fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 21:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 09:10 

Nové zprávy od Elenky...

Právě jsem s ní dotelefonovala... dneska už se cítí jakž takž OK, ale včera jí to bolelo docela fest - takže si ještě na JIPce řekla o injekci proti bolesti.
Povídala mě, že jí nejvíc bolí ty plyny.. protože jak je nafouklá, tak jí to tlačí i do bandáže a docela dost jí bolí i port. Má v sobě drén, kanylu jí už vyndali, právě dostala na jídlo piškotky - bude je mít prý jak ke svačině, tak k obědu i k večeři :lol: :lol:
Jinak dneska chtěla jít domů, říkala, že by ji navečer pustili, ale rodina jí řekla, ať prý ještě odpočívá a počká do středy do rána. Takže zítra(středa) kolem poledne by už měla být doma a určitě se Vám (nám) ozve.. :wink: :wink:

Taky 10 - ano, žlučník jí vyndali laparoskopicky, nebyla na čištění.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 11:49 

taky 10 to máš pravdu z těch oblbováků budu už za chvíli happy ( to říká jeden známý když si dá marjánku), zase tady ležím jak lazar v neděli to vypadalo doře a včera a dneska je to zase v pr... uvidím jak se to bude vyvíjet a v nejhorším zase pojedu na kapačky . Fakt névím jak to do té operace doklepu, jestli to nakonec nebude muset ještě dřív.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 13:03 

Elenu zdravím a ať je jí stále jenom lépe a lépe :P :P :P

Maruško když to čtu, tak mě vždy bolí v místech, kde jsem měla žlučník a vrací se mi v myšlenkách ty šílené bolesti, co jsem mívala, než mi ho vzali :twisted: :twisted: trpím s tebou děvčátko :!: :!: snad to brzy skončí :idea: :idea:
začínám mít stále větší problém s tou mojí kýlou, strašně mě to tlačí při sezení a i když se najím nebo napiji, tak mě vyleze na břichu jelito a bolí to jak hrom :cry: :evil: :cry: tak stále zmenšuji porce jídla a myslím, že brzy skončím u čaje :roll: :roll: no uvidíme v pátek na kontrole, co poví doktor :wink: :wink:
psala tu někde Boubelka, že Majdalenka ji poveze v pátek do Olomouce, tak se snad dovíme jak Majda dopadla :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 13:16 

aleno, ta kýla teda taky není sranda, můj tatka byl taky na operaci kýly ( spadnul ze stromu a nějak se mu povolila stěna střeva) a ted po x letech se mu začíná zase objevovat. A větší synek když byl malej tak měl tříselnou, nechtěla mu kolikrát zalézt jak řval, několikrát jsme jeli sanitou do nemocnice, kdyby se uskřinula tak je to pruser. Tak at ti to u doktora dobře dopadne a operaci neodkládej, at ti dá co nejbližší termín. Máme my to teda radosti. Včera si ze mě dělala kamarádka srandu, že ty doktory mám už jako koníček. O jak se plete. ještě že nechodím do práce, si neumím představit jak bych to dělala, když jsem furt takle na kopici.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 13:49 

právě v práci nemají pochopení, k lékaři můžeme jen mimo pracovní dobu :evil: :evil: a navíc celou směnu sedím, tak je to utrpení, jak to bolí :cry: :cry: :cry:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 19:05 

Maruško to je dobře,že se to snad chýlí k operaci :o .Je fakt,že po bandáži
jsem šla za 2 měsíce na žlučník / ale na kameny přišli při ultrazvuku u nás/
když se blížil termín operace, už jsem měla sice né tak velké ,ale přeci potíže :roll: bála jsem se,aby se to nerozjelo..Myslím,že při bandáži s jádry hýbnou,aby měli místo a ty uhnízděné kamínky se uvolní a je velká pravděpodobnost ,že začnou zlobit : :?: :roll: Teď mám klid.Moc ti přeji ,aby tvé utrpení už skončilo a bylo ti zase fajn. :!: Všem co jsou po bandáži nebo se na ni právě chystají ,držíme moc palečky, ať vše proběhne ok a jste zase mezi námi :shock: :P Hanka a Vašek

Předmět příspěvku: AHOJTE
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 22:35 

:D Ahojte děvčata, já se omlouvám, ale moc nestíhám, protože dopoledne vysedávám u doktorů a odpoledne jsem v práci. Dělám na OKD a nesmíme chodit na internet v práci, poněvadž nás hlídají jak jsme dlouho na jakých stránkách a večer jsem utahaná :( :( :( Ale dneska jsem to napravila. Na gyndě mi řekl, že ta velikost cysty není problém. Už jsem o ní věděla, protože jsem neměla několik měsíců menstruaci, tak jsem musela vysadit antikoncepci a je to prý reakce na to. Tak počkáme 4 měsíce jestli se nebude zvětšovat. Ale dal mi papír pro Dr.Grygu, že nemá námitek k operaci. :P A dnes jsem byla na alergologii. Dělali mi testy na alergie a pak speciálně na latex a gumu. Taky mě doporučila. A volala jsem Dr.Grygovi ohledně těch jater a CRP, tak se smál, že to je ok, že do 2 to neřeší a já mám 2,1. Takže mám v pátek přijet do Olomouce. Tak nabereme Boubelku a s taťkou dorazíme. :lol: :lol: :lol: Jinak jsem byla u Boubelky na návštěvě a ukazovala mi vaše krásné fotečky na Studentce. Jste úžasné :o a Doufám, že mi taky půjdou kilča dolů jako vám. :oops: :oops: :shock: Moc pozdraveníček a pa vaše čekatelka Majda :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 22:44 

Ahoj Majdi, :D :wink: :lol: Ty si snad řízená střela. A máš to všechno za sebou ty vyšetření. Já Ti věřila, že to dokážeš. Těším se na pátek. Doma jinak v pohodě.Čauky Boubelka :D :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 říj 2007 22:49 

:DAhoj Boubelko. No mám to za sebou , asi někdo nahoře chce abych byla brzo moóooc krásná a s taťkou prošmatlal všechny plesy v okolí jako kočanda :lol: :lol: :lol: 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 07:25 

Tak hlavně že už je Elence líp, moc jí zdravím, jak jsem už psala, po té operaci jsou fakt nejhorší plyny, hadičku už jí vyndali, tak to je dobře, já jí měla 3 dny a pak se mi mrcha kousla v žebrech a co krok, to píchnutí, ale já měla jen čištění, svůj žlučník mám, měla jsem ho po porodu jen jaksi srolovaný a tam v místu ohybu se tvořil písek, kameny jsem neměla a docela dlouho mi právě odtékala hadičkou žluč, po 3 dnech už jsem je ukecala, ať tu hadičku vyndají....no to byl zážitek, myslela jsem, že mi vytáhnou i vnitřnosti.....Maruško, tak uvidíš, ale v nejhorším případě bych šla klidně na žlučník hned......být Tebou, ono to po té operaci nebude horší než když máš každodenní bolesti a kdyby se k tomu přidaly velké záchvaty...neváhala bych, já už je fakt potom měla po všem a řekla jsem doktorovi, že klidně i v zánětu...jen ať mě už kuchtou, že ty bolesti nesnesu.Měla jsem ale dobré výsledky krve, což je předpoklad, ale při žlučníkových záchvatech jsou hodně pravidelně špatné jaterní testy a zvětšené hodnoty a dokud nejsou tak nějak v nějakých mezích, tak to operaci neprovedou, což chápu, tak se drž, trpím s Tebou a úplně Tě chápu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 07:26 

Tak to Ti Majdo gratuluji, to asi tady strhneš rekord v nejrychlejší operaci :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 10:05 

Elenka mi píše, že by měla být za chvilku doma .. takže určitě se nám dříve či později ozve..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 12:38 

takže držte mi palce, jedu na iscare, operaci mám už na pondělí, co se mnou budou dělat do té doby nevím, vypadá to nejen na ten zpropadenej žlučník ale asi i na tu hadičku od portu, že se tam někde zasekla do něčeho a kdoví co tam dělá, olí mne i v podbříšku prostě celá pravá pulka a nemuzu ani chodit. Tak uvidíme co tam se mnou vymyslí, potím se jak kůň na dostihách, a zroovna mi došel i perspirant, jdu hodit sprchu a mužskej už pro mne jede. ahojky a myslete na mě milé spolubojovnice.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 12:48 

Maruško tak to tedy nakonec žlučník vyhrál :evil: :evil: :evil: asi ti dají kapačky a nechají tam až do operace :( :( drž se holka :!: :!: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2007 13:12 

Ahojky maruško, tak to se tam po neděli sejdeme :lol: :lol: :lol: Zatím teda ještě nevím přesný datum, čekám na telefon, ale příští týden to bude.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina