Taky raději nepřemýšlím, co vše se mohlo stát, jsem ráda, že už je jí lépe a konečně přišli na to, proč jí bylo tak špatně. Jen mě zaráží, že na to nepřišli dříve, nad tím mi zůstává rozum stát, slepák a žlučník jsou celkem dost odlišné věci, také příznaky bolesti jsou celkem odlišné...tedy jen co vím z vlastní zkušennosti, byla na různých vyšetřeních a jak psala Alenka i z krve se dá lecos vyčíst, s Tou hadičkou to taky nechápu, když jí vyndali port, měli si to zkontrolovat, kam ta hadička až zasahuje, nebo jí pro jistotu vyndat, prostě přesvědčit se, že je vše v pořádku, kroutím nad tím celkem hlavou a jen se obávám, aby se po slepáku opravdu neozval i ten žlučník nebo je možné, že jedno podráždilo druhé...nejsem doktor, ale už jsem si toho taky hodně užila a tak mi to tak nějak vrtá hlavou ...a docela hodně, protože si zbytečně Maruška prošla peklem....slepák se operuje hned i v zánětu, takhle se holka zbytečně trápila....to jí nedělali sono nebo ultrazvuk??? A pokud ano, tak když si byli jisti, že je to žlučník nějaký nález tam snad musela mít a co bude dál...no raději končím, protože jsem rozparáděná a fakt člověk dnes od doktorů může čekat cokoliv...když jsem šla na band, kamarádka si se mě dělala legraci, ať ještě než mě uspí jim hlavně řeknu, že jdu na band, aby mi neoperovali třeba srdce...přišlo mi to k smíchu a fakt jsem to na sále z pusy i vypustila. Když jsem se probrala na pokoji a měla hadičku z břicha ven...holky, do smíchu mi nebylo...ty myšlenky, co se mi honily hlavou, nebála jsem se, že nemám srdce

, protože to bych vypadala jinak, ale věděla jsem, že po bandu žádné hadičky nejsou, pak jsem zvonila hned na sestru, ta mi řekla, že mi to za chvíli doktorka co přijde vysvětlí...ta chvíle se mi zdála jak věčnost, sahala jsem si, jak jsem byla zblblá i na ledviny, jestli ten vývod není odtud a přemýšlela, jestli jsem se omylem nestala nedobrovolnou dárkyní nějakého orgánu

, pak mi lékařka řekla, že mám vývod proto, že jsem měla brániční kýlu, ulevilo se mi, tam vím, že vývod je. Ale teď se Vám svěřím se svými pocity, které se mi od té doby honí hlavou, i když je to jen má domněnka....jak to, že na to nepřišli na rentgenu plic, co mi docela často dělali??? Při vizitách a při propuštění se o kýle skoro vůbec nemluvilo. I když vím, že po operaci kýly by se měl dělat kontrolní rentgen nebo sono, nikdo mi nic nedělal, při vizitě se prohlížely jen ranky po bandu, žádné nahmatání, kde kýla byla. V propouštěcí zprávě je jen zmínka o odstranění kýly, žádný další komentář...při kontrolách po bandu se nikdo nikdy o kýle nezmínil...jen minule, což mě zarazilo doktorka, jestli mi dělali rentgen po té kýle, já řekla, že né, že mi to taky není nějak jasné, koukala se do karty, pak se mě ptala, jestli jsem tu kýlu měla...připadalo mi to, jako by v kartě nic o tom nenašla, pak mávla rukou a tím to bylo odbyté, takže jsem měla smíšené pocity a jelikož venku bylo hodně lidí, tak jsem vypadla, ale tentokrát jsem rozhodnutá se v úterý optat.Mám pocit, jestli jsem tam neměla hadičku jen tak a jestli si třeba jen tak ještě na můj účet nenaúčtovali operaci kýly....kýla většinou bolí a je často pohmatem poznat, ú lékařů a na různých vyšetřeních jsem dost často, nikdo mi nic neřekl, já taky žádné problémy neměla, tak nevím...Omlouvám se, za delší psaní, ale musela jsem to ze sebe vypsat.