fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 črc 2025 14:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2006 18:23 

Datli, já jsem šla do Iscar v listopadu 2005 a když jsem slyšela bandáž, tak jsem se zhrozila, ale to jsem nevěděla, že je to operace vratná a né jako před lety. Nejdřív jsem zkoušela léky, ale bylo to k ničemu. Tak jsem se rozhodla ale to už jsem preventivně obíhala kolečko a když jsem měla vše, tak jsem se rozhodla a pak to byla otázka 14 dnů. Já se léčila již 25 let tedy u různých lékařů, ale hlavně endokrinologie. Tenkrát si pamatuji, to byl pokus, omyl. Poslední, vajíčková dieta.....To si dnes rači nechci pamatovat. A když mi po lécích začaly padat vlasy,tak jsem se na to vykašlala, :lol: :wink: :lol: A pak jsem už byla zdravá, ale kila mi zůstali. :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 zář 2006 07:24 

Zdravím datli :D :D :D
trvalo mi to od rozhodnutí -čili od prvního telefonátu do ISCARE 3 měsíce.Pokud je někdo mimopražský snaží se ho objednat na více vyšetření za den,pro mě to znamenolo celkem 4 cesty do Prahy i se vstupním vyšetřením.Měla jsem kontakt s obezitoložkou,ale jelikož se mi nelíbil její přístup(řekla že bez jejího hubnoucího kurzu 1800kč mi operaci nikdo neudělá,takže jen ždímačka na prachy),prostě jsem zvedla telefon a zavolala do Iscare.Po telefonu se ptali kolik vážím atd.,pak mě objednali na vstupní prohlídku.No a pak už to jelo :D Gastro,sono,psycholog,dietní sestra a obezitolog.Musím dodat,že jsou tam perfektní lidičky,zatím jsem se s tak odborným a chápavým přístupem jinde nesetkala.Dál se ptáš na žlučník,jde to paní co byla se mnou byla zároveň na žlučníku-takže jí udělali dva v jednom :lol:,ale podrobnosti nevím.Nevím jestli je tady někdo kdo byl operovaný v Brně,ale vím že tu někdo psal,že tam to trvá moc dlouho a radši pak jel do Prahy,když si pročteš příspěvky,určitě to najdeš.jinak ti přeji ať se k tomu stasně propracuješ a jsi spokojená jsko mi co to máme za sebou.Měj se krásně a držím palečky :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 07:22 

Ahoj vespolek včera když rodina grilovala tak jsem měl neskutečnou chuť na kus masíčka a pivko :cry: ,ale musím se pochlubit ODOLAL jsem a jsem teď na to hrdej :roll: :wink: sice jsem si připadal jako P..o s jogurtem v ruce. Jak zvládáte Vy vaše chutě na cokoliv (sladké či slané) ostatní chutě se dají zahnat. Mějte se krásně a držím palečky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 12:38 

Ahoj Belo,
mě to trvalo od prvního vstupního pohovoru do operace v Brně 6 týdnů.
Když to tam vázně tak jen proto, že dělají problémy doktoři od kterých potřebuješ doporučení. Třeba psycholog, nebo dietolog. Ale není nic jednoduššího, než zajít k jinému.
:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 14:04 

No vidíš Bobika,jakej jseš frajer :wink: .A za chvilku si i to grilovaný masíčko budeš moci dát,když bude drůbeží.Jen ho nespolykáš hned kilo,ale jen kousek.Mě doktor grilovaný vyloženě doporučil,tuk se totiž vysmahne ,takže je to dietní.Dokonce i drůbeží grilovaný párek smím a jsem 2 měsíce po operaci.Takže vydrž ,dočkáš se i těchto lahůdek.Držím palce !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 15:13 

Ahoj Bobika :) Jsi statečný a prošel jsi zkouškou. Já mám chutě pořád, ale už je umím ve svém věku krotit(většinou) Je to holt takový rajc, když jdu kolem pokařství a čmuchám a čmuchám... Málem se kolikrát přistihnu jak kňučím potichu touhou :roll: Asi jsme na tom všichni stejně a ten kdo rád papal, je to těžké, ale zase to vyváží to jak budu krásná azdravá 8) 8) A o to jde!!!
Vydrž, ať ti mají co závidět :P Ale je pravda, že se mi některé chutě změnily, je to možný :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 15:28 

Ahoj Michaelo frajer to nejsem to budu až mi váha ukáže o pár kilo míň. :lol: Je fakt že už jogurt nemužu vidět :? ale mám motivaci a abych pravdu řek tak i trochu strach,aby jsem si něco neudělal protože občas i jogurt tlačí :!: .Co nechápu :?: je že váha se už 4dny nepohnula :evil: a to jsem na jogurtech a vodě.Mějte se krásně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 15:36 

No to tedy frajer jsi,právě proto,že už ti jogurty lezou i ušima a přesto se ho držíž a nevyměníš za masíčko :roll: .S tím,že se váha nehýbe si vůbec nelámej hlavu,to se nám stalo všem, já se na 3 týdny zasekla na 2,5 kg a přitom jsem tak poctivě držela dietu a makala jak blázen.Ono se to zase zhoupne ,hlavně vydrž!!!Ono se to pohne až budeš fit a přidáš aktivitu,to se vůbec neboj. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 15:36 

Ahoj Betty přesně tak o to jde být zdravý to hlavně a krásný to už jsme teď ne ?:D:D Pak budem jenom krásnější. Jestli se mi mění chutě to nevím ale spousta věcí mi smrdí jako nějaká uzenina a tak je to možný ? Mějte se fajn

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 zář 2006 20:23 

Ahojky, tak jsem byla na kontrole a byla jsem velmi rozpačitě pochválena s doporučením na doplnění komůrky. Tak mi to čeká asi v prosinci. Doufám, že na štědrý den nebudu na vývaru. :evil: Je jediný den v roce, již několik let, kdy jím něco smaženého a už od ledna se na to těším. :?
Bobiku, mohu říci, jak jsem milovala celozrnné chloby a myslíčka se vším možným tak mi to nic neříká. Ale je fakt, ze to jíst nemám, tak co. :lol: Tak mám po dovolené a zítra hurá do práce. :? Už se těším, až budu moci na bazén, moc mi to chybí :lol: :!: :lol: To cvičení je fakt droga. Další droga?????!!!

Předmět příspěvku: Jsem také po operaci.
PříspěvekNapsal: 03 říj 2006 09:28 

Zdravím všechny lidičky.Ahojky já jsem už také po operaci.Operovali mě v Iscare 10 srpna.Před operací jsem zhubla 10 kg a po operaci zatím 14 kg.Jsem moc ráda že jsem to podstoupila,jen ať jdou kilečka všem dolů.Ahoj všem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2006 10:46 

Ahoj Markéto, tak to jsi byla stejný den jako já. Mě bohužel kilečka tak rychle dolů nejdou :( :( . Zatím mám dole jen 3,5kg :cry: :cry: . Doufám,že mi při příští kontrole 17.10. rozhodnou dopnit bandáž. Je to hrůza na poslední kontrole mi doporučili porce jen 100-150ml, ale to mám za půl hodiny max. za hodinu tak hrozný hlad, že se to nedá vydržet :evil: :x :? :shock: . Nemůžu přece jíst po hodině :shock: .Uvidím, co se bude dít 17.Mějse a držím palce, ať se ti daří :wink: .

Předmět příspěvku: Odpoveď
PříspěvekNapsal: 07 říj 2006 08:26 

:roll: :roll: Ahojky Jájo.
Taky jsi byla operována v Iscare?Tam to bylo super,myslím personál i to vybavení,pokoje a vše okolo.Moc se mi tak líbilo a jsem ráda že jsem na operaci šla.Já jedu na kontrolu 19.10. tak jsem zvědavá kolik mám zase dole.Držím ti taky moc palečky.Ahojky Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2006 21:22 

Ahojky Markéto :) já jsem taky po operaci pár dní a 19.10 jdu také na kontrolu tak se možná potkáme. :) V kolik jdeš na kontrolu jestli to není tajné ? Byl by jsem moc rád mohly bychom třeba prohodit pár slov moc by mě to potěšilo :D ještě jsem s nikým nemluvil kdo je po bandáži jenom tady po netu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2006 21:37 

Já jsetli se nepletu,tak mám též kontrolu 19.10.06

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina