Alčo neboj, bublinky mám vyzkoušené a pokud necháš šampus chvíli stát, bublinky z něj utečou a dá se to, ale pozor na kalorie, od té doby, co jsem po operaci, tak jsem měla šampus jen jednou a to kvůli kaloriím, pokud si chceš opravdu něco dát, je lepší bílé víno, spíše tedy střik....nejen, že Ti spaluje tuky, ale roztáhne Ti i trochu cévy a zrychluje metabolismus.....ale pozor, nemyslím tím vypít celou láhev, max. 2dcl a to ještě ředit

, nevím, co tím myslel doktor, když Ti napsal fyzickou námahu, záleží, kdy jdeš k němu na kontrolu....jestli třeba až za 2 měsíce, tak chce, aby jsi postupně něco přidávala, ale rozhodně né měsíc po operaci....když teď chodím na stoly, tak taky port trochu cítím, ale není to bolest, spíš jen cítím, že tam je....a to jsem 7 měsíců po operaci, když třeba ležím na břiše a svedají se mi nohy nahoru, tak jak ta zátěž jde na břicho, tak to cítím....ale vážně to není bolest...hlavně nic neuspěchej...a co se týče hladu, až budeš moct kašičky uvidíš, že to bude lepší, já ani hlad neměla, ale chutě...ty byly a jsou dodnes a žádný recept, jak se jich zbavit na to nemám, občas hřeším, vezmu kousek čokolády a nechám ji rozpustit v ústech......naštěstí jsem masová, takže víc jak na sladké mám chuť na pořádnou kotletku

a občas si jí i dám....jsme přeci jen taky lidé