fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 22:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 07:44 

Pavko neboj narkoza je na celý operaci to nejlepší :D :D :D Já byc šla klidně do narkozy znova,tak pěkně jsem se od operace nevyspala,no třeba se dočkám až děti povyrostou.Ale žádný strach,říkej si když to zvládli ostatní tak to zvládnu taky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 07:56 

ahoj GeminiM mě volali v pátek a v pondělí jsem nastupovala.Jinak o bandáži ví akorát manžel a moje mamka.Ostatním jsem to okecala.Ted jsme měla trochu problém,jeli jsme na výlet a tchýně udělala řízečky,no žvýkala jsem ho asi půl hodiny a pak mě naštěstí zachránil manžel,jako za srandy mi ho snědl.No ale říkala,že mi to nějak nejede atd.Tak doufám že to byl poslední výlet s tchýní :D Neřekla jsem o tom nikomu protože je to jen moje věc a nechtěla jsem poslouchat negativní názory.Občas jsou lidi strašně zlí :cry:
Manžel taky nechtěl abych šla na operaci,bál se aby se něco nestalo,ale ted vidí,že jsem štastná,fakt jsem se hodně změnila.Mindráky jsou pryč a dokážu pochválit i pěknou,štíhlou holku,to jsem dřív nedokázala,byla to jen závist.fakt mi operace hodně změnila život a beru ted vše s nadhledem a spoustu věcí vůbec neřeším.Tak se mějte hezky a přeju vám at už to máte konečně za sebou.A at jste štastní minimálně jako já :wink: :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 10:34 
Servus rákosky :twisted:
Po delší odmlce sem tady mezi vámi a musím se pochlubit,25 kilo dole, operace byla v červnu a dneska lidi držte se jsem uběhl první tři kilometry v kuse se psem,ale ufuněnej sem byl jako když se žene prase z bukvic,ale je mi náramně krásně,taky sem zcela jinej člověk ve všem i v práci se na mě koukaj jak na borce a opravdu někteří brontosaurům podobající se :twisted: už vyzvídají jak a co a kde že se přihlásit,takže já s tím neměl problém ba naopak a už sem taky komplet vyměnil šatník a lidi se nestačej divit a dokonce i kolem sexu taková změna že už to mamině pomalu začíná lézt krkem :twisted: :twisted: myšleno pochopitelně ve srandě. Takovej nářez léta nezažila (prej) :twisted:
Ale opravdu změna obrovská a to sem ještě nebyl na jediném doplnění bandáže,protože sem létal po světě v americe a několikrát ve švédsku,tak sem nebyl na kontrole snad dva měsíce,ale musím se tam dokopat snad příští měsíc. Pro ty kdož maj bobky z operace,či narkózy, ničeho se nebojte báním si nic nepomůžete a říkám odpovědně, nic to není fakt nekecám nic to není,nebo mě to aspoň tak přišlo,kdybych měl jít znovu tak jdu hned a od stolu, myslím že vrtat zub je mnohokrát horší,tedy aspoň pro mně.
:P Tak se tu opatrujte a dodávejte si odvahy bando ať to všichni zvládnete a jsou z vás čupr šťabajzny za kterejma se každej chlápek mlsně votočí včetně mě samosebou,páč díky bandáži je ze mě pomalu sexuální mlátička :twisted: :twisted: tak bacha na mě. 8) :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 10:59 

Zdárek Matrix :D :D :D Víš že jsi tu chyběl?Moc ti gratuluju takový úspěchy(a taky malilinko závidím) u mě to nejde tak rychle ale hlavně že to jde :D Jinak já se taky moc změnila povahově,prostě jsem lehčí a štastnější :) :) :) tak se měj a drž se.A mamině vyřid,že jí lituju a taky trošku závidím :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 13:43 

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: No paráda Matrixi, jen tiše závidím, ale samozřejmě gratuluji. No to musí být úplně nádhernej pocit 25 kg dole, jen tak dál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 15:11 

Matrixi!!!Zdravím a gratuluju,zrovna jsem jedné kamarádce psala,jak moc se cítím jiná i když jsem zatím sundala jen 10,5 kg.Svět je najednou hezčí,nevím mám jiný přístup k jídlu,lidem a vůbec jsem jakoby štˇastnější.Asi jsem na sebe pyšná,že jsem byla odvážná a šla do toho i přes svůj strach a zrazování okolí,že mám prvně v životě naprosto čistý svědomí,že žiju zdravě.Sportuju,nepřežírám se nemlsám,nekompenzuju stres jídlem.Taky se moc těším na budoucnost,už aby bylo léto.Kolik asi shodím do léta?Jak moc se ještě změním :wink: ?Prostě všechno je jinak!Dneska jsem dětem dávala na talíř sušenky(disca)a dostala děsnou chutˇsi kousnout a udělala jsem to.A něco se stalo,vůbec mi to nechutnalo,po 2 měsíční absenci všeho nezdravého,sladkého a tučného,mi jindy tak dobrá sušenka připadala jako bych žvýkala samotný ztužený tuk hoooodně oslazený :x .Sušenu snědl pes a mě bylo tak fajn.To bylo fakt úžasný zjištění.Nikdy bych nevěřila jak moc mi jídlo řídilo život a to taky nepatřím k žroutům,jen ve stresu jsem byla jako drtič...co se dalo ,to jsem snědla a v těhotenství jsem byla jako Belinka .Nic jsem si neodepřela a od těhotenství do nynějška jsem přibrala za 10 let 50 kg .Pořád dieta,zhubnutí,nabrání a to vždy 2-3 kg víc než před dietou.Nekonečný kolotoč :cry: ,ale už konec má ,vím to a je fuk jestli za ty 2 roky shodím 40,50 kg,nebo 20,30.No tak modelka ze mě stejně nebude ,ale bude mi fajn a všem co mě mají rádi tím pádem taky .Tak čus a nebojte se ničeho,bude jenom líp!!! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 16:25 

Hezky si to Míšo napsala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 21:51 

Díky moc všem za podporu. V práci, mezi kamarády i doma jsem to taky okecala. No jsem prostě Blíženec, kterej se dokáže vyžvanit ze všeho. Jenom nevim jaká bude reakce až budu papat mini porce, když dřív jsem byla shopna pomalu sežrat krávu v běhu. :oops: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 07:10 
Jo,jo krásně napsané jak od spisovatelky :P málem sem ten bůček zahodil co tu žužlám k snídani :D :D :D
Jen se rákosky moje čiňte ať to frčí ať ty vaše kámošky lojový koule prasknou vzteky že jste to dokázali, jen jedna věc mě tíží, všechny do jedné tu označujete měrnou hodnotu kilogramu loje jako kilečka, no to bych milé dámy vystřík jak meruňkovej knedlík když to čtu,když to jsou ta KILEČKA jak tu roztomile šišláte,tak si je snad i nechte né? To jsou přece ty hnusný kila špeku a tělesnýho hnusu co jsme na sebe nabrali svou nenažraností,tak se s nima probůh nemazlete a nenazývejte je KILEČKY a to je tak vše co jsem tu k vám chtěl po ránu pronésti.Amen :twisted: :twisted: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 09:46 

Čus Martrixi,
mluvíš mi přímo z duše , občas tu mám pocit, že jsem na srazu maminek v mateřské školce. Samé infantilnosti :lol:
Tak baby a chlape, mějte hezkou neděli.
Vaše "drsňačka" M2 :D :lol: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 10:10 

Ahojte všichni,pár dní jsem tu nebyla,většinou jsem si vás jen dočetla a už zase musela za svou ratolestí a za povinnostma.

11.10 jsem byla na vstupním pohovoru v Praze v Iscare,chirurg mě na bandáž doporučil,ale musím změnit pojišťovnu a to nestihnu dříve než k Novému roku,takže na kolečko jsem objednaná na prosinec. 13.12.jdu k dietní sestře a 19.12. na gastro,psycholog a obezitolog.
Tak už se mě to rozjelo,operace bude tedy-snad-hned v lednu.

Předmět příspěvku: Pro GeminiM
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 11:27 

Ahoj ,díky moc za gratulaci.Jsem moc ráda že jsem na tu operaci šla.
Ptáš se kdy jsem měla nástup na operaci,tak ti pár slov o tom napíšu.Operovali mě 10 srpna a nástup jsem měla právě až toho 10.8. ráno v 7 hodin.Protože oni měli 3 dny před tím odstávku vody ,tak jsme nemohli mít nástup o den dřív.Tak že ráno v 7 hodin nástup a operovali mě ještě ten den. V 11 hodin mě vezli na sál.Operace trvá něco přes 2 hodiny a pak tě dají na jipku na dospání a potom v 15.30 hodin mě převezli na pokoj.Je pravda ten první den mě to bolelo,ale den ode dne ta bolest ustupovala.A druhý den odpoledne v 16 hodin mě pouštěli domů,ale moc mě nechtěli pustit.Paní doktorce jsem se moc nelíbila,protože jsem i zvracela a měla jsem vysoký tlak a horečku.Řekla mi že jsem uplně zelená.Jinak v Iscare jsou všichni skvělí,doktoři i sestřičky se o tebe starají uplně skvěle.Po operaci jsem nemohla ani zakašlat,moc to bolelo,ale sestřičky ti hned dávají na všchno injekce.A to že jsem hned zvracela,tak jsem asi moc nesnesla narkozu.Každej to snáší jinak.Moc ráda si s tebou zas někdy popovídám.A tobě taky držím moc palečky. :roll: Jestli budeš chtít tak se mi ozvi na mobil .Ahoj Markéta .Telefon je 605 320 271 :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 13:39 

Teda "holky" vy jste tak zlatý :wink: Strašně moc mi pomáhá, když si můžu s někým takhle, aspoň virtuálně pokecat. Čím víc se mi blíží termín operace, tím jsem nervóznější. Řeším to tak, že se připravuji na dobu po operaci. Nemám sice děti, jako většina z vás tady, ale chovám spoustu zvířat, takže tento víkend probíhá čištění kotců, klecí, akvárií a terárek atd. Potom velké vyklízení, protože předěláváme v baráku topení. Po operaci by to asi nebylo tak jednoduché. Doufám, že za mnou pak tatík nepřijde, abych mu pomokla vyšmejkat staré litinové topení z baráku :evil: :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 13:49 

Ahojky, taky jsem ráda, že jsem tohle forum našla, a to ještě v době, kdyjsem nebyla tak úplně rozhodnutá. Nebo spíš přesněji byla jsem rozhodnutá, ale nevěděla jsem co a jak a hlavně kam. Je to bezva, mít lidičky, který jsou stejný jako ty. :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 14:52 

Původně jsem tenhle příspěvek psala jako soukromou zprávu Marketě, ale co, udělejte si kafe a čtěte... :wink:
Markéto Děkuju, za odpověď, a musím říci, že ti fandím a nebudu nic zastírat, taky trošinku závidím. Já se svou váhou bojuju už strašně dlouho. Asi před 5ti lety jsem narazila na internetu na článek o bandáži. Potom dýl na tohle fórum, pročítala jsem si jej dost dlouhou dobu, ještě před výpadkem. Jsem ráda, že došlo k jeho obnovení. Mezitím jsem zkoušela růžné diety, několikrát jsem shodila a pak to zase všechno nabrala-17 + 20, -12 kg + 15, -10 + 13, a tak pořád dokola. S každou další dietou a cvičením to bylo těžší a těžší až, jsem dospěla do stádia, kdy se mě váha prostě drží, at´ dělám co dělám, ale to tady nemusím popisovat, známe to asi všichni. Pro bandáž jsem se definitivně rozhodla letos v létě. Takže si myslím, že to nění něco co bych si vymyslela ze dne na den. Víš, já se doma nesetkala zrovna s moc velkým ohlasem. Vlastně mi bylo řečeno, že tohle si můžou dovolit tak v amerických seriálech a že si zahrávám se zdravím a bandáž se dělá jen lidem, kteří mají přes 200Kg a hrozí jim, že na obezitu umřou. Moje sestra je doktorka (mimochodem váží asi 52 kg, máme to zvláštně rozdělené, z tátovy strany jsou všichni hubení, zatímco od mami, tlustí. Místo, aby se to rozdělilo, ségra je vychrtlá a já koule.), a když naší mamině "vysvětlila" o co se jedná, tak mami řekla, že jestli do toho půjdu, tak ať jí to raději ani neříkám, že je to naprostá kravina, a nic jinýho než dieta neexistuje. Pořád za mnou chodí, a říká mi, už zase žereš, Já si udělám salát k obědu a zhltnu ho rychle strachy, aby nepřišla ke mě nahoru do bytu a nevyčetla mi, že zase něco jim. Já například vůbec nejím vepřové nebo hovězí maso, jen drůbeží a ryby. To mi pak vyčítá, že mi z kuřat bolí klouby, abych je přestala jíst. Ona si vždycky někde něco přečte v přiblblejch ženskejch časopisech a pak běží za mnou a říká vidíš tady to píšou. :roll: Ale aby to nevypadalo, že jí tu strašně pomlouvám, to ne ona je fajn, rozumíme si, ale dá na řeči jiných, sestra je pro ní svatá, protože je doktorka a jako taková přece musí všechno vědět. Nemá cenu vysvětlovat jí, že tomu tak v mnoha případech není. I sestra je v pohodě a kolikrát mi moc pomohla, ale prostě má jiný názor.
V práci jsem se vymluvila, že jdu na operaci kvůli refluxní chorobě jícnu, to se dělá taky laparoskopicky, dělám na kamerách ostrahu v Tescu, takže jsem v partě jediná ženská. Kluci jsou bezvadný, jako mí bráchové, oni by to myslím pochopili, ale rozneslo by se to mezi místní drbny a nechci, aby se o mě říkalo, že jsem si nechala podvázat žaludek, abych tolik nežrala a že se mi to pak lehce hubne. Kamarádů mám spoustu, ale ne takových, abych se jim mohla svěřit, ze stejného důvodu co už jsem popsala. Manžela ani stálého přítele nemám, bývalého jsem doslova vyhodila. Došla mi trpělivost. Hrozně mě psychicky deptal, normálně mě ve společnosti oslovoval Hrochu, Obludo apod. a to jsou ještě ty snesitelné věci. Od té doby co jsem sama, jsem zase získala své sebevědomí, jsem strašně veselej člověk, poznala jsem spoustu fajn lidí, vrátila jsem se ke svým známým, které on nesnášel. Chlapa domů zatím ještě nějakou dobu nechci, užívám si ten klid, když můžu být chvíli sama, udělat si kafe, i když nemám třeba umyté nádobí. :D Zjistila jsem, že ne všichni lidi mě berou jen jako toho tlustýho hrocha. A když má někdo blbý poznámky, já mám vždycky připravenou odpověď, jako třeba: Víš já můžu někdy zhubnout, ale ty se svým ksichtem už nikdy nic neuděláš. A to funguje. Dovedu si udělat srandu sama ze sebe. A lidi, kteří zjistili, že jsem si sama na sobě všimla, že jsem tlustá, přestane brzo bavit mi to jakýmkoli způsobem připomínat.
Se svou tloušťkou nemám tedy ve společnosti, problém. A vůbec, já jsem vždycky musela chlapa spíš ukecat, než abych před ním kroutila bokama :lol: :lol: :lol: . Jo a žvanit to mi jde. :lol:
Pro bandáž jsem se rozhodla, hlavně pro to, že začínám mít problémy s kloubama, hrozně mě bolí pata (ostruha) a už to nejde ani rozběhat, šíleně se potím... A mám 150ti kilovou babičku, která už skoro nechodí a takhle opravdu dopadnouut nechci.

Uff a jeto :P

Kdo jste to dočetl až sem, získáváte plný počet bodů :D :D :D
Pa Mirča

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina