fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 led 2026 21:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 13:39 

tedy ani se nedivím, že nechtěj dělat operace, když se pojišťovna vzpouzí. Jak jsem dostala výpis čerpání péče, tak jsem se divila jaktože tam iscare nemá moji podzimní operaci a péči vykázanou! Měla jsem z toho divný pocit, ale už jsem na to přišla, pojišťovna jim ji k 31.12.07 nezaplatila! Ten výpis je totiž jen toho co pojištovna uhradila. :roll: A pochybuji že jim to dají s úrokem. :twisted:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku: už jen krůček a je to tu
PříspěvekNapsal: 23 dub 2008 22:16 

zdravím všechny přítomné i budoucí.tak mám za sebou vyšetření.dali mi termín od 12.5.tak jsem zvědavá jak to bude dál.vyšetření na gastroskopii....hrůza,děs..ještě ted mi je zle.na :cry: :cry: na sonu taky nic moc-zvětšený játra.. :roll: :roll: :roll: na interně dobrý.příjemná paní doktorka.odpověděla mi na všechno..i když spoustu otázek mě napadlo až cestou domů,ale jinak fajn.takže to co se mi zdálo daleko je už jen krůček a mám kroužek a snad i naději,že kila pujdou dolů.mějte se všichni moc,moc hezky a at vám to také tak utíká zdravím.Věra :lol: :wink: :lol: :wink: pokud mi někdo poradí co s těmi játry budu vděčná......

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 06:35 

Ahoj Věrko,
tak moc gratuluju k úspěšnému zvládnutí gastra a ostatních vyš.,.. a k již se blížícímu termínku.. Bude to tu coby dup! :wink:

Pokud máš zvětšený játra, tak by to mohla být i kontraindikace k provedení bandáže - bude tedy nutné držet dietu! Ale na to tě měly upozornit v nemocnici... :shock: :shock: Někomu dají i spec.jídelníček, který je třeba před operací dodržet ..
Dieta na zmešení jater pomůže.. a jelikož máš termín bandáže zhruba za 3týdny, tak je to tak tak, aby si to stihla! Takže nic tučného, sladkého a zmenši si porce - aby se ti podařilo před operací něco sundat.
Aspoň, když už teď naběhneš na menší porcičky, tak se ti po operaci bude pak lépe zvykat. Nebude to ráz naráz :wink: :wink:
Hodně štěstí...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 09:39 

Ano, ano - zvětšená játra jsou u obezity běžná, ale zároveň by mohla zkomplikovat operaci :? . Pokud by byla játra hodně zvětšená, určitě by ti sami řekli, že musíš před operací zhubnout. :idea: Ale určitě nic nezkazíš, když se o to stejně pokusíš. :arrow: Jak píše Evička, základem je vyvarovat se tuků a sladkého. Prostě jíst zdravě, lehká jídla, malé porce, hodně pít - to pročišťuje organismus (pij vodu bez bublinek, ovocné čaje nebo si přímo kup čistící čajovou směs na játra). Když se ti podaří pár kilo zhubnout, budeš mít ze sebe dobrý pocit, že jsi udělala vše pro zdárný průběh operace, omezí se tím i případné pooperační komplikace a doktoři tě určitě také pochválí :P .
Držím ti palce, ať vše vyjde, jak má :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 11:33 

děkuji všem za rady i za podporu :lol: :cry: .hned zítra jedu do města a přepadnu lékárnu.dietu držím,ale nic moc.sladký nejím a včera jsem zbodla kousek kachny, :oops: :oops: ale fakt naposled. :cry: :cry: musím do operace schodit tři kila.říkám si není to moc,ale asi budu muset držet hladovku.jinak nevím.... :roll: .dám vědět jak to semnou pokračuje.snad to bude vše ok.mějte se hezky a at ty kila jsou už pryč... :roll: Věra :wink: :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku: Věrko,
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 11:49 

taky jsem měla zvětšená játra, jak se tady již zmínila, kvůli nim mě při první operaci zas zašili a neoperovali.Krom diety jsem si v lékárně koupila ten nejsilnější ostropestřec v tabletách.Prodává se i ve formě nálevových sáčků, ale mě se při pití zvedal žaludek, tak jsem volila radši tablety.Přeju hodně štěstí.Tereza

Obrázek

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 13:33 

Ahojky děvčata, nyní mi volali z ISCARE,nástup pondělí 28.4.08 v 7hodin ráno a operace v 10hodin dopoledne. Tak jsem se dočkala.Alena

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 13:36 

Alenko držím pěsti ať se vše dobře podaří a taky už se konečně dočkáš, zasloužíš si to.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 13:45 

děkuji ještě jednou za rady.na ta játra vyzkouším co jen pujde.snad něco zabere a odoperují mě v pohodě.už se moc těším až schodím ty špeky.když mi vlastní dítě řekne,že když bych skočila do bazénu,že způsobím sunami/nebo jak se to píše/,tak to jednoho už nazdvehne. :lol: :lol: :lol:mrzí mě jen jedno,že jsem nezačala dělat něco dřív :roll: :roll: :roll: takže pro toho kdo stojí na začátku-neváhat,neváhat...nikdo není mladý věčně a nač se tahat po světě s metrákama,když to jde i jinak :wink: :lol: :wink: zdravím všechny lidičky..Věra

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 13:45 

janaaa moc děkuji za přání,už jsem myslela,že se nedočkám a svá kila neshodím protože je za mně shodí rakovina.Nyní už věřím,že vše dobře dopadne.Pa Alena

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 13:48 

Věrko dojdi si do lekárny a kup si jaterní čaj a pij ho 3x denně,taky Ti trochu pomůže. Alena

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 14:17 

ALENKO GRATULUJI!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ten čaj si určitě koupím,to by bylo aby to nebylo dobrý.hned zítra ráno jedu do města,kdybych v lékárně měla nechat celou mateřskou tak těm játrům dám co proto :lol: :lol: :lol: pááááááááááááááááááááá

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 14:38 

qwys jak dlouho si po operaci? dělají ještě nějaké testy?

Věrko já taky byla dnes v lékarné a zdravé výživě a nechala tam kopu Kč,koupila jsem si oční kapky, potom Pirabene aby sem byla chytřejší a nezapomínala a potom Borůvku černou na diabetes a k tomu ještě diabetický čaj a manželovi Koňskou mast na záda. má dnes svátek a tak ji dostane k svátku a ještě jsem mu koupila mikinu s kapucí. Alena

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 21:22 

Snetka, mooc To gratuluji k termínu operace, už se těš jak budeš hubenější a krásnější, uvidíš a moc Ti to přeji....

A Věrko, ty se koukej se svými játry umoudřit, dopřej jim jen to, co chtějí a uvidíš, že budeš mít vyhráno, držím Ti palečky.... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 21:31 

qwys ,máš krásný úbytek.Alena

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina