fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 led 2026 21:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2008 22:54 

Snetko, ode mě taky veliká gratulace k termínu !!!!

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 07:59 

Ahojky,tak jsem od středy taky okroužkovaná.Dr.Melechovský je zlatíčko a přese všechna očekávání to nakonec zvládl laparoskopicky...i když teda mám místo pěti dírek šest.Ale 2 dírky mi udělal v té původní jizvě,tak je to super.Jsem úplně nadšená z přístupu v ISCARE a z chování sestřiček. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 08:38 

Milá Snetko,

také moooc gratuluji k termínu, budu na tebe moc myslet :lol: :lol: :lol:

PA Venu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 09:20 

Nanynko,tak velká gratulace k operaci a ať ti kila ubývají podle tvých představ !!! :D

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 11:38 

jééé holky když vidím jak jste nadšený z ubytků těch kil tak už se nemůžu dočkat až se budu moct pochlubit já. :lol: zatím nic moc k chlubení není. :oops: :oops: :oops: ale co ono to lepší bude.odpoledne jedu do města tak tam nakoupím nějaký čajíčky na ty moje játra zatracený a to by bylo aby to nebylo,že jo.jinak jsem nadšená z toho jak na jakoukoliv otázku dostanu ihned odpověd.díky vám všem za to i za tyhle stránečky.člověka potěší,že na to není sááááááám!přeji všem hezký víkend a at ty kila letí dolů tak jak ten čas.je to pořád,pořád rychlejší..nezdá se vám.no nic mějte se děvčátka hezky a pište at mám co číst.pá Věra :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 13:41 

Lú píše:
Nanynko,tak velká gratulace k operaci a ať ti kila ubývají podle tvých představ !!! :D

Lú moc děkuji,snad to půjde dobře...rozhodně se budu snažit 8) Trošku polemizuji nad tím,jestli mám nechat stehy přelepné,nebo dýchat..aspoň teda ty dva pod prsem se mi nepozdávají..zdá se mi že začínají mokvat :roll:

Předmět příspěvku: Ahojky
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 14:14 

Nanynko podle toho co píší holky větrat.A to rozhodně.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: Re: Ahojky
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008 16:03 

zdenkaa1 píše:
Nanynko podle toho co píší holky větrat.A to rozhodně.
děkuji ,už se na tom pracuje :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2008 08:45 

Snetko přejí Ti termínu operace,Nanynko přejí Ti ke kroužků hodně štěstí at ti ty kilečka jdou hezky dolů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2008 11:10 

Nanynko, gratuluji k operaci a ať Ti kilečka jen ubývají, jizvy pěkně větrej, začni je mazat až po vytažení stehů, protože teď by měly trochu schnout, já měla taky tu pod prsem takovou divnou a ještě jednu přímo tam, kde mu vede podprda, ta mě stále svědila, po vytažení stehů jsem to mazala měsíčkovou mastí, doma chodila bez podprdy a dobrý....jen ta, jak je port byla pořád takový rozšklebená a jakoby mokvala, ale po měsící se zatáhla...už jsem tomu ani nevěřila......přeji Ti rychlé hojení

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2008 20:31 

Libuše píše:
Snetko přejí Ti termínu operace,Nanynko přejí Ti ke kroužků hodně štěstí at ti ty kilečka jdou hezky dolů.

Děkuji...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2008 20:37 

Taky10 píše:
Nanynko, gratuluji k operaci a ať Ti kilečka jen ubývají, jizvy pěkně větrej, začni je mazat až po vytažení stehů, protože teď by měly trochu schnout, já měla taky tu pod prsem takovou divnou a ještě jednu přímo tam, kde mu vede podprda, ta mě stále svědila, po vytažení stehů jsem to mazala měsíčkovou mastí, doma chodila bez podprdy a dobrý....jen ta, jak je port byla pořád takový rozšklebená a jakoby mokvala, ale po měsící se zatáhla...už jsem tomu ani nevěřila......přeji Ti rychlé hojení

Děkuji moc za rady...Jinak teda problém je ta s portem a ta úplně nejníž-vede jakoby přímo tím největším špekem..je kolem ní modřina a asi jediná která opravdu bolí.Mám ji kvůli té původní jizvě níž než normálně-vlastně jich mám 6-ale dvě mi dal do té původní jizvy.No a teda jako jak to vyřeším s podprsenkou vůbec netuším..to bude asi mazec :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 dub 2008 19:58 

Nany neboj, ono se to zhojí, ale fakt tomu nechej čas ....já za 2 měsíce jsem měla zhojené úplně vše......holka vydrž

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 dub 2008 20:10 

Taky10 píše:
Nany neboj, ono se to zhojí, ale fakt tomu nechej čas ....já za 2 měsíce jsem měla zhojené úplně vše......holka vydrž

Taky ¨já mám trochu obavy že to není úplně v pořádku..včera se mi to otevřelo a vyteklo z toho něco nevím co..ale hnis to nebyl...jsem zvědavá co mi na to dr.Melechovský zítra řekne.Jinak teda jím fakt na hodinky..vůbec nemám pocit hladu,a teda s pitím taky žádná sláva...jsem ráda když do sebe dostanu litr,litr a půl... :? Jsem docela zvědavá jak na tom po tom týdnu budu s váhou...jsem u přítele a tady váha není...tak mě zítra asi čeká překvápko...jen teda vždycky když se mi pohnula váha tak jsem to poznala..a teď se mi teda moc nezdá,že by se to nejak pohlo...ale zase je fakt že nečekám zázraky..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 dub 2008 21:31 

Nanynka píše:
Taky10 píše:

Taky ¨já mám trochu obavy že to není úplně v pořádku..včera se mi to otevřelo a vyteklo z toho něco nevím co..ale hnis to nebyl...jsem zvědavá co mi na to dr.Melechovský zítra řekne.Jinak teda jím fakt na hodinky..vůbec nemám pocit hladu,a teda s pitím taky žádná sláva...jsem ráda když do sebe dostanu litr,litr a půl... :? Jsem docela zvědavá jak na tom po tom týdnu budu s váhou...jsem u přítele a tady váha není...tak mě zítra asi čeká překvápko...jen teda vždycky když se mi pohnula váha tak jsem to poznala..a teď se mi teda moc nezdá,že by se to nejak pohlo...ale zase je fakt že nečekám zázraky..

Nanynko, to že to na sobě nepociťuješ je proto že si hodně nateklá po operaci, musíš splasknout. Já jsem měla ještě skoro po měsíci, přes břicho o 2 cm víc.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina