fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 srp 2025 22:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 15:30 

To rendula
Zdárek, vidíš sem ti říkala, že se nemáš čeho bát :wink:
I když já sma mám tak co povídat. V týdnu od 23.10 mám jít na operaci a už předevčírem jsem tady plašila, že mi ještě nikdo nevolal, že je něco špatně a že na mě určitě zapomněli. :roll: :roll: :roll: No holky chápavý mě uklidnily, že volaj až těsně před.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 15:36 

Rendula v kolik tam jdeš?Já jsem na tento den objednaná na kontrolu,tak se třeba potkáme :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 17:06 

Mirčo,strašně moc ti fandím a věřím že to dokážeš.Vůli držet dietu a dodržovat pravidla evidentně máš a to je moc důležitý.Jen vytři zrak všem posměváčkům a pochybovačům.Uvidíš jak jim spadne čelist,až se z tebe bude stávat holka jako lusk :o .S tím frajerem ,co jsi ho vyrazila jsi mimochodem udělala tu jedinou správnou věc,lidi co ke zvednutí svého sebevědomí potřebují srážet druhý z duše nesnáším :x a to jsem v podstatě mírumilovný a bezproblémový člověk.Uvidíš,že přijde jiný a třeba dřív než vůbec myslíš a bude na tebe pyšný,jakou má sebevědomou a psychicky silnou ženskou,která když se do něčeho zakousne,je jako buldok a nepustí se dokud nevyhraje :wink: .Já věřím ,že ty to dokážeš,víš totiž přesně co doopravdy chceš a taky víš ,že to zadarmo nebude,ale vyplatí se to!Čus a drž se!!! :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 17:08 

Co na to říct? Ten chlap za to opravdu nestál. Maminka to svým způsobem myslí dobře, jen tomu asi nerozumí. Nebo spíš nemá takový problém jako ty. A cizím do toho opravdu nic není.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A jinak? Vítej do naší velké rodiny. Všude je něco a ne vždy to je příjemné. :cry: :cry: :cry: :cry:

Jinak ti samozřejmě moc a moc držím palce. Já mám v pondělí 23. narozky tak je doufám oslavím tvojí operací. A když to půjde a ty tam budeš, tak se na tebe v úterý přjdu juknout, ju? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 17:22 

Ahojky všem,snažím se být v klidu,ale taky se bojím,né bolesti,ale té narkozy,že se už neproberu atd.Pak si říkám zvladli to větší valibuci než jsem já,tak proč bych to neměla zvladnout já :?: :!: A ještě mi to manžel zakazal,abych se neprobudila!!!Mám problémy s obezitou od dětství a prošla jsem si vším tím co většina z vás.Vím co to je mít dole 60kg.A proto jsem připravena na nástup do nemocnice 17.10.Hrozně moc chci začít nový život, zrovna ted je to na prvním místě.Dělám to hlavně pro sebe,člověk se musí mít rád.Vy co se rozhodujete:mějte se rádi!!!! :D :D :D Až se vrátím,hned se ozvu.Mějte se krásně :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 17:40 

Jééééééžiš, cholky nemyslete si, že toho blba lituju a stýská se mi. Já to sem psala hlavně pro to, abyste viděly jaký lidi taky dokážou být. Tohodle hňupa vůbec nijak dál neřešim. A nemyslete si, že jsem snad nějak zanevřela na chlapský plémě a sedim doma a čekám až mi některej nakráčí do dveří. Naopak, jen hned každýmu neříkám, aby u mě bydlel. Si musím ještě užít ne :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 17:43 

To martina
Tak to bych byla moc ráda, jen jestli to půjde tak rychle. No každopádně dám vědět. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 18:38 

Ahoj timko, já mám taky strach, ale spíš, abych se tam vůbec dostala, aby nebyl nějakej nález v krvi nebo tak.
Narkózy se neboj. Nechci dělat chytrou, nikdy jsem operovaná v narkóze nebyla. Ale pokud jsi prošla předoperačním vyšetřením, nemáš se čeho bát. To se přece nedělá jen tak zbůhdarma. Já se tam posledně hrozně nasmála, jak se tam fouká do té trubičky, pořád se mi nepodařilo zafučet do toho správně. Sestřička říkala, že to potřebují pro to aby věděli, jestli tu narkózu udýchám. V tom ta druhá vyprskla smíchy a povídá „No, takhle kdyby mě to někdo podal, tak na žádnou operaci nejdu. Ale jestli vás to uklidní, tak se tu zatím každej probral.“ :lol: Já si taky neodpustila nějakou tu poznámku a pak už jsme řičely smíchy všechny tři. Takže z minutovýho vyšetření se vyklubalo 20 minut.
Takže timko, jestli tě to uklidní, zatím se každej probral :wink: :D :wink: :D :wink: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 20:07 

Moc hezky jsi to napsala...
Držím Ti moc pěsti!
Můžu se optat kolik Ti je?Jestli jsi to už psala,tak promiň,ale je tady toho všude hafo...
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 20:23 

kjůůů L
Je mi 32

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 20:29 

Belo,toho 13-tého tam mám být v 15 hod a 19-tého v 9.00 a ty????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 20:47 

Taky díky,L.

Předmět příspěvku: to GeminiM
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 21:09 

Jasně, že dej hned vědět, jak ti zavolají, kdy na to jdeš. Já tam toho 24. bude v každém případě a mám to skoro na celý den, první vyšetření je v 9 hodin a poslední až ve 14 hod, takže času dost.

Měj se

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 21:19 

Marti to by bylo sqělý, kdyby jsme se tam potkaly. Třeba to vyjde. Byla bych ráda.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006 07:13 

Rendula to je dlouho to se nepotkáme já jsem na 10.hod,škoda mohli jsme pokecat.No neva tak ti držím palečky :D :D :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina