nelojsska píše:
majda píše:
hezky si to napsala

máš pravdu

já to neřešila s obvodákem

rovnou jsem jela do Turnova a za měsíc operace

ničeho nelituji

v Turnově jsem si nechala udělat i předoperační

jsem štastná pa Majda
Ahoj Majdo,
Jelikož jsem daleko od Prahy,proto jdu na předoperační k obvodnímu.A zjistili mi něco se štítnou žlázou ,tak mi dali v Iscaru doporučení na hlubší vyšetření.Proto jsem tam musela.Dnes budu volat na výsledky.A na to proč ,že mě posílají ,na to vyšetření k němu ,mi řek ,že když se tak starají o moje zdraví,že se diví,že mi vyšetření neudělali a posílají mě s tím za ním.Ze to o něčem svědčí,ale že obrázek si o tom musím udělat sama.

Nelojsska - je jasné, že vyšetření, na které stačí obvoďák ti nebudou předepisovat v ISCARE, když to tam máš daleko

. To by snad mohlo dojít i tvému obvodnímu při jeho vzdělání, ne??
A ten argument, že si doktoři chtějí bandážemi jen nahrabat??? A kdo hrabe z nemocí spojených s obezitou? Právě tvůj obvoďák

: věčné měření tlaku, kontroly krve kvůli cukru a cholesterolu, zbytečné kontroly váhy, protože ta jde stále nahoru, věčné vypisování různých doporučení na spec. vyšetření - třeba na ortopedii - a s nálezem zpátky k obvoďákovi, že?!

A najednou ti někdo jiný udělá operaci, za kterou dostane zaplaceno on a ne tvůj obvodní, a ty budeš hubnout, budeš zdravá a svého starého obvodního už nebudeš tolik potřebovat, že!

Tak kdo hrabe - komu jde o prachy a komu o tvé zdraví??? Zkus si na to odpovědět!
Já myslím, že toto fórum mluví za vše. Píše se tu i komplikacích, nepříjemnostech - nic si netajíme, takže doktor, který ti vyjmenuje veškerá možná a sotva procentem zastoupená negativa si pro mě nezaslouží titul LÉKAŘ!
On by ti měl navrhovat alternativy a hledat řešení a ne tě srážet tam, kde už se léta neúspěšně plácáš, stejně jako jsme to měli my všichni tady

.
PS:Omlouvám se za tento trochu emotivní příspěvěk, ale chovaní toho pana "taky doktora" mě doslova zvedlo ze židle!