fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 led 2026 13:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 črc 2008 17:31 

Saro pokud budes v tom aute jenom jako spolujezdec, tak to urcite zvladnes. Asi urcite te bude tlacit v obasti portu, tak si polozis hodne sedacku, aby na to nebyl zbytecny tlak ale jinak ti nic nebude. Ja to muzu srovnat treba s cisarskym rezem po ktery mi bylo stokrat hur, takze se opravdu neni ceho bat. Udelej si zitra rozluckovy den (to pro me znamenalo, ze jsem se nazrala k prasknuti :lol: ) a uvidis, ze ti to utece jako voda.. Napis az budes zpatky doma at vime, jak ti je.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 črc 2008 19:37 

Pojedu jako spolujezdec. Tak to jsi mne uklidnila, Keisho, děkuji. Rozlučkový den jsem si užila včera...:-) I oblíbený řízek jsem si dala. Ode dneška jsem už docela o hladu, aby se mi trochu zmenšila játra, podle rady sestřiček v Iscare. Určitě napíši, jak přijedu.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 črc 2008 20:13 

Sara píše:
krata.h píše:
Ahojky ,tak už začínám být dost nervozní a to do operace mám ještě týden.Prosím až budete mít některá čas mohla by jste mi napsat co a jak probíhá hned ten první den co tam mám přijít.Jdu na bandáž do iscare.Abych to napsala přesně jak to mám na papíře OBJEDNÁNA NA 14.7.2007 08:30 OBEZITOLOGIE,SÁL VELKÝ. To mě budou operovat hned ten den?Děkuji a omlouvám se,že otravuji,ale ani nevím jestli si mohu dát ráno kávu či ne Hanka :oops: :oops: :oops: jsem vážně už ted nervozní :roll: :roll: jako blazen

Ahoj, já jdu také na bandáž do Iscare a nástup mám teď ve středu v 7.30 a operovat mne budou ve čtvrtek. Všechno mi vysvětlili, když mi dávali termín v tomto týdnu a v pátek ještě volali s upřesněním termínu operace a dokonce mi i řekli, co si mám vzít sebou. Myslím si, že je možné zavolat tam a domluvit se.
Jsou ochotní.

Asi tam raději zavolám koukám kolik mi toho neřekli třeba ani o tom abych raději nic moc nejedla kvůli játrů.Děkuji a přeji mnoho úspěchů a at se jen daří

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 črc 2008 20:45 

Asi tam raději zavolám koukám kolik mi toho neřekli třeba ani o tom abych raději nic moc nejedla kvůli játrů.Děkuji a přeji mnoho úspěchů a at se jen daří[/quote]
Hanko, ale třeba nemáš zvětšená játra, jako já, to by ti řekli už na sonu. Ale každopádně si tam zavolej. Také ti přeji, aby ti vše dobře vyšlo a třeba se sejdeme někdy na kontrole a jistě i tady :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 10:20 

Ahojky,mě operovali v Iscare v pátek,4.7.
Nástup jsem měla ve čtvrtek ráno,a řekli mi,že operace bude až další den,takže přijít nasnídaná.Pak proběhl příjem u internistky (Dr.Šrámková)-zvážení,tlak,koukla do papírů na výsledky odběrů,samozřejmě do krku.Pak příjem u chirurga-dr.Melechovský.Ten se poptal,zdali se cítím dobře,prohlédl mi břicho,a znovu vysvětlil princip operace.Pak nás uvedli na pokoj (krásný výhled na řeku,nemít strach,připadala jsem si jak v pěkném hotelu).Když jsme se zabydlely (pokoje po 2),ještě jsme šly na UZ jater.Pak jsme jen tak poléhavaly a povídaly si,mezitís sestřička přišla občas změřit tlak,a mě ještě cukr.Dali nám lehký oběd (filé+kaše), k večeři jen bujón a na spaní jsme si řekly o prášek a spaly jak Šípkovky až do půl šesté,kdy přiěhla sestra měřit teplotu,tlak,cukr..
Pak jsme znovu usnuly,probudila nás operující paní Dr.Malčánková a dr.Melechovský,popovídali jsme,ukázaly břicha,pak mi píchli dolzin,navlíkla jsem punčochy a hurá na sál,takže cca v půl desáté jsem byla v limbu.Jo-ješt ten den před přšla anestezioložka,vyplnili jsme papíry k operaci a ptala se nás na alergie nebo potíže při dřívější anéstézii..
No a probudila jsem se kolem poledne na JIPce,bylo mi hrozně špatně od žaludku,hned mi proti tomu píchli torecan a dali emetku,ale nezvracela jsem.CCa za hodinku mě dovezli na pokoj,píchli mi tranal proti bolesti a tam jsem pospávala.Docela to boleleo,tak jsem si ještě řekla o čípek,a večer zas o injekci.Mudr.Malčánková říkala,že si máme říct a nedělat hrdinky,priotože snášení bolesti je pro tělo mnohem větší trauma,než trochu opiátku,po kterém se začnete cítit faj,a tělo pak regeneruje o sto šest..Od soboty jsem doma,ještě nejsem ve své kůži,ale čekala jsem to horší:-)
A děkuju všem tadymže jsem se mohla poradit-a hlavně-počíst a uklidnit se tou spoustou rad a zkušeností!Holky díky,a hurá do boje s obezitou!! :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 10:26 

Kacababa vítám doma.Jsem ráda,že to proběhlo vče O.K. a máš svůj prstýnek.Vše nej na cestě k hubnutí :lol: přeje Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: KACABABA
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 10:26 

AHOJ GRATULUJI K PRSTÝNKU :D MAJDA

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 10:41 

Kacaba,gratuluji a přeji Ti,aby Ti šla kilča hezky dolů :-) Pa Kája

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 13:03 

Kacababa,
Gratuluji,že jsi to zvládla a jsi hodná ,jak jsi to tu pěkně popsala operaci atd...jelikož mě to teprve čeká ,tak to potěší o tom vědět více a více :lol: A jak to zvládáš doma,co strava stačí ti vývary??toho se dojím ,že mi stačit nebudou..A prosím tě ,kdy jdeš na stehy?Chci se zeptat po operaci jestli bych na stehy mohla u nás ,tak jsem zvědavá co na to řeknuo..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 13:27 

kacababa taky tě vítam doma a přejí rychlé hubnutí a gratulace prstýnku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 14:05 

Děkuju všem:-)
Nelojssko, hlad jsem měla nejhorší včera,přepíjela jsem ho,pít můžu v pohodě.Dneska jsem si do vývaru zašlehala žloutek,a to mě docela zasytilo.
Na stehy jdu v pátek.Někdo myslím psal,že na stehách byl u svého doktora,protože byl zdaleka a do ISCARE jel až na další kontrolu..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 14:23 

kacababa píše:
Děkuju všem:-)
Nelojssko, hlad jsem měla nejhorší včera,přepíjela jsem ho,pít můžu v pohodě.Dneska jsem si do vývaru zašlehala žloutek,a to mě docela zasytilo.
Na stehy jdu v pátek.Někdo myslím psal,že na stehách byl u svého doktora,protože byl zdaleka a do ISCARE jel až na další kontrolu..
jak reaguješ na ostatní jídlo??Když viš ,že nemůžeš jíst,zvládáš to.Mám doma 2 děti a nedovedu si představit vařit a nejíst.Prostě všechny obdivuju ,že to zvládají

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 črc 2008 17:21 

Tak zatím mi to nevadí až tak moc.Akorát,když jsem fence krájela hovězí maso,ze kterého jsem měla jen vývar,tak jsem teda měla šííílenou chuť!!:-)
Jinak tekuté jogurty a přesnídávky jím bez potíží.Piju džusy,ovocné a zel,šťávy,džus s aloe s dužinou,nevadí mi nic,ale to jsem pořád na tekuté,žejo.Ty krize určitě přijdou s přechodem na normální stravu..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 črc 2008 06:44 

Kacababo, gratuluji k bandáži.
Nelojssko, nemůžu mluvit za ostatní, ale já to mám tak, že tekutá už mi ten 10. den lezla krkem a těšila jsem se hrozně apoň na kašovitou. Ostatním nezávidím, chodím od pondělka už do práce a v poledne jdu s kolegy na oběd, sním 8 lžic polívky a koukám na ostatní, jak baští kuřecí řízek a nic to se mnou nedělá. A nemusím se vůbec nějak přemáhat nebo sebekáznit, je to v pohodě, ona totiž když ta váha začne klesat, tak tě to motivuje...

Předmět příspěvku: Dasapo
PříspěvekNapsal: 09 črc 2008 07:08 

Ahoj Dášo,Ty ale jedeš!Tak rychlého šneka jsem ještě neviděla.Ty snad upravuješ metřík každý den!Blahopřeji,jde Ti to fakt skvěle.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina