fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 led 2026 02:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 08:47 

Iva63 píše:
Ahoj vám všem, včera jsem byla poprvé v Iscare a k operaci mě pan doktor doporučil. Byli tam všichni moc hodní, ani jsem nestačila mít strach. Na kolečko jsem objednaná na 29.8., všechno v jeden den. Jen se bojím, jestli mě vezmou, mám totiž žlučníkový kámen, o kterém jsem vůbec donedávna nevěděla, žádné problémy mi nedělá. Vloni jsem si řekla mé obvodní doktorce, jestli by mě někam neposlala na vyšetření, protože mi roste břicho, tak jestli v něm něco nemám. Poslala mě na sono, samozřejmě mě nic nenašli, jen tuk :P a ten zatracenej žl. kámen. Pan doktor Melechovský říkal, že se domluvíme na sonu. Jo a mám před operací zhubnout 7 kg :shock: ,snad to dokážu. Děkuju vám holky za podporu, protože mě pomohla necouvnout. Moc díky!

No vidíš a je to tu.Třeba ti ten kámen vyndají taky,ne to je legrace,myslím i tak budeš mít co dělat.Drž se Z

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 09:52 

KrataH, gratuluji k operaci.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 09:53 

Iva63, tak ať ti všechna vyšetření dobře dopadnou a jsi brzy mezi námi odoperovanými.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 10:08 

Tak všechny co to už mají za sebou vítám zpět a ať je hodně kilíček dole a ostatní co se rozmýšlí nebo už začali běhat kolečka, přeji hodně zdaru a trpělivosti. Alena :D :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 črc 2008 17:52 

Zítra, tedy 21.7. jdu ke sv. Anně na plicní vyšetření a sono břicha. Pak mi ještě schází gastro to bude 7.8. a ECHO srdce 12.8. Pokud vše dobře dopadne, půjdu si k chirurgovi pro datum operace. Takže si na mne vzpomeňte a držte palce, ať to přežiju, hlavně gastro. Jen si na něj vzpomenu a naskočí mi husí kůže. Už abych to měla za sebou. Váha se mi teď trochu sekla, a byla z toho nešťastná. Ale nakonec jsem se dokopala k jízdě? na orbitreku a ono to zabralo. Tak doufám, že to ještě nějakou chvíli zase půjde dolů. No, tak se moje holky zlatý, co mi dodáváte sílu bojovat s těmi zatracenými, třicet roků pěstovanými špeky, mějte moc hezky. Užívejte života a sluníčka na dovolených.
A jak Dáša hlásá ŠPEKUM ZMAR !!!

:P :P :P :lol:

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 08:21 

Ludmilko Držim ti palečky aby ses dočkala .Moc držim palečky .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 13:26 

Libuško, děkuji za podporu, moc mi pomáhá. Tebe taky chválím. Třicet kilo, za tak krátkou dobu a ve Tvém věku /nic ve zlém, jsem jen o něco mladší než Ty/. Byla bych moc šťastná, kdyby mně to po zákroku šlo stejně jako Tobě. No, zatím předbíhám. Dnes už jsem zase o nějaký kousek blíž svému vysněnému cíli. Absolvovala jsem dnes ta dvě vyšetření a na plicním se mě pan doktor zeptal, jestli si operaci opravdu chci nechat udělat. Připadalo mi to od něj, jako že to si musím nechat uříznout kus žaludku, když chci zhubnout, že to sama nezvládnu. A zase jsem se cítila provinile, že jsem slaboch a jako by to bylo něco nepřístojného nechat se operovat kvůli tomu, že je člověk tlustej. Ale nakonec mi při odchodu podal ruku a řek mi, ať mně to dobře dopadne a že jsem se rozhodla správně.... tak jsem koukala, jak čerstvě vyvoraná myš. Možná to vůbec nemyslel na začátku zle, ale já už asi ve všem vidím narážku na tu svou výraznou prostorovost. Někteří lidé dovedou být zlí, ale nakonec mne doktor příjemně překvapil a dodal mi novou sílu do žil. Takže už mám před sebou jen to zatrápené gastro a ECHO. Doufám, že ho přežiju a v září hurá na to. Tak to se mi opět povedlo vylít si srdíčko, tak se na mne nezlobte, občas musím vypustit páru. Mějte se všechny moc hezky, všechny jste holky šikulky, jde vám to moc hezky a já mám potom aspoň motivaci.
Ahojky zdraví Alimdul. :oops: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Lidka 51 let

Předmět příspěvku: Operace
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 15:55 

Ahoj holky,
není mezi Vámi někdo, kdo teprve čeká na operaci - tubulizaci v Praze?
Pročítám Vaše příspěvky a těším se, až budu na tom tak dobře jako Vy. Jen se chci zeptat, nejsem nejmladší a každé tělo je jiné, co děláte při hubnutí , aby jste neměli " vysací" kůži ? Existuje nějaký krém, nebo pomáhá jen cvičení - pročítám příspěvky, ale toto téma nemohu najít. Díky za radu[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 16:46 

Gabči, no já "jedu" teď v demakolu Enja nebo jak to je ty zeštíhlující a zpevňující krémy na bříško, boky a hýždě a na poprsí a dekolt a musím říct, že i manžel si všiml, že fakt to nějak zabírá a navíc, že mám hebký bříško, stehna a tak...ale navíc je v tom i pohyb...teď spíš na stavbě...než nějaký cvičení koordinovaný... :P 8)
Jinak držím palečky !!! Jsem taky z Prahy, ale na tubulizaci jsem byla v Turnově !!! Takže kdy že máš termín operace ? Drž se!!! :wink: :roll: a pak se ozvi ! :!: :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku: kačka
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 17:28 

Ahoj Kačko,
díky za radu, zkusím to. To víš, jak když hubla ve třiceti, tak to se mi kůžička smrskla a nebylo nikde nic vidět. Ale dřív takové vymoženosti nebyli a tak jsem časem kilečka zase nabrala. Na konzultaci jsem byla v červnu, do září musím dát dolu alespoň 15 kg a pak se domluví termín operace, snad nebudu dlouho čekat. Zatím chodím k obezitologovi. Na operaci půjdu v Praze VFN 1. LF UK .
Ty jsi mladá, jdi na plastiku prsou a břicha. Stojí to za to!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 22:16 

Ahoj všechny,jsem po operaci,trochu unavená,ale jinak v pohodě.Děkuji všem za podporu přes SZ.Chtěla jsem Vás všechny jen moc pozdravit,protože jsem se dostala k počítači.A mezi námi děvčaty,dr.Hrubý je fakt super!Až budu doma,vložím další fotky.Tak se mějte,pa pa Drahuna.

Předmět příspěvku: Re: kačka
PříspěvekNapsal: 21 črc 2008 22:25 

Gabča píše:
Ty jsi mladá, jdi na plastiku prsou a břicha. Stojí to za to!
To máš pravdu, jsi mladá, jdi na to. 55 let přece není žádné stáří. Nevím jak jste na tom v rodině s dlouhověkostí, ale nejmíň 20 let máš před sebou a i babča by měla být čupr a hezká ne?

Předmět příspěvku: drahuna
PříspěvekNapsal: 22 črc 2008 07:13 

drahuna : Gratuluji k operaci a přeji hodně shozených kil. :D

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 črc 2008 07:37 

Drahuna: gratuluji k operaci a přeji ať se daří a kila mizí jako pára nad hrncem a jsem ráda, že se Ti v Turnově taky líbilo :wink: :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku: Drahuško,
PříspěvekNapsal: 22 črc 2008 08:16 

taky gratuluji k operaci a teď jen ať se dobře zahojíš a hubnutí ať ti jde samo!

Lidka 51 let

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina