fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 led 2026 21:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 12:51 

Emily, po dlouhé době tě zdravím a taky by mě zajímalo, co ti doktoři řekli, jak to bude dál............... Je mi líto, že se ti tohle stalo, nikdy jsem to ještě neslyšela a je dobře, že zas víme něco nového, prosím napiš více podrobností. Děkuji a držím palce, ať jsi silná a udržíš si váhu.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 14:00 

ALKAC,
Ahojky ,tak já jdu na kontrolu 8.9.,jsem na to zvědavá kolem portu mě to furt bolí,doufám ,že to nic nebude ,ale zdá se mi to dlouho,tak je mi divný ,že to bolí.Jinak jeké bylo vyndavání??A co Ostravanda???Vážíli tě ??A kolik jsi zhubla??Kdyby jsi se nudila ,tak mrkni na spoje a můžeš přijet.Ráda tě uvidím.Zatím pa :)

Předmět příspěvku: DRAHUŠKO,
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 14:30 

dík za pohotovou reakci, jsi šikovná. Mne to hned nenapadlo, najít si to na internetu. Ale raději bych se tomu vyhla. Myslela jsem si, že kolečko bude mít hladký průběh, ale to bych nemohla být já. No uvidím, co se z toho vyklube. l2.8. jdu ještě na ECHO, tak tajně doufám, že mi tam nic nenajdou, nebo se jdu rovnou odstřelit. A zrovna se stavím za chirurgem a zeptám se jakou mám vyhlídku s tou zatrápenou celiakií, kdyby.... Potom dám vědět, jdu se s tím smířit, nic jiného mi nezbývá. Měj se hezky a pěkný den ti přeje Lidka

Všem tu přeji spoustu sil, ať tu vojnu nad přebtytečnými kily vyhrajem!

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?

Předmět příspěvku: ludmila
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 14:41 

Liduško,moc držím pěsti.pak se ozvi.Pa

Předmět příspěvku: Liduš
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 18:31 

taky držím pěsti :) Majda

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 19:56 

ahojky děvčata, dloho jsem tu nepsala, ale pořád vás sleduji, jste moc šikovné. Tak mě už řekli přesný termín k bandáži a to na příjem 13.8. a na sál další den. Tak mi držte palečky, nervozita už semnou cloumá :(

34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 20:09 

Já budu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 21:23 

Monika Henešová píše:
ahojky děvčata, dloho jsem tu nepsala, ale pořád vás sleduji, jste moc šikovné. Tak mě už řekli přesný termín k bandáži a to na příjem 13.8. a na sál další den. Tak mi držte palečky, nervozita už semnou cloumá :(

Hodně štěstí a zdárné zvládnutí operace a ať se brzy mezi nás vrátíš.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 21:28 

Lidunko a Mončo držím pěsti :-)

Předmět příspěvku: Ahoj
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 07:48 

Moniko držím pěsti neboj zvládneš to :) Majda

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 08:10 

nelojsska píše:
ALKAC,
Ahojky ,tak já jdu na kontrolu 8.9.,jsem na to zvědavá kolem portu mě to furt bolí,doufám ,že to nic nebude ,ale zdá se mi to dlouho,tak je mi divný ,že to bolí.Jinak jeké bylo vyndavání??A co Ostravanda???Vážíli tě ??A kolik jsi zhubla??Kdyby jsi se nudila ,tak mrkni na spoje a můžeš přijet.Ráda tě uvidím.Zatím pa :)

Čauky, vyndavání nebylo nic příjemnýho, ale bylo to nic proti všemu předtím. Nikoho z nás jsem tam nepotkala, tak nevím na kdy byly holky objednaný. To se ti ještě Ostrava neozvala? Viděla jsem tam tu pani, jak nám jí dával jako odstrašující případ, víš, jak byla na operaci v pondělí. Ta jak to nedodržovala a cpala se makovýma buchtama. Asi byla taky na stehách. Jinak mě vůbec nevážili, jen ty stehy. Teď mám 100.5kg, takže asi 4 kila dole. Už se cejtim líp. Míšo, já ani nevím kde ten port mám, taky mi ještě bolí trochu kus břicha, ale fakt nevím jestli je to ono. Možná že je to taky ten port, protože ty jsi říkala, že to bolí na levé straně a mě to taky bolí spíš na levo.
Jinak bych tě taky moc ráda viděla, ale k tobě asi o vycházky nestihnu přijet. Tak snad až nebudu mít neschopenku. Mohli bychom se třeba sejít ve Slaným. To si ještě napíšeme. Když mí budeš tady odpovídat, tak dej radši cituji, protože mi to přijde na email. Dneska jsem tě tady našla jen náhodou. Tak se opatruj a zase někdy písni. Pa :lol:

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 09:09 

EmilyRose píše:
Reoperace

Vážení a milý spolubojovníci,je mi líto ale musím Vám oznámit,že dne 7.7.2008 jsem musela podstoupit reoperaci po bandazi zaludku,nebot mi levou stranou prirostla k branici a tim mi drazdila branicni nerv ktery mi vystreloval mucive bolesti do leveho ramene..ted jsem na to zustala sama--jen mam jakousi psychickou bandaz kdy mi mozek vysila signaly abych jedla tak jak mam.. doufam ze to tak i zustane..derte mi palce.
Dekuji..Vase Emily

Doufám,že jsi se zbavila bolestí,že jsi alespoň trochu v pořádku.Je mi líto čím procházíš,a co bude stebou dál zajímá i mě.Drž se Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 09:26 

Ahojky,Tak to já mám taky tak nějak 5 kg dole a týden váha stojí,tak doufám ,že je to normální.Vůbec se mi Ostrava neozvala.Myslím si ,že taky cítíš ten port ,já ho tedy i nahmatám ,většínou ráno.Mě to bolí hlavně připohybu,tak cítím jako by mě v břiše něco tahalo.Ale je mi také mnohem lépe.Až mi budeš příště psat napiš do tématu (Domácí kecání)nebo ,jak to je ,tohle už asi s operací moc nesouvisí. :)

Předmět příspěvku: DRAHUNA, MAJDA, KARLA
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 17:46 

Holčiny, vřelý dík za podporu. Člověku je hned trochu líp, když ví, že v tom není sám. A že je tady pár lidiček, kteří se dokáží vcítit. Jste moc fajn a jsem moc ráda, že tu jste. Vím, že to neovlivním a musím to nechat osudu, ale dost mne to štve. Krucinál proč zrovna teď se vymrví nějaká podělaná celiakie. Já celý život neměla s ničím problém, /až na ta nadbytečná kila/ žádný alergie a najednou zčista jasna bác. No, ale abych pořád jenom nekňučela. Kdyby ta operace nešla, tak bych to holt musela zkusit i bez ní. Tady na fóru to zkouší a docela jí to jde, tuším TRIXL, tak bychom byly dvě. A ty vaše metříky by byly /ony už vlastně jsou/ dobrá motivace. Tak se pěkně snažte, shazujte o stošest, k vaší i mé radosti i spokojenosti. Čau Lidka.

Lidka 51 let

Předmět příspěvku: Moniko,
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008 17:56 

připojuju se k ostatním a blahopřeji k datu operace. Budu na tě myslet, aby vše dobře dopadlo a hubnutí aby šlo k tvé spokojenosti. Neboj všechno zvládneš. Lidka

Jen tak na okraj, jdeš na bandáž nebo jiný zákrok?

Lidka 51 let

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina