Čauky
martino, zlatíčko, nic si z manželovy reakce nedělej. Chlapi jsou strašně ješitný. To víš má strach, že si tě zase bude muset pořádně hlídat.

Na to co ti řekl s tou dietou, bych mu odpověděla, že klidně ji budu držet, když on po mě nebude vyžadovat, aby měl navařeno, žádný pivo a brambůrky k televizi, pokud mě bude do konce života v mém usilí podporovat a místo nedělního knedla zela vepřa se mnou bude chroupat salát, smíří se s tím, že budu nakupovat pro celou rodinu jen celozrnné pečivo, žádné uzeniny, místo sýrů tofu apod. On si musí uvědomit (stejně jako ty jsi na to přišla už dávno), že máš skutečný problém s příjmem potravy. Přičemž to je stejné jako u vyléčeného alkoholika, pokud do toho znovu spadne, je celá léčba naprd. Protože, pokud držíš "jen" dietu chce to obrovskou vůli a co je jo jo efekt víme všechny. Tvůj manžel nejspíš nikdy neměl potřebu zjišťovat o čem redukční dieta je, hlavě o úplné změně životního stylu, a pokud nemáš 100% ní podporu v rodině, nejlépe tak, že se jako ty začnou stravovat všichni, byť ve větším množství, ale stejně skladbou potravin a to už navždy. Pokud takové podmínky nejsou u člověka, který skutečně problém s jídlem má, za dva třa roky je tento tam kde byl dřív. Pokud nemá doslova buldočí vůli.

A to, přiznejme si všichni co jsme tady, asi bysme v tom prípadě vůbec o bandáži neuvažovaly/i.
Tímto bych chtěla moc pogratulovat
trixl, která jak jsem pochopila, jde na vše právě jen dietou. 4 kg měsíčně je optimální váhový úbytek k tomu, aby zhubnutí mohlo být trvalé, moc jí to přeju. Hlavně, aby vydržela a za nějakých 5 let, aby sem psala své příspěvky jak si váhu pěkně drží. Doufám, že nám všem takhle vytřeš zrak. Fandím ti
Čauky Mirka