fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 črc 2025 19:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:01 

To tvoje je výstižnější, ale zas to moje jemnější. :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:08 

Ahoj holky, dnes jsem dostala od timky mejlík. Skutečně jí nabídli něco jinýho do čehož nešla. Operovaná tedy nebyla. Nechci psát víc, aby se na mě třeba nezlobila, že jsem něco vykecala, když mi psala osobně. Jen abyste se o ní nebály je v pořádku. Ona sem určitě písne.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:25 

Na co nějaký jemnosti, je k nám život nějak jemnej, moc se s náma nemazlí, když musíme tahat ty hory sádla :wink:

Předmět příspěvku: Berunda opět v Iscare v nemocnici
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:43 

Berunda je opět v Iscare s těžkými bolestmi břicha, otvor v bčiše neustále hnisá a nehojí se. Dalším krokem je opět řezání a vyndání portu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:53 

Čus lidi,tak mám po kontrole.Bandáž mi nedoplnili,prý až v listopadu.Musím pít asponˇ2.5 l vody a to zatím nedám.Možná jsem někoho potkala 2 slečny si mě divně prohlíželi a usmívali se .Jedna blondýnka ,byla tam s manželem či přítelem a pak slečna s dlouhými vlasy a brýlemi,neměla jsem ovšem odvahu je oslovit,co kdyby to nebyli Markéta a Rendula :oops: .Byla jsem pochválená za vzorný jídelníček a prý dobrý úbytek,i když nevím,nevím,tenhle měsíc mi to dalo jenom 2 k :? g.Jinak jsem zjistila ,že je čas změnit šatník.Děsně jsem se styděla,všechno mi bylo tak děsně veliký :oops: .Ryfle jsem měla v pase ohrnutý a mikina kolem mě vlála jako prapor,byla jsem jak utíkáček.A mě nenapadlo si to nejdříve vyzkoušet vždydˇjsem zhubla teprve 11,5 kg od bandáže a 14 od 1 návštěvy.Jak je vidět objemově už je to asi dost.Tak se mějte hezky :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 11:53 

Tak to jí přeji moc a moc sil a hlavně rychlé uzdravení. Zřejmě jak píše trix její tělo odmítá cizí předmět v sobě a brání se a až se to vyndá, tak bude všechno v pořádku. Myslím na ní a pozdravuj ji. :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:00 

Na to nejde říct nic jiného než GRATULUJEME :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jé, kdybych to tak už mohla psát i já :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:02 

Gratuluju, 11,5 kg super výsledek :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:13 

Chudák zlatá Berunda, proč to nejde tak, aby každý měl hladký průběh. Aby prostě neexistovaly žádné komplikace, proč zrovna Berunda si musí tím vším projít? No jo, jenže takhle to v životě prostě nefunguje.
Berundě přeju hodně brzké uzdravení, aby svůj boj vybojovala a vše dotáhla do zdárného konce jaký si představovala.
Berundo drž se, musíš být mnohem silnější, než my všichni ostatní.
Věřím, že to zvládneš a já ti to moc a moc přeju.
Pa Mirča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:13 

Michaelo všechno nejlepší k svátku :)
Počítám byly to holky, možná ses neměla stydět.
Tak to jsi zhubla pěknou kopu sádýlka.
Jak se šatníkem? Mně se nechce nic nového kupovat. Do džín si začnu dávat pásek a počkám ještě nevím jak dlouho než koupím něco nového. Asi se kouknu po sekáčích a tržnicích, ale ne hned. Aspoň že jsem si z hubenějšího období schovala jedny džíny, ty už v poho můžu nosit, ale mám je jako lepší. Domácí kalhoty jsem si už koupila nové. Bokovky. moje první bokovky v životě, velikost XXL :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:16 

Asi jsem se s Berundou a jejím manželem dnes v Iscare potkala ,nevypadala opravdu dobře :( .Přeji jí brzké uzdravení a moc držím palce aby jí to už přestalo trápit a bolet a konečně se zase vrátila do normálního života.Mrzí mě ,že musí tak zkoušet,ale určitě jí pomůžou a bude zase dobře.Na riziko,že port tělo nepřijme nás taky upozornˇovali.Vyskytuje se u velmi malého procenta lidí a bohužel Berunda je zřejmě mezi nimi. :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 12:28 

Děkuji moc za přání k svátku a mému zatím jak se zdá zdárnému hubnutí :P .Taky se mi nechce kupovat si moc nový oblečení,když to bude třeba jen na měsíc ,na dva .No ale jako vandroš chodit tedy nemůžu,i já zřejmě vyrazím směr sekáč.Je to mnohem příjemnější než shánět zase něco alesponˇo chlup většího.I když stále tam těch X mám požehnaně :roll: ,až už bude velikost jenom XL,nebo dokonce X ,to bude parádička!Já věřím ,že se doškrábeme i k hezčím písmenům v abecedě,co se velikostí týká.Tak zatím čus a ještě jednou děkuju. :lol:

Předmět příspěvku: Všem
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 15:12 

Tak Ahoj všem co jsou zde.
Tak jsem dneska byla na kontrole v Iscare.Bylo tam dnes opravdu moc lidiček.Sestřička si mě zvážila a k dnešnímu dni jsem 2 a půl měsíce po operaci,tak vážím 116,5 kg.Zhubla jsem 27,5 kg.Paní Doktorka Doležalová mě pochválila že mi to jde moc pěkně.Tak držím všem palečky ať taky tak pěkně hubnete.
Zdraví Markéta

Předmět příspěvku: Pro Michaelu.
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 15:27 

Ahoj Michaelo.Píšeš jestli jsem to nebyla náhodou já v Iscare.Byla jsem taky na kontrole,ale přijela jsem tak v 9.45 hodin.Byla jsem tam sama,tak to jsme se asi nepotkali.V kolik hodin si tam byla ty????
Mě pani Doktorka Doležalová také pochválila,jsem 2 a půl měsíce po operaci a zhubla jsem zatím celkem 27,5 kg. Na začátku moje váha byla 145 kg.A teď je to super že mám o 27,5 kg méně.Na další kontrolu jdu 21 listopadu.Zdraví Markéta

Naposledy upravil Marketa dne 19 říj 2006 15:51, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 15:43 

Děvčata a chlapci,
mně se moc na am webu líbilo, že tam lidi píšou váhu před a postupně jak to jde dolů :) Když někdo napíše, zhubnul jsem za dva měsíce 30 kilo, tak to vypadá úžasně, ale kolik měl na začátku?
Co vy na to?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina