fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 pro 2025 20:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2008 18:36 

Martino
proč mě zase urážíš.Vždyt já ve všem s Monikou souhlasila .Ve všem co napsala , tak nevím proč se zase do mě navážíš,?Mužeš mě už přehlížet prosímtě?? Já píšu ohledně zákroku a na rady dávám proto si o ně píšu .Moniky sem se slušně ptala na ruzne věcy a slušně mi odpovídala.Nevím proč zase spouštíš nějakou krytiku přestan prosím tě

MONIKO
Ve všem s tebou souhlasím .Jen si ověřuji ruzne věcy.Nedám sve tělo přece do ruk nějakým břídilum.Nejd epak tělo vymněnit je třeba zvážit kde si člověk udělá zákrok a co a jak. Beru tvuj zákrok , kterej máš bez komplikaci jako plus pro FN .A opravdu výjmečně jsem s tebou ve všem souhlasila nevím proč s ezase přidáváš na názor toho, že si poradit nenechám??Nechám si poradit .Však jsem taky řekla že zavolám doktorovi a optám se jak jsi řekla. Tak už se do mě nenavážejte.Píšu slušně a ptám se slušně tak očekávám slušne jednání i semnou.

POKUD VÁM TY ODPOVĚDI DĚLAJÍ TAKOVE POTÍŽE A JSEM VÁM TOLIK PROTI SRSTI NECHEJTE ODPOVĚDI NA JINÉ LIDI.NEPOTŘEBUJI ŽÁDNE SPORY.MYSLÍM SI ŽE JSME DOST DOSPĚLÍ NATO, ABY SE VŠE DALO VYŘEŠIT V KLIDU NE,? JE TU SPOUST ALIDÍ, KTEŘÍ UMÍ ODPOVÍDAT I SLUŠNĚ BEZ NAVÁŽENÍ SE

Předmět příspěvku: Liduš
PříspěvekNapsal: 13 říj 2008 19:00 

gratuluji a přeji hodně štěstí v hubnutí :)

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 říj 2008 20:40 

Ludmila kráááásně jsi to napsala, přeji hodně úspěchů :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 07:33 

Ludmilko přejí ti brzké uzdravení a pěkné hubnutí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:02 

zdravim všechny od včerejška jsem doma,v nemocnici jsem nechala 7 kg, jinak vše v pohodě přistup v fakultce OV skvěly, ramena neboli, jinak 3 den po operaci jsem se citila fajn a bolest v podstatě žadna

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:03 

zdravim všechny od včerejška jsem doma,v nemocnici jsem nechala 7 kg, jinak vše v pohodě přistup v fakultce OV skvěly, ramena neboli, jinak 3 den po operaci jsem se citila fajn a bolest v podstatě žadna

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:11 

rendy, měkký chleba , veka, houska nebo něco takového mi nejde ani mě. Ale když toust opeču aby se drobečkoval, knuspi chleva, křehké plátky někdy projdou, jseš ještě brzy po operaci , bandáž může být ještě oteklá, počkej ona se časem povolí. :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:15 

rendy, měkký chleba , veka, houska nebo něco takového mi nejde ani mě. Ale když toust opeču aby se drobečkoval, knuspi chleva, křehké plátky někdy projdou, jseš ještě brzy po operaci , bandáž může být ještě oteklá, počkej ona se časem povolí. :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:23 

Ahojky wexus, vitej zpatky doma.. shozena kilecka supeeer.. :D , gratuluji.. tak jen tak dal a za chvili uz budes holka jako lusk..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 08:23 

ppperlo vim o 6 děvčatech co byly na bandaž na fakultce v OV, jedna měla obrovske potiže. Kdybys se zeptala Dostalika na procento komplikaci u nastavitelne bandaže je 30- což bylo pro mně scela dostačujici ktomu abych šla na sleeve resekci. Když se rozhoduješ k nějakemu kroku je vždy dobre zistit si informace třeba na netu a lekaře se už při konzultaci přímo ptat na to co mně zajíma. Jinak ti co maji po těchto operacich problemy to většinou nezveřejnuji a neuspěchy nezveřejnuji- až na čestne vyjimky

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 09:27 

Víš Maruškojá se opravdu snaším do rozkousávat strašně pomalinku a asi to chce čas jsem přeci jenom krátce po operaci snad za mněsíc nebo dva to půjde uvidím zatím jen tekuté,ale jen jsem to zkoušela mám to i příručce ,že můžu jíst veku z máslem nebo sýrem .Snad to někdy půjde a děkují za radu. :) Budu si dělat vagonky. :D Rendy

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 09:29 

Wexus, tak vítám mezi operovanými a přeji zdárné ubývání!!! :wink:

PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 09:32 

Wexus,tak tě též Vítám mezi námy operovaný a máš to zdárně zasebou a hlavně ti přejí hubnutí at ti to jde skvěle.Rendy

Předmět příspěvku: Bandáž- odstranění
PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 09:40 

Ahojky holky, tak mi bylo kočkama tady doporučeno, ať tady písnu pro vás které se rozhodujete, zda jít na bandáž, co to pro mě znamenalo....
V roce 2006 v září jsem byla na operaci bandáže-adjustabilní(108kg)
Operace proběhla bez komplikací, a já začla nový hubnoucí život! Trvalo rok než jsem začala mít problémy, nejdříve jsem v září 2007 byla na "upuštění tekutiny z kroužku" protože se mi bandáž ucpala, zřejmě slupkou z rajčat, dva dny před navštívením lékaře, jen blití a strávený čas v posteli, protože se ani chodit nedalo jaká to byla bolest..... (myslela jsem, že si s tím tělo nějak samo pomůže)...po upuštění okamžitá úleva, dokonce bylo slyšet jak to něco prošlo kroužkem.... od té doby jsem měla veliké problémy, cokoliv jsem snědla, pokud to nebyla pouze tekutá strava, tak jsem šla okamžitě zvracet, takže jsem jedla opravdu velice vybíravě, ale ani to nezabránilo tomu, že mi bylo téměř pořád zle, nebo mě prostě jen břicho(žaludek)bolelo.... V prosínci 2007 jsem zničeho nic začala jen zvracet, neudržela jsem v sobě ani vodu, po třech dnech, kdy už jsem byla totálně vyčerpaná a dehydrovaná, jsme jeli do nemocnice, kde mě z kapáků musela sestra pořád odpojovat, protože jsem musela zvracet, nikdy jsem nezažila takovou slabost, ještě nutno dodat, že mě v nemocnici moc nepomáhali, žaludek jsem měla neustále přeplněný slinami, které se tam hromadili, to co ze mě šlo, bylo jakoby černá zdrclá krev....no v noci napadlo sestru!!!!! že by mi mohli dát hadičku přez nos do žaludku, tím pádem mi nesmírně ulevili, protože okamžitě všecky tekutiny šly hadičkou ven a já cítěla úlevu jak hrom-podotýkám díky sestře!!!! nebudu vám psát jak skvěle doktoři dělali gastro, co mi mohli vše poškodit, když mi dali krkem kameru a hadičku z nosu nevytáhli.... no po 7 dnech na kapácích zjistili, že už mi nemůžou pomoci a musí to jít ven, takže celkem jsem byla v nemocnici 10dnů, na kapákách, nevěděla jsem co se mnou je, a po operaci mi to taky nebyl schopen nikdo říct, pořád jsem cvhtěla vědět jestli jsem uděla chybu já, nebo proč.... Před odchodem mi šeptla sestřička, že mi hadička od komůrky přirůstala k játrům a tím pádem jakoby strhla žaludek, proto se stal neprůchodný.... proto mám svědomí čisté, že jsem se nepřežírala a není to mojí vinnou...
Moc mě to mrzí, ale co naplat, jinak před operací než jsem bandáž dostala se ke mě chovali naprosto úžasně, jen pokud jsem měla problémy, tak mi nejvíc pomohla ta sestřička... samozřejmně, že doktoři taky odvedli dobrou práci, jen někteří by potřebovali víc citu....
Nechci vás žádnou strašit, ale napsala jsem jen to co jsem zažila a řeknu vám holky, kdyby mi někdo řekl, co mě čeká, tak přez to do toho jdu, před bandáží jsem měla 108kg, byla jsem téměř chodící mrtvola, bez sebelásky a když se na mě někdo podíval, tak jsem věděla, že je to jen aby se mi smál, jaká jsem hrozná....teď se snažím udržovar a i když nejsem optimální (86kg) tak je mi nádherně, jsem na sebe pyšná a jsem moc ráda, že mi bandáž pomohla. Kdyby jste mě znali před tím, tak určitě poznáte rozdíl a to nejen podle kyleček, ale i podle vztyčené hlavy vzhůru!!!
Takže všem vám mocinky přeju krásné hubnutí a držím pěstičky všem!!!papa Iri :P

PříspěvekNapsal: 14 říj 2008 09:50 

Ahoj Iry tak jak to tu pročítám ten tvůj příběh tak si si prožila opravdu dost až jsem stoho zdrcená sdnad nebudu mít takové problémy jsem sice krátce po operaci a mně do ted nejde sníst třeba malý krajíček veky ze sýrem neprojde to tak jen tekuté snad se to časem poddá doufám v tom.Jinak ti přejí aby to bylo už lepší a nemněla náké komplikace.Rendy

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina