fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 srp 2025 13:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2006 15:48 

Ahojky všem,hlásím se po delší odmlce,prostě nějak nestíhám.
Musím vám napsat,jak mě moje tchýně odrazuje od bandáže,ale má smolíka pacholíka,já se odradit nedám.
Prostě se o tom někde s někým bavila,a ten dotyčný jí řekl,že zná 2 lidi,který tou bandáží maj total rozhozený stravování,že vůbec nemůžou jíst atd. atd.,jizvu přes celý břicho atd. atd.

Tak jsem jí řekla,že dnes už se to dělá laparoskopicky a pokud má někdo rozhozený stravování,že nepozře jiné jídlo,než tekuté nebo kašovité,je to blbost,a nebo si vymýšlí,no každopádně mě nenahlodala,ono taky v květnu jí bude 70 let,takže se není čemu divit,že nevěří moderním věcem.Nic o tom neví a i když mám svou tchýni ráda :lol: ,rázně jsem jí utla a řekla jí,že do toho jdu a že se o tom odmítám bavit.
Řekla mě-Renčo,radši buď tlustá,než nějaké komplikace,tak jsem jí řekla,že ty komplikace,pokud zůstanu tlustá,budou daleko horší,než co by mě mohlo potkat.
No prostě už se těším mocinky na prosinec na kolečko a na leden na operaci a už se moc těším,až zhubnu,protože čím dál víc mě bolej kotníky a hůř se mě dýchá,no však to všichni známe. :x

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 říj 2006 21:28 

Jo,a volala jsem GeminiM,tak je v pohodě,říkala že trochu bolí to místo,kde je port,nojo,tak úplně bez bolesti to být nemůže,když do člověka trochu říznou,ale jinak prý pohoda.

Všechny vás moc zdraví,prý vůbec nemá hlad a nikdy by prý nevěřila,jak může být bujon dobrý!!!
:P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:00 

Nazdáréééék, tak jasem zase doma :P Všechno je fajn, operace proběhla na výbornou. Pořád jsem jim říkala, že prostě spát nebudu a oni se mi hrozně smáli a prý ať si sahnu ma břicho. Tý brďo a já už to měla za sebou. Holky takhle pěkně už jsem se dlouho nevyspala. Klidně bych šla ještě jednou. :lol: :lol: :lol: Fakt holky kdo jsete ještě nebyly, ničeho se nebojte vůbec nic to není. Jasně trochu bolí tá rána kde je port, ale dnes 2. den po operaci je to už docela fajn.
Jo a cestu domů tramvají, metrem a autobusem do Plzně jsem zvládla úplně sama, ještě jsem se stavěla za klukama v práci :wink:
Natřásání v autobusu mi vůbec nevadilo, naopak jako by se mi bříško masírovalo. Sice jsem se šourala pomaličku a nějaká paní v metru se mě ptala jestli jsem v pořádku a nechci pomoc. Tak vidíte, že se najdou hodný lidi. Když jsem jí, ale rozesmátá řekla že jsem jen po operaci a je mi naprosto skvěle a super asi si musela myslet, že jsem blázen. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:03 

:roll: Páni ty jsi nezmar. Pan dr se asi chytá za hlavu. Hlavně že jsi v poho a ať ti to tak zůstane.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:05 

Čauky, jo je mi super a víte co lidi :!: :?: Já shodila 3 Kg :shock: :P :shock: :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:09 

Mirčo-SUPER a máš to za sebou :lol: .Vidíš ,že jsme nekecali a není to tak hrozný.Mám s tebou velkou radost :lol: ,jsi šikula a tetˇse jen obrnit pevnou vůlí,zapomenout na všechno děsně dobrý a děsně nezdraví a pomažou kila dolu,jako když střelí.Počkej jak ti po tekutý stravě bude všechno co neteče ze lžíce, náramně chutnat.Tak se měj fajn a odpočívej a nabírej síly na ten boj s chutěma a leností. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:19 

Díky Míšo :D Boj s chutěma, nebude až tak hroznej, protože já nebyla takový ten "ochutnávač", dobrotičky, salámky, čokolády - naštěstí. Můj problém byl, že jsem toho sežrala strašně strašně moc. Byť se jednalo o vesměs dietní a zdravá jídla. Ale sežrat k obědu jedno celé dušené kuře bez přidaného tuku, to skutečně není normální :oops: . Teď mi sice kručí v břiše :shock: , ale pocit hladu nemám :shock: . Vskutku zajímavé :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:23 

Jo, sem chtěla dodat, že ta lenost bude horší. Ale jestli se mi takhle podaří shodit pár kil, tak i ten pohyb bude o něčem jiném. Takhle už jsem funěla do schodů ve 2. patře :evil:
Tak se jdu podívat na svoje zvířátka, mám tu dvě krabice objednávek Avonu, které musim roztřídit, .... kdepak žádné zahálení :wink:
Pa Mirča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:26 

Gemini já též :) myslím to s těma nechutěma a kvanty zdravých jídel. No sákra po dietním obídku jsem něco přes hoďku a mám doopravdy hlad. To budu muset uspíšit sváču. Jdu radši něco dělat :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:28 

To je zvláštní co?Kručí ti v břiše ,ale hlad nemáš :wink: .Do dneška se nepřestávám divit.Já toho už zblajznu o chlup víc než dřív a proto mě čeká doplnění.Říkali mi ,že jak ubýá tuk kolem žaludku,tak se bandáž jakoby povolí.Ona se nepovolí,je stejná,ale obepíná menší objem a tak je vlastně volnější.A to se mi asi stalo.Taky jsem nevěřila po operaci,jak úžasný je prachobyčejný vývar :P Tetˇuž bude jenom líp,pak ti otrne a začneš být netrpělivá a už,už budeš chtít cvičit.To znám.Je to fajn pocit vidˇ?Že jsi to zmákla.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 12:46 

Ahojky Mirčo, tak tě vítám. No to je paráda ty 3 kg. Jsem ráda, že seš už v pořádku doma. A jak to dopadlo s vašima? :oops: :cry: :oops: :roll: :oops: :cry: :roll: :roll: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 13:23 

Díky, že mě tady všechny tak podporujete. No doma jsem to řekla mami hned jak jsem přišla, asi bych to neutajila. Jsem přece jen celkově taková pomalejší, což u mě u Blížence není obvyklé :lol: . Mami to vzala docela dobře. Nejdřív žekla, že jsem hloupá a zase jsem si něco umanula a rychle vymyslela. A tak jsem jí odpověděla, že to promýšlým 4 roky a to si myslím je dost dlouhá doba. Pořád si myslí, že bych to zvádla obyčejnou dietou, ale před chvílí šla vyzvednout ségry malo ze školya ovést jí na nějakej kroužek a já jsem si naprosto jistá, že až se vrátí přitahne bílé jogurty a přesnídávky a začne vařit bujón. Takže vše je v pořádku, domluvily jsme se, že sestře zatím nic nepovíme. To víte doktoři, a taky ten její hubne dietou, ale dělá to poprvé tak mu to prý docela jde. Navíc on neni ani tak tlustej, jako má spíš pivní pupek. No a on přestal pít pivo a není línej si uvařit. Já pivo nepila a k plotně by mě nikdo nedostal :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 13:27 

Jo a holky víte co je sranda? Jak se hrabu ze svý postele :lol: :lol: :lol: . To je hlína :lol: :lol: :lol: , normální vorvaň, velryba vyvržená na břeh :lol: , jestli bych neměla volat Greenpeace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 13:38 

No jo mamka, taky bych pro svoje drobečky udělala všechno co je třeba. Mám obavu u malé, je tedy ještě maličká, ale má tak kladný vztah k jídlu, že jsem z toho nervozní a už je taková oplácaná. Potřebovala bych někde najít správné porce pro předškoláčka. U kluka to neřešíme, je to kyselina sice, ale co s tím jídlem dělá netuším. Dlouhá tyčka. U toho je spíš horší ho vůbec zasytit.
Sváču si dám normálně, už to pomalu bude, zatím jsem jednala dle přísloví - Hlad je převlečená žízeň - a hrnek horkého čaje (samo že neslazeného) udělal svoje. Za chvíli tam pošlu další a pomalu jdu chystat svačinku :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 13:40 

To mi připomíná mě ještě začátkem roku ve vaně. Před měsícem jsem si i troufla si napustit vanu a lehnout si do ní. Už jsem nepotřebovala manžela a hever :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina