fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 31 črc 2025 05:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 19:10 

No tak svoji vanu na nějakou dobu opouštím :cry: Je menší než klasické vany a blbě se z ní lezlo už před operací. Ještě, že můžu chodit o patro níž k našim, ti mají koupelničku komfortní :wink: :wink: :wink:
Sem doteď netušila, jak strašně nepohodlně mám zařízenej byt, když jsem dneska chlěla otevřít okno ze strany kde svítilo sluníčko, musela jsem přelézt sedačku, to jsem sice musela vždycky, ale nikdy jem se nad tím nepozastavila :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 19:40 

GeminiM....gratuluju! Teď už to bude den ode dne lepší. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 20:12 

Téééééda Gemini, jsi borec, ale raději se nepřepínej, já když jsem přišla domů, tak jsem lehla, ale pak se mi zdálo, že mi je fajn a už jsem trajdala, ale zle se mi to vymstilo, další dva dny jsem byla mrtvolka obecná. :evil:
Ale moc blahopřeji :lol: :D :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2006 20:17 

Tak už taky ví naše GEMINI, jak to je, když člověk nemá pořád hlad. :D Člověk tomu pořád nemůže uvěřit. :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 06:21 

GeminiM tak tě vítám mezi námi ,,už hotovými" vidím,že to zvládáš mocinky dobře.Přeju at ti to vydrží.A at ty kila zatracený letí pryč šílenou rychlostí. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 06:50 

Nazdárek holky jsete strašně skvělý ani nevíte jak jste mi všechny moc pomohly k tomu, abych se dostala až sem. Jsem ráda jak mi to tady upřímně přejete. Já vám všem totiž taky.
Dnes ráno jsem se probudila, vim že se to nemá takhle každou chvíli, a vlezla jsem na váhu. Normálně jsem začala bulet jak želva. To snad nění možný, já ten zatracenej beznadějnej případ. Já prostě HUBNU :shock: :shock: :shock:
V tu chvíli jsem si uvědomila, že já už se teď nezastavím a že si tenhle boj dobojuju až do konce. A co je hlavní: ŽE V NĚM ZVÍTĚZÍM.
My všechny do jedné zdoláme tu horu sádla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 06:58 

GeminiM jestli Ti můžu poradit važ se opravdu jednou týdně.Já se vážila denně a nebylo to tak znát ty ubývající kila a už jsem z toho byla kolikrát zoufalá.Ted se vážím jednou týdně a pokaždý mám radost.Moc ti přeju aby jsi tu radost zažívala při každém vážení.Jo a nejlepší je,že jsem si blbec tak nějak myslela že mi udělali bandáš a já se probudím hubená.No ale pochopila jsem bandáž mi jen pomůže zhubnout musím sama.
Tak ti moc držím at to vše zvládáš.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 07:20 

No já vím, že jednou týdně :oops: :oops: :oops: , ale nevlez tam, když ti tukazuje tak pěkný věci :P
Taky vim, že teď by to mělo jít relativně rychle, to už mám odzkoušený z předchozích diet. Totiž je obrovskej rozdíl v tom co do sebe dostanu teď s tím co jsem jedla předtím :oops:
Horší bude asi až z tekutého budu pomalu přecházet na hustější stravu, to mám strach, že se to zastaví, nebo dokonce přiberu. :roll: Ale zvládli to jiní ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 07:23 

Tu radost moc všem přeju, je to bezva vidět čísílka na váze, která jsem viděla naposledy před pár lety. Začátkem ledna tam bude váha, kterou jsem měla když jsem si přinesla kluka z porodnice, to už bude 8,5 roku. Mládnem :)
Já tam mám lízt taky jen jednou týdně, ale nevydržím a lezu tam denně.
He no že bys přibrala, to reálné nebude, když budeš papat co máš. Že se to občas na chvíli zastaví, tak s tím by se mělo počítat, abys pak nepropadala panice až to přijde. Jím skoro normálka a jde to pořád dobře.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 07:35 

No mě se to při přechodu na tuhou stravu nejen zastavilo ale přibrala jsem 1,5kg a moc mě to mrzelo.No jo ale ted to jde stále.Pomalu ale jistě :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 07:39 

No jo, ono by to bylo pěkný kdyby to šlo rychle, bez jakéhokoli zádrhelu, jenže tak to bohužel nefunguje :cry: , ale jsem na to připravená dalo by se říct :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 07:51 

bela píše:
No mě se to při přechodu na tuhou stravu nejen zastavilo ale přibrala jsem 1,5kg a moc mě to mrzelo.No jo ale ted to jde stále.Pomalu ale jistě :lol: :lol: :lol:

To se snad ani nedá říct, že přibrala, počítám se trošku nahromadilo ve střívkách a pak se to zase hnulo. Houbec tomu rozumím, ale hezky jsem to vysvětlila ne :lol: :wink: Přibrat bych ale viděla víc než 2 kila, výkyvy +- nějaké kilo jsou snad normální. Jak to máte před menstruací? Mně to jednou šlo i o 5 kilo během tří dnů a pak zase o těch 5 kilo zpátky.
Mně to taky nejde trvale dolů, ale jsou tam malé výkyvy, ovšem tendence je viditelně stále sestupná. Teď jsem měla týden den co den stejnou váhu. Tak včera večer jsem si říkala, že to je hezký, že mi zdvihli příjem, ale že se obávám, že zas odhubnu. A dneska ráno se to hnulo. Tak tedy pokračuju v tom co mi bylo doporučeno.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:13 

No před menstruací,jelikož mám Depoproveru,tak to nemám :lol: Ale kolem 20 mi váha jde o 2 kg nahoru,ale to jsou jen hormony,naštěstí,běhen 3 dnů je to zas v normálu teda v XXL normálu :D :D :D
Hmj ediný co mi vadí,je že si nemůžu odepřít sladit kafíko,už jsem zkoušela i sladidla,ale většinou automaticky sáhnu po cukřence. :cry:
Ted mě štve manžílek ale dost.Něco sním(např.půl tm.rohlíku) a hned a nesnědla jsi toho nějak moc a takový keci.Tuhle mě tak vytočil že jsem po něm hodila jogurt.A když jsem se s ním o tom v klidu bavila,tak říkal že nechce abych byla zklamaná já.No dobrý.A to vždy tvrdil,že mu nevadí že jsem tlustá.Tak když je doma už mám skoro strach se jít i napít. :x No snad ho to brzy přejde.Sám chce jít na band taky ale jemu to neudělají,nemá ne to váhu.Je sice silnější ale má to z piva,tak mu to říkám aby ho přestal pít.Ale prý to z toho není(já vím že je).
Jé to jsem se zas rozepsala tak se mějte a držte se holčiny(i klučí) :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:25 

Ahoj GeminiM!
Jsem ráda,že jsi v pohodě zvládla operaci i cestu domů.A kolečka po chodbě jsi chodila poctivě? :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:25 

Hmmmm ale na pivko band nefunguje, co proteče to tam je. Mýmu taky teď roste bříško, ale pivko nepije. Když ale dojí všechno co děti nechají a ještě vypucuje hrnce, tak se není čemu divit. Aspoň že oplatečky a čokoládičku vynechal. Na band by určitě nešel. Ale si dělám starosti, aby neměl nějaké zdravotní problémy.
Belo kdopak ten jogurt potom uklízel?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina