fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 31 črc 2025 05:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:32 

Ahoj Leontýnko, jasně že kolečka po chodbě mi pomohla :wink: Dík moc za radu. Jaký jsem měla z tý cesty obavy, tak jsem zvládla bez problémů trolejbus i autobus v Plzni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:36 

Gemini to jsi dobrá.Já jsem jela Pendolinem až do Olomouce přes tři hodiny.Bylo to nepříjemné,ale dalo se to vydržetTeď už jenom pojedou kilča dolů.Já jsem dva měsíce po operaci a jde to pořád

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:44 

Ahoj všichni,Belinko všichni ty chlapy jsou asi fakt stejný.No neboj ten můj mi už taky leze na nervy ,nehlídá mi množství,ale časy.Děsně mi s tím leze na nervy :x ,jak se vždycky významně podívá na hodiny a nezapomene říct...Miško,to ale nejsou 3 hodiny ,to jsou slabý 2....Jogurty zatím nehážu :lol: možná k tomu ,ale dojde.Jak to může stíhat ,ty časy hlídat?Už aby mi doplnili tu komůrku a zase bude klid.Mě samotnou to mrzí,že jím o chlup víc a trochu častěji.Zatím netloustnu,ale taky nehubnu. :cry: No jo dali jsme se na vojnu,tak musíme bojovat.To zase bude dobrý a půjde to!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 08:57 

Trixl-jogurt slízal pes,zbytek jsem uklidila já.A manžel se šel vysprchovat(taky sám)trefila jsem se. :D :D :D
No Míšo mě to asi taky budou doplnovat v prosinci.Jím taktéž častěji a větší porce než tu píšou ostatní :? Už aby to bylo.Jinak budu asi večer na nově ve zprávách,titulek:ZABILA MANŽELA KVŮLI JÍDLU. :lol: :lol: :lol:
Ne myslím že to zas bude dobrý,chlapi jsou občas pošahaný.Ale hlavně že jsou :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 09:08 

¨GeminiM-kolik má direk po operaci??A vy ostatní?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 10:25 

Belo já mám 5 dírek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 10:36 

já mám taky 5 dírek.No i když mi manžel leze tím hlídáním na nervy,jsem ráda že ho mám a hlídá,je mi to nepříjemný a občas si taky rozmyslím,právě kvůli těm blbým kecům ,do lednice šáhnout.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 10:50 

Jo tak je to dobrý mám jich taky pět :D :D :D A máte v pupíku dirku nebo ne?Já ne,ale kolegyně co tam se mnou byla,jí má.Mě jí tam asi nechtěli dělat,už jsem tam kdysi jednu měla po žlučníku.
Míšo-mě taky leze na nervy a někdy hodně,tak mu říkám že na hlídání mám psa a ne jeho.No a pes mi vždycky všechno sežere,je to zlatíčko ví že se panička trápí kuli tomu že je tlustá,tak radši at je tlustý on :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 11:04 

Taky 5 :wink: 3x na dva stehy, 1x na jeden steh a tu s tím portem nevím přesně, protože jí mám zalepenou, ale asi 3 stehy :) Říkala mi sestřička, že až vyndají stehy je dobré to lehse masírovat měsíčkovou mastí.Tak jsem říkala, že jsem jí zrovna v létě dělala ze sádla a včelího vosku, tak ta je prý nejlepší. :wink: Škoda, že se nepotkáváme, rozdávala bych. Posílat se to nedá, protože to musí být v lednici :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 11:17 

Já taky nemám jizvu v pupíku,ani blízko něj.Můj pes taky za mě dojídá,ale už má taky dietu.Mám pudla měl 4 kg a co jsem po bandáži má 5,7 kg a nekecám.Bude muset asi taky na bandáž,pudl je psí atlet a ne valibuk. :lol:

Předmět příspěvku: GeminiM
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 12:14 

Ahojky Mirčo, a kdy že jdeš na tu kontrolu? že bys mi tam jednu mastičku přivezla. :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 12:25 

GeminiM a kdo tě operoval?Mě primář a nejlepší bylo,když jsem si pak primáře spletla se zřízencem :oops: :oops: :oops: stejně mám talent na trapasy tuhle jsem jela k opraváři s autem jmenuje se Čáp no a já mu povídám:prosím vás je tu někde pan Pštros?A on:ne není já jsem Čáp ale to máte jedno pták jako pták.Ty brďo mě bylo trapně,že jsem ani nevěděla proč jsem tam vlastně jela. :wink: Teď už se tomu směju,ale byla jsem červená až na p....i :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 18:39 

To martina:
na kontrolu jdu 1.11. pak si někdy kolem 17.11. pojedu do Prahy pro chovnýho myšáka.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2006 18:47 

To bela:
ty jsi tedy dobrá :lol: :lol: :lol:
Operoval mě asi pan doktor Melechovský, jestli to říkám správně, a je to ten co mě přijímal dole na ambulanci. Říkal mi, že ho bolí celý člověk a že na tom sále bude trpět víc než já, tak jsem řekla, že mě to asi bude jedno, protože budu spinkat. Primáře jsem viděla nejspíš v den odchodu na vizitě, byl docela příjemnej, takovej velkej chlap :P Já jsem to tam ani nějak nezkoumala. Bylo mi blbý ptát se kdo je kdo. Nevim proč, ale bylo :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 říj 2006 16:15 

Kde jste dnes všichni?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina