fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 pro 2025 21:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Praha
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:09 

Hannach 11 v Praze se tubulizace dělá, dokonce i v Iscare a provádí jí tam nás nejlepší a nezkušenější bariatr doc. Kasalický.
Bandáž ale umí více doktorů a tak se provádí zatím pořád jen bandáže. Tubulizace je pro lékaře složítější zákrok.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:12 

marie S. píše:
jano nepaušalizuj,já jsem původně a bydlištěm 30 let kousek od tebe a spěch a stress pražáků to jen tak působí na jinde bydlící,skutečnost taková není :lol: :lol: :lol: ty si měla pohovor s lékařem po telefonu? Mě jen připadá, že je odvážné týden po operaci říkat jak je to všechno báječné. Když si přečteš staré příspěvky tak to u bandáže také vypadalo, prvotní nadšení bylo nesmírné až časem se projevili nějaké problémy, totéž se může stát i tubu. Jen nabádám k opatrnosti a rozmyslu. :idea:
Proč tvuj známý zvolil Turnov, to at nám napíše sám, ale právě to že reoparace je u bandáže možná, mnozí lékaři považují za výhodu :?: :roll: :wink:

Omlouvám se že jsem si dovolila vyjádřit svůj názor.Nikoho jsem nechtěla urazit.Jen jsem prostě po těch marných letech boje :cry: s obezitou,docela tvrdým odmítáním a nezájmem lékařů nadšená z jednání v nemocnici v Turnově a to počínaje velice ochotnou paní ve vrátnici a konče samotným panem primářem :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:13 

Gabčo :lol: to jsem něvěděla,někdo tu psal,že tubu se v Praze v Iscare nedělá. :P

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:16 

ona také spousta lékařů upřesdnostňuje bandáže u mladších a ne tak obeznich ( z jejich hlediska) je fakt že do 40 let,a bez nemocí,jde hubnutí nepoměrně lépe a právě třeba u děvčat které chtějí děti a nejsou morbidní je bandáž podle mnoha lékařů z hlediska vyživování dítěte vhodnější svoji variabilitou a vratností. A dříve dělali tubu pouze lidem, u kterých se předpokládalo, že by si svoji neukázněností mohli :lol: ublížit.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:20 

ono je to hannach takové složitější,, dělá ji tam doc. Kasalický jak píše gabča, ale jsou to jeho pacienti, kterří přijdou za ním dříve z Karláku, nebo se objednají přímo u něj, pak jim může udělat tubu i na iscare, ale je to tak trochu mimo iscare. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:23 

To jsem z toho jelen :lol: :lol: :lol: :lol:

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 16:35 

jano tady se nikdo neuráží neboj, :lol: ale s naprosto stejným jednáním, tj. úctou a jednáním s tlustým jako s pacientem se dostalo většině z nási na iscare. Já poprvé neslyšela nežer, ale budeme to řešit...Ber to i tak, že jseš zdroj jejich příjmů. Já jen nemám ráda to že když jsem nikde jinde nebyla, nemůžu přece srovnávat, jen říkat svoji zkušenost. :lol: :lol: ale jinak samozřejmě každá skušeost je dobrá, já jen vždycky říkám nekřič hop když si ještě nepřeskočil!!! jinak jsem se narodila a 33 let žila na sokolovsku směrem k chebu... :wink:

Předmět příspěvku: kiwi
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 18:58 

byla jsem v Iscare a můžu ti napsat jen jedno :?: Je to tam jen o penězích a dlouhé termíny :?: V Turnově je to super a pan doktor Hrubý jednička :)

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku: Re: kiwi
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 07:37 

majda píše:
byla jsem v Iscare a můžu ti napsat jen jedno :?: Je to tam jen o penězích a dlouhé termíny :?: V Turnově je to super a pan doktor Hrubý jednička :)

Diky :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 10:42 

Byla jsem taky v Iscare s výchozí váhou 153 kg. Rovnou mi doporučili bandáž, aniž by mi řekli, že jsou i jiné druhy operací /vzhledem k mé vysoké váze, ale už i věku/, sdělili mi kolik za mě pojišťovna zaplatí a objednali za 3 měsíce na kolečko. Na termín k lékaři jsem čekala měsíc a potom jsem byla i s odběry krve pryč za 35 min. Prostředí mají opravdu modermí, na bandáže se specializují, v tom jsou určitě dobří, ale můj názor je, že to je o penězích. Po tubulizaci budu 5 měsíců a naštěstí nemám a neměla jsem žádný problém. Je spousta lidí co žije s kusem žaludku ze zdr. důvodů (vředy, nádory) a jsou určitě rádi, že žijí díky tomu, že žaludek se dal vzít a nemoc jim nepostupovala dál do těla. Ano, je to zákrok razantnější, ale pro lidi s opravdu morbidní obezitou je určitě účinější. Jinak problémy s jídlem a hubnutím po těchto operacích, má asi každý jiné, ale po spoustě přečteného materiálu jsem dospěla k názoru, že bandáž a tubulizace je po této stránce dost srovnatelná. I tubulizace se dá přejíst. :idea: Potom možná bandážovaný přemýšlí nad tubulizací a tubulizovaný nad gastrickým bypassem a důležité je, že pořád pro nás nějaké východisko je možné. Obě diskutované kliniky mají odborníky, kteří se snaží pomoci. Turnov je nemocnice, která má všechna oddělení, jaká mají všechny větší nemocnice a díky panu doktoru Hrubému si přilepšují bariatrií a Iscare se specializuje výhradně na bandáže, plastickou chirurgii a nemožnost početí. Každý se snaží přežít a udržet a soukromé kliniky a nejen kliniky ještě o to víc.

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 16:52 

Ahoj, chystám se na operaci do Valašského Meziříčí, nebyl tam někdo? Trvalo mi docela dlouho než jsem se prokousala všemi diskusemi, ale velice se mi líbí váš optimismus a podpora, do jisté míry mi pomohla nakopnout se a teď už se jen těším, až se pohnu z místa

35 let, 3 děti
Tubulizace 26.3.2009 Valašské Meziříčí

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 17:09 

JanaS píše:
Ahoj, chystám se na operaci do Valašského Meziříčí, nebyl tam někdo? Trvalo mi docela dlouho než jsem se prokousala všemi diskusemi, ale velice se mi líbí váš optimismus a podpora, do jisté míry mi pomohla nakopnout se a teď už se jen těším, až se pohnu z místa

Ahoj Jani S zítra nastupuju do Val.Mezu a v úterý jdu pod nůž. Pan primář Bařinka vypadá jako sympaťák tak doufám,že to bude všechno oki. Bojím se jak sviňa.ale to je snad normální,určitě se ozvu jak to dopadlo. Joo jdu na tubulizaci,ale podle všechno tak převážně dělá tohle.Takže mysli na mě a třeba se tam někdy potkáme. Napiš odkud jsi já jsem z Kunína.

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku: valmez
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 17:17 

Ahoj, jsem z Hranic a jdu 25.3., ale docela se těším, zatím, ono to příjde, mám ještě 10 dní čas, kdyžtak písni na icq, když jsem v práci tak jsem připojená, doma je to horší, tam nestíhám, pc obléhají děti a manžel. Jana

35 let, 3 děti
Tubulizace 26.3.2009 Valašské Meziříčí

Předmět příspěvku: Re: kiwi
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 21:58 

majda píše:

zatímco v turnově se dělají operace z čistého entuiziasmu? Přestaň tady hrotit dilema o tom kam na operaci, o to tady snad nejde, jde o to jak si pomoci s hubnutím, a hlavní slovo by měl mít vždy lékař.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2009 15:45 

O penězích to je vždy a všude. Bariatrické operace jsou dobře placené, proto je začínají dělat i tam, kde na to nemaj podmínky a ani schopný lidi. A náhodou si myslím, že ta čekací doba kolem 3 měsíců není až tak špatná - člověk čekatel si stačí utřídit myšlenky, utvrdit se v tom, že ví do čeho jde, co od toho očekává a co je pro to ochoten obětovat.

A teď něco jiného psala mi Lu, je už v Turnově a .........TAK ZÍTRA KOLEM 10 HOD JDU NA SÁL A BUDOU MI VYNDAVAT BANDÁŽ. DRŽTE PROSÍM PALCE, AŤ JE TO BEZ KOMPLIKACÍ. PA

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina