fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 pro 2025 04:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: spoluúčast
PříspěvekNapsal: 10 dub 2009 19:20 

ahoj dejno,koukám :roll: ,že nás zřejmě čeká stejná operace a taky,že jsme k sobě i věkem.já se chystám na homolku.jen doufám,že to nebude až na podzim :cry: .k psycholožce jedu 16.4. a ostatní už mám...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 dub 2009 19:23 

jo a taky koukám,že o kolik jsem starší o tolik kil mám jaksi víc :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: trixl
PříspěvekNapsal: 10 dub 2009 19:55 

děkuji ,tak nejsem zas takovej vůl :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 02:42 

Ale stou druhou nabidkou jsem se nikde nesetkal u nas ja od vcerejska stopuju 10 min abych si moch dat dousek dzusu ale hlad nemam dneska uz dostanu nakej vyvar

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 09:28 

Ahoj Mikeši, koukám že už ti je lépe, to je dobře, teď už kilečka půjdou jedna báseň.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 14:56 

tak uz chodim ven kourim tak snad uz dobry akorat se tu nedokazu najist vadej mi ty hnusny taci a mysticky jako skolni jidelna :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 15:24 

Koukám že jsi také z LTM asi se neznáme ale přeji ti z domova ať Ti vše dobře dopadne :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 15:26 

deivi25 píše:
Koukám že jsi také z LTM asi se neznáme ale přeji ti z domova ať Ti vše dobře dopadne :lol:

Nejde mi to opravit : Pro Mikeše :lol:

Předmět příspěvku: Mikeši
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 17:56 

to si dobrej , když už chodíš ven kouřit :)

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 19:02 

Mikeši, to zírám!!!!!!! Takhle brzo máš chuť na cigáro. Je vidět, že je ti fakt lépe. A hlavně, neschází ti jídlo!!!!!!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 19:04 

Ahoj všem jsem tady nová a po přečtení příspěvků jsem se rozhodla i já něco napsat.Jsem taky po bandáži žaludku,ale bohužel se mě podařilo jak už to tady někdo napsal ji přežrat.Jsem normální rozumná ženská ale...Měla jsem přítele pro kterého jsem vlastně to všechno podstoupila začal se mnou chodit a moje kila mu nevadila,ale po čase měl pořád nějaké narážky apod.Moc jsem ho milovala a tak jsem si říkala,že to pro něj a pro sebe udělám.Vše bylo ok já hubla v poho dala jsem dolů 27kilo za rok.Ale příteli to pořád nestačilo stále to bylo málo pořád na mě tlačil a já už toho měla dost!Začala jsem být uzlíček nervů,nechtěl se mnou spát atd.znáte to jedno s druhým.Nakonec těžký rozchod a já blbka rezignovala na vše i na tu moji vysněnou váhu a dneska mám víc než předtím!V poradně jsem byla a taky jsem domluvená na tubulizaci,nikdo na mě neřval.Do ordinace jsem šla s pokorou a bylo mě nevýslovně trapně,že jsem zahodila,tak obrovskou šanci.Lékař mě řekl,že je spoustu těch co bandáž přejí,ale nikde se s tím nechlubí,nejsem prý jediná a důležité je,že jsem si to uvědomila a chci bojovat dál a to já chci!Tak to je tak v kostce všecko.Teď mě můžete odsoudit jako SuperS,ale já ji držím palce,protože sama dobře vím co to chce za odvahu jít a říct promiňte selhala jsem na plné čáre a chci po vás znovu pomoc.A pro Já jsi prostě kráva nebeská,která neví o životě ani zbla!!!Tak promiňte,že jsem se sem tak nacpala,ale nedalo mi to. :? :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 19:08 

Jitřenka píše:
Ahoj všem jsem tady nová a po přečtení příspěvků jsem se rozhodla i já něco napsat.Jsem taky po bandáži žaludku,ale bohužel se mě podařilo jak už to tady někdo napsal ji přežrat.Jsem normální rozumná ženská ale...Měla jsem přítele pro kterého jsem vlastně to všechno podstoupila začal se mnou chodit a moje kila mu nevadila,ale po čase měl pořád nějaké narážky apod.Moc jsem ho milovala a tak jsem si říkala,že to pro něj a pro sebe udělám.Vše bylo ok já hubla v poho dala jsem dolů 27kilo za rok.Ale příteli to pořád nestačilo stále to bylo málo pořád na mě tlačil a já už toho měla dost!Začala jsem být uzlíček nervů,nechtěl se mnou spát atd.znáte to jedno s druhým.Nakonec těžký rozchod a já blbka rezignovala na vše i na tu moji vysněnou váhu a dneska mám víc než předtím!V poradně jsem byla a taky jsem domluvená na tubulizaci,nikdo na mě neřval.Do ordinace jsem šla s pokorou a bylo mě nevýslovně trapně,že jsem zahodila,tak obrovskou šanci.Lékař mě řekl,že je spoustu těch co bandáž přejí,ale nikde se s tím nechlubí,nejsem prý jediná a důležité je,že jsem si to uvědomila a chci bojovat dál a to já chci!Tak to je tak v kostce všecko.Teď mě můžete odsoudit jako SuperS,ale já ji držím palce,protože sama dobře vím co to chce za odvahu jít a říct promiňte selhala jsem na plné čáre a chci po vás znovu pomoc.A pro Já jsi prostě kráva nebeská,která neví o životě ani zbla!!!Tak promiňte,že jsem se sem tak nacpala,ale nedalo mi to. :? :lol:

Jitřenko díky,ale byly tady na mě i hodní.........Úplně ti rozumím.......já zažívala něco podobného akorát se bojím reakce doktora.........Držím ti mooc palečky :oops: :D :D :D

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 11 dub 2009 21:38 

Štířinka píše:
Mikeši, to zírám!!!!!!! Takhle brzo máš chuť na cigá
ro. Je vidět, že je ti fakt lépe. A hlavně, neschází ti jídlo!!!!!!!!!!!

Dneska rano jsem se probudil a bomba jsem se cejtil vubec nic necejtim uvnitr nepotreboval jsem prasky na bolest jediny co cejtim jsou ty otvory na tele kdyz se hejbu a jeste si pripadam nafouklej hlad nemam a to jsem nejedl od nedele akorat piju hodne podouskach ale chut ta mi nezmizela to se asi vymazat neda celej den mam chut na pstrouzka :P
Nejhorsi zazitek pro me je gastro a vytahnuti hadicky od drenu to jsem necekal takovou bolest a jeste 2 dny lezeni na zadech a nasledna bolava prdel pisu z iphonu tak sorry za preklepy atd

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2009 06:03 

To nic hlavně,že to máš už zasebou že :?: :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2009 07:39 

Jitřenko držím palce apřeju ti at ti vše dobře dopadne. Nikdo tě tady odsuzovat nebude neboj. Všichni kdo tu jsme, jsme to přivedli až do krajnosti, ale víme jedno, nechceme už v tom dále pokračovat a to chce sílu. Tu ty máš. Tak bojuj.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina