fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 zář 2025 14:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 20:42 

jsem jenom na vyvarech a nutri drinkach ale treba vypiju hodne vody za tejden prechazim na kasicky cejtim se opravdu perfektne

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 20:44 

abych si jeste na ten mini zaludek nemusel delat tubulizaci :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 21:00 

no koukám,že jsi veselá kopa mikeši :lol: :lol: :lol: ,to mám hned chuť do toho jít taky.já když jsem byla po operaci "spodku"a přišla za mnou kamarádka po týdnu,tak mi říkala-ty vypadáš fakt dobře :roll: :roll: no a já na to¨:no a jak bych měla vypadat :?: :?: :?: a ona mi řekla no přeci zdrchaně :!: :!: :!: takže,dle toho soudím,že nejsem žádné bebíčko a že bych to snad taky zvládla....jsem moc ráda,že jsi v pohodě a sluníčko nám k té dobré naladě ještě přispívá :roll: :roll: :roll: :roll: jen tak dál,jsi dobrej :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 21:12 

tady jsou bomba lidi tohle forum me nakoplo neco delat :twisted:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 21:22 

Mě taky Mikeši. Už jsem objednaná na Homolku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 21:30 

Teda..koukám jako blázen...já mám každé kilečko vymodlené..ale nelituji..za chvíli mám narozeniny...a tohle bylo mé přání..zhubnout...být taky plnohodnotný člověk..není to ani rok..a já se tak citím:-))
jen tak dál všichni :-))

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 dub 2009 22:02 

Já chci bejt chlap :lol: těm to jde rychleji :lol: neeeee to byl ftípek, jsem spokojená ženská.

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 06:08 

Mikeši, co to jsou ty nutridrinky, kde je kupuješ? Nebo jsi je dostal v nemocnici?

Předmět příspěvku: bandáž nebo tubulizace...
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 06:33 

Ahojky děvčata.Mám zasebou kolečko a vše bylo v pořádku až na mé játra.Mám ne moc velké tak že před operaví musím zhubnout aspoň 4kg kvůli tomu aby jim při operaci nepřekáželi.Ale mám jedno veké dilema.Paní doktorka mi doporučila bandáž.Jenže já furt sedím a pročítám vaše přízpěvky a říkám si že tubulizace je asi lepší.Paní doktorka mi vysvětlila že tubulizace je sice učinější ale že tak po 5ti letech se ten žaludek zase začne trochu roztahovat to prej při bandáži né.Ale já bych asi přezto chtěla tubulizaci ale mám strach to paní doktorce navrhnout když už asi počítá z bandáží.Byla jste některá v takové situaci co mám teď já? Źe naposlední chvíli jste se rozhodla pro tubulizaci a né pro bandáž?Já jedu do Iscare 21.4 a snad už budou játra menší a dostanu už konečně můj vytoužený termín.Tak vám moc děkuji předem za odpovědě... a mějte krásný a slunečný den--- pa Lucie

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 07:44 

Štířinka píše:
Mikeši, co to jsou ty nutridrinky, kde je kupuješ? Nebo jsi je dostal v nemocnici?

v nemocnici jsem dostal kazdej den jeden a jedna se o toto maj to skoro v kazde lekarne http://www.docsimon.cz/zbozi/nutridrink ... huti-200ml

Předmět příspěvku: Re: bandáž nebo tubulizace...
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 07:53 

[quote="Lucieee"]Ahojky děvčata.Mám zasebou kolečko a vše bylo v pořádku až na mé játra.Mám ne moc velké tak že před operaví musím zhubnout aspoň 4kg kvůli tomu aby jim při operaci nepřekáželi.Ale mám jedno veké dilema.Paní doktorka mi doporučila bandáž.Jenže já furt sedím a pročítám vaše přízpěvky a říkám si že tubulizace je asi lepší......

Lucko, jestli to nemáš v Iscare domluvené, tak Ti tam tubulizaci neudělají. Provádí jí tam pouze doc. Mudr. Kasalický a to vždy jen v pondělí a pacientům, kteří jsou v jeho péči.

Předmět příspěvku: .....
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 08:07 

Ahojky Gabčo.Já na prvním pohovodu byla u paní doktorky Doležalové.Ptala jsem se jí na tubulizaco a doporučila mi bandáž.Nevím podle čeho to hodnotí ale příjde mi že jen z pohledu na mě.Říkala mi že jsem mladá a že bych mohla chtít ještě děti tak proto bandáž.Ale já jsem jí řekla že mě 2 děti stačej.Nevím co mám teď dělat.Chtěla bych tubulizaci.Ale asi jak píšeš ty tak se mám připravit na to že mi řeknou že mi jí neudělají.Už čekám na operaci přez 4 měsíce protože v Iscare jsou docela zaneprázdněny tak že jsou docela dlouhé čekací doby.Psala jsem si s panem dr. Hrubým z Turnova a ten mi psal že u nich bych byla do měsíce hotová.Jen že se mi nechce přezkakovat z jedné nemocnice do druhé tak jsem zustala v Icsare.A teď do finále mi tubulizaci neudělají a já půjdu stejně do Turnova.Ach jo.. :cry: :cry: :cry: :cry:

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Předmět příspěvku: Re: .....
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 09:09 

[quote="Lucieee"]Ahojky Gabčo.Já na prvním pohovodu byla u paní doktorky Doležalové.Ptala jsem se jí na tubulizaco a doporučila mi bandáž.Nevím podle čeho to hodnotí .....

Lucko, tubulizaci tu mají i mladší děvčata a jsou spokojené. Já jsem o bandu nepřemýšlela vůbec, bála jsem se cozího tělesa v těle a komplikací. Každá jsem ale jiná, někomu bandáž nevadí. Znám děvčata co byla v Turnově a jsou moc spokojená a jela tam až z druhého konce republiky. Já jsem s tubu spokojená, bez ní bych nehubla.

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 09:11 

SuperS píše:
Štířinka píše:
Super S, ty jdeš do Trurnova? Neptala ses, jak to tam asi dlouho trvá?

Ne jdu do Ostravy,ale o Turnově hodně přemýšlím z reakcí tady vidím,že jsou tam skvělí,ale je to pro mě holt z ruky.Každopádně pokud Ostrava řekne ne první kam půjdu bude Turnov :D Homolka až na konec :roll:

Ahojky SuperS koukám, že jsi ze Vsetína já byla na operaci ve Valmezu na tubulizaci a jsem velmi spokojená, operace tam dělá primář Bařínka a je moc šikovnej tak popřemýšlej i o téhle variantě máš to kousek.

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku: pokroky
PříspěvekNapsal: 16 dub 2009 09:21 

Blanko 67, dostala jsem od tebe soukromou zprávu, ale nejde ještě přečíst. Je to zase ještě tou hatla matla řečí.

Mikeši, děkuji za úplné vysvětlení. Jak jsem na to koukala, tak to může být i dobré.

Kdo byl v ISKARE, můžete jít na první pohovor k někomu jinému a hned se nechat přeřadit ke Kasalickému? Ví to některá dušička, která má s tím zkušenosti?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina