Ahoj holky

právě jsem se vrátila a to doslova a do písmene z Turnova a jsem víc než spokojená. Kde začít

nejdříve cestu..od nádraží k nemocnici je to tak půl hoďka pěšky, pořád do kopce

Jezdí tam i bus, ale né moc často a já neměla čas na něj čekat. A když vejdete do hlavního vchodu na vrátnici vás paní pošle do druhého patra , kde je hned pan doktor. Dneska se nás u něj sešlo asi sedm, takže pohoda, vzal si nás do jedné místnosti a tam nám asi hodinku povídal a všech možnostech, jak o bandáži tak i o tubulizaci atd. Pak když dopovídal tak jsme se ptali mi, co nás zajímalo a pak už jen ti co měli zájem se obědnali na kolečko, buď tam a nebo dal pan doktor žádanku a můžete jít v místě bydliště. Já už mám kolečko oběhlé a tak už jsem se jen rozhodovala jestli tubu nebo bypas. Říkal že v tom moc velký rozdíl nevidí a že je to jenom na mě. Ptala jsem se ho jak to bude s tím když chci tak za rok zkusit umělé oplodnění, jestli ta tubu nebude vadit a říkal že vůbec ne, nanejvíš vyfásnu navíc nějaké vitamíny. Jinak by to vadit nemělo. A pokud spoléháte na to že vám pan doktor poradí kteou tu operaci si vybrat, tak to vás zklamu, říkal že na to nejsou žádné tabulky a tak je to čistě jen na pacientovi, že všechno vysvětlí, pro a proti u jednoho či druhého, ale to konečné rozhodnutí je stejně jen na VÁS

Takže čtěte a přemíšlejte

. Stejně vám nic jiného nezbyde, tak jako mě. Takže já jsem se rozhodla pro tubulizaci a jsem obědnaná na operaci 26.4......ano ano čtete správně..je to fofr

jen nevím jak za deset dní zhubnu aspoň 5 kg. Pan doktor to doporučuje, protože se vám zmenší o dost játra a jemu se mnohem líp operuje. Bohužel se i stává že člověka otevřou, zjistí že má játra moc velké a zase ho zavřou.A musí zhubnout.Tak tomu bych se rád vyvarovala. Takže teď mám týden na oběhnutí předoperačního vyšetření a za deset dní hurá do Turmova. Kdyby jste chtěli ještě něco vědět, klidně se ptejte. Zatím Páááá Svatava

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny