fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 19 pro 2025 22:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 dub 2009 20:20 

martina píše:
v Turnově po tobě kolečko znova chtít nebudou. Dáš jim jen zprávu z poslední kontroly po bandáží a je jedno jak stará je. Tím, že bandáž máš tak je jasný, že si vším musela projít. Jen ti pan doktor udělá RTG žaludku, ale to hned při prvním pohovoru. A předoperační vyšetření ti udělaj při nástupu do nemocnice na operaci.

Děkuji docela jsi mě potěšila... :wink:

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 dub 2009 20:30 

no štíři nemáš to snadné,ale kdo dneska má...já kdyby jsem byla blíž k turnovu,tak neváhám a jdu tam,ale starám se o manželovu maminku/87/a vždy když odjedu,tak s ní musí zůstat doma někdo jiný,tak asi chápeš,že koukám ,aby jsem byla doma co nejdřív.no a z prahy mi jede autobus po půl hodině....a turnov ten je ještě jednou tak daleko...osobně si myslím,že ta tvá doktorka tu vojenskou nějak moc protěžuje,podezřele :shock: :shock:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 17 dub 2009 20:33 

Já si ten Turnov určitě nechám, to jsem řekla i doktorce, že ho rušit nebudu zatím, chci tam zavolat s tím, že je změna, že koncem května budu mít všechna vyšetření a že si k nim pojedu objednat termín operace na červenec. Já totiž stále nevěřím tomu, že to ve vojenské klapne. A abych kvůli tomu zrušila Turnov, to ne. To je taková moje jistota. Tu vojenskou se dozvím v úterý, tam jet musím. Hned řeknu doktorovi konec června nebo nic. Já fakt jindy nemohu. Navíc moje práce nejenom že ji měním, ale je taková, že během roku v ní chybět je průšvih vždycky. Mějte se. Vylezla jsem z vany a dobrou noc. Jestli dnes usnu, těma novotama..... Stále se mi to honí hlavou.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 dub 2009 20:36 

no to je rozumné,ono to dobře dopadne uvidíš :lol: :lol: :lol: :lol: tak dobrou :P :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 dub 2009 21:32 

zdenka majerová píše:
no štíři nemáš to snadné,ale kdo dneska má...já kdyby jsem byla blíž k turnovu,tak neváhám a jdu tam,ale starám se o manželovu maminku/87/a vždy když odjedu,tak s ní musí zůstat doma někdo jiný,tak asi chápeš,že koukám ,aby jsem byla doma co nejdřív.no a z prahy mi jede autobus po půl hodině....a turnov ten je ještě jednou tak daleko...osobně si myslím,že ta tvá doktorka tu vojenskou nějak moc protěžuje,podezřele :shock: :shock:

To je i můj názor je to podezřelé,že tě tam,tak honí i přesto,že jsi jí řekla,že to potřebuješ co nejdřív :roll: tak dobrou,le i já toho mám plnou hlavu,takže tě chápu :wink:

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 08:01 

SuperS píše:
Štířinka píše:
Super S, ty jdeš do Trurnova? Neptala ses, jak to tam asi dlouho trvá?

Ne jdu do Ostravy,ale o Turnově hodně přemýšlím z reakcí tady vidím,že jsou tam skvělí,ale je to pro mě holt z ruky.Každopádně pokud Ostrava řekne ne první kam půjdu bude Turnov :D Homolka až na konec :roll:

Ahojky jak daleko máš z Ostravy do Turnova?Já jsem tam jela až z Chebu a není to taky zrovna blízko.Je to ale vhodnější pro tubu protože ta jedeš na kontrolu jednou za měsíc.Drž se pa :?

Předmět příspěvku: Re: bandáž nebo tubulizace...
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 08:13 

Lucieee píše:
Ahojky děvčata.Mám zasebou kolečko a vše bylo v pořádku až na mé játra.Mám ne moc velké tak že před operaví musím zhubnout aspoň 4kg kvůli tomu aby jim při operaci nepřekáželi.Ale mám jedno veké dilema.Paní doktorka mi doporučila bandáž.Jenže já furt sedím a pročítám vaše přízpěvky a říkám si že tubulizace je asi lepší.Paní doktorka mi vysvětlila že tubulizace je sice učinější ale že tak po 5ti letech se ten žaludek zase začne trochu roztahovat to prej při bandáži né.Ale já bych asi přezto chtěla tubulizaci ale mám strach to paní doktorce navrhnout když už asi počítá z bandáží.Byla jste některá v takové situaci co mám teď já? Źe naposlední chvíli jste se rozhodla pro tubulizaci a né pro bandáž?Já jedu do Iscare 21.4 a snad už budou játra menší a dostanu už konečně můj vytoužený termín.Tak vám moc děkuji předem za odpovědě... a mějte krásný a slunečný den--- pa Lucie

Ahoj Lucie obrať se do Turnova na pana doktora Hrubého tam není žídný problém s jakoukoli operací(pokud je samozřejmě pro tebe vhodná)Jsou tam i krátké termíny.Já sama jsem se mohla rozhodnou jestli chci bandáž nebo tubu ještě večer před operací :lol: Mám tubu a jsem max.spokojená

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 10:19 

já..bez komentaře!!jak to bylo myšleno?? podle sebe soudím tebe?????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 10:21 

nadeje píše:
No Štířinko..to ti teda povím 8) Ale jsem ráda , alespoň nemám čas přemýšlet nad hloupostma :D Objehnu předoperační, pak pod kudlu...domů a hurá do práce. Jsem ráda že to stihnu v jedné neschopence, jsem teď doma po operaci karpálek a ještě měsíc asi budu, takže budu mít i čas se srovnat po té tubu a v práci si ušetřím nějaký komentáře a vysvětlování, proč zase budu nemocná.

Tak jsem ráda,že jsi spokojená alespoň dalčí človíček zjistí že zlaté ruce a srdce pana doktora jsou pravdou.Drž se ráda jsem tě poznala byť jen letecky :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 12:17 

já,také by se dalo říct,že potrefená husa vždy zakejhá..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 14:32 

Jani teď jedu do Zlína,ale pokud tu budeš večer ráda s tebou pokecám na ICQ......budu se těšit :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 16:48 

Tak tady je ten odkaz :D http://www.youtube.com/watch?v=KAKhpKBEMKI tak na to mrkni. Je to sice na bypass ale pro představu to stačí 8)

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 19:06 

nadeje píše:
Tak tady je ten odkaz :D http://www.youtube.com/watch?v=KAKhpKBEMKI tak na to mrkni. Je to sice na bypass ale pro představu to stačí 8)

Nadeje díky,ale brrrr......vydržela jsem to do půlky :lol: :lol: asik budu mít divoké sny :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 19:12 

A když zadáte na Youtube sleeve gastrectomy/tubulizace/,tak tam je to taky...doufám,že jsem to nepopletla :roll:

Předmět příspěvku: ....
PříspěvekNapsal: 18 dub 2009 21:03 

Jana1 ... Jani já už jsem se taky rozhodla.30.4 jedu na pohovor do Turnova.Kolečko mám hotové udělali mi ho v Iscare jen mi psycholižka nedala papír tak jí tady v UL navštívím znovu. Už jsem něco zhubla tak doufám že játra už se taky trochu zmenšila.Jsem už pevně rozhodnutá pro tubulizaci a už se moc těším.Doufám že už 30.4 dostanu termín.A pak hurááá už se nikdy nenažeru... :D :D :D :wink:

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina