fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 18:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ..........
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 16:29 

Ahoooojky tak jsem tu živá a zdravá.A mám to uspěšně zasebou.Dnes jsem se vrátila domů a relativně jsem v pohodě.I na procházku bych mohla jít ale daleko bych nedošla.Ale na sezení venku v altánku je to ok.Teď si tu papkám vývar a asi půjdu posekat zahradu.Tak se zatím mějte.Pááááá

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 16:52 

LUCIEEE, to si děláš srandu, že by jsi zvládla posekat zahradu? To jsi tak v pohodě? To je úžasné. A co hlad a kilečka?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 17:50 

Luciee,

zdravím. Jakto, že jsi se neozvala? Čekala, jsem, že Tě toho 19tého ještě uvidím.
Koukám, že jsi nechala v nem 6kg, super. :wink:

Předmět příspěvku: ...
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 18:12 

Śtířinka:
Ahojky no myslím že zvládla.Nic mi není jen trochu unava a když déle jdu tak mě to břicho ještě bolí tak že se nebudu ještě pár dnů přetěžovat a nechám se obskakovat.Já dnes ráno přemýšlela že by jsme si udělali výlet na Ještěd :D Ničeho se neboj je to pohoda.

LOLINKA: Ahojky děvče moc se omlouvám ale zapoměla jsem si dát tvé telefoní číslo do mobilu.Ale já tě viděla procházela jsi okolo mě ale já tě zaregistrovala až když jsi mě přešla a viděla jsem tě zezadu.A říkala jsi něco takového že se bojíš aby jsi se nezamotala tak jsem usoudila že tě raději nebudu obtěžovat a nechám jít dál :D :D Každopádně jsem první den ležela na tvé posteli a paní co jsi tam s ní byla mi o tobě říkala.Tak že jme o sobě navzájem věděli ale neviděli.
První dva dny po operaci jsem se cítila jak kdyby mi do hrudníku naboural kamion ale den odedne to bylo lepší a lepší.A máš pravdu nechala jsem v nemocnici 6kg.. možná z toho 5a půl vážil ten žaludek :D A jak je tobě?? Je ti fajn?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 19:34 

ahojky Luciee gratuluji ti k zvládnutí operace a také k hezkému úbytku :lol: :lol: :lol: ale koukám na datum tvé operace :shock: :shock: a nějak to myslím nesedí,přeci červen teprve bude ne????? :P :P :P pa zdenča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 21:03 

děkuji moc..... a už to mám opravenééééé :D :D ... snad mi pan doktor neufiknul i kousek mozku... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 21:06 

Já taky ale blbla po operaci :lol: :lol: :lol: :lol:

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2009 11:57 

Lucieee:

Fakt??? Jé, tak to je super. Takže jsi ležela na třílůžkovém? Tam to bylo fajn, alespoň klidný pokoj.
Jo, nebyla jsi tam s manželem, taková vysoká a stála u pokladny?
Já jsem si říkala jestli jsi to nebyla ty, ale nebyla jsem si jistá. :wink:
Doufám, že jsi po operaci byla na tom nadstandardu, aby sis odpočinula.
Mě trochu praskla jizva, takže to pořád převazuji, ale jinak už je mi mnohem líp. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2009 13:56 

Lolinka:
jj byla jsem první noc na tom trojlůžáku.A po operaci na nadstandardu.A jestli to byl můj chlap u té pokladny tak to nevím, ale myslím že byl vedle mě a ještě jsem mu říkala že jsi to určitě vy... ale jestli mel bradku tak to možná byl on.Tvého chlapa jsem já taky viděla a musím říct že fešák tomu jsem viděla aspoň do obličeje :) tobě né :)
Jinak jsem trochu malátná ale jinak v pohodě.Teď jsem přijela z nákupu, tak půjdu nachvíli odpočívat na zahradu.Kdyžtam mi písni na icq a může k večeru pokecat.Ćíslo tu mám.Tak papa

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2009 14:49 

LUCIEEE Tak to je suprový, že ti je dobře. Mě dnes po kolečku potvrdili termín operace. Jdu celkém za chvíli. Už aby to bylo za mnou. Říkáš že strach za to nestál????? Těším se, až budu ubývat jako ty. Doufám. Měj se hezky a ať se ti to dobře hojí.

Předmět příspěvku: ....
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009 06:43 

No vidíš Štířinko.To je fajn.Ale stejně kdyby jsi šla se mnou tak už jsi to měla taky zasebou.Ale ničeho se neboj ale vím ono se to říká.Já byla celou dobu v klidu a před operací mi stoupnul tlak na 170/110.Tak to byl hukot.A na aru jsem ho pak po operaci měla 130/55 :D .Jo a v Turnově se o mě starala učenka.Byla mooc milá ale když mi dělala klistýr tak jsem jí litovala a říkala jsem si aby kvůli mému zadku nechtěla nechat zdrávky. :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009 10:36 

Zdravím všechny,dlouho jsem nepsala,ale občas se tu podívám,držím palce všem,kdo se chystají na operaci-ať jim dobře dopadne a nemají žádné komplkace jako já-16.6. jdu na odstranění bandáže-mám ze žaludku píštěl,která ústí do místa,kde byl port-jde podél hadičky-neustále mi vytéká z ranky,ze které mi trčí hadička-hnis a denně se převazuji,ale i tak chodím do práce a normálně funguju,měla jsem jít na debandáž už dřív,ale prostě jsem měla strašně moc úkolů a povinností,takže půjdu až teď.Píšu to všechno proto,aby si všichni uvědomili,že můžou nastat komlikace a připravili se na to.Já nelituji,že jsem to podstoupila,měla jsem jen prostě smůlu-jinak mi bandáž hodně pomáhá,a teď,když mi ji odstraní,tak mám strach,že se neuhlídám a znovu přiberu.Samozřejmě,že nechci nikoho děsit-jen Vás chci upozornit na možné komplikace,které se čas od času vyskytnou-viz Alenka,marie.S atd.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009 12:34 

andyna, tak tě vítám do klubu, kterým to s bandáží zrovna moc nevyšlo. Je to smutné, ale takový je život. Tak jako každá (i naprosto banální) operace, tak i bandáž žaludku s sebou nese rizika. Ale neznamená to, že by se jí měl někdo bát, prostě to někdy nevyjde.

A tobě budu držet palce, aby si to všechno ustála a žaludek se ti vyzdravil, a nejen on. A hlavně, aby ti toho nešlo nahoru moc.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009 13:50 

díky za povzbuzení,uvažovala jsem,že se zeeptám doktora,jestli by mi neudělal hned tubu,ale myslím,že asi ne,když mám píštěl,no a pak už asi k třetí operaci nenajdu odvahu ,budu brát prostě meridii a snažit se udržetaspoň to,co jsem dala dolů,trošku Ti závidím,že už máš tolik dole,ale vím,že to pro nikoho není zadarmo,gratuluji :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 09:43 

Ahoj děvčata, též jsem dlouho nepsala a jenom jsem pročítala vaše příspěvky. Bohužel u mě též neproběhla operace bez potíží od 11.3 jsem ležela skoro 2 měsíce na Aru, protože mi povolili stehy na žaludku po tubu, následovala otrava, zánět pobřišnice, voda na plicích a na památku mám pod prsy 25cm dlouhou jizvu. Nechci nikoho odrazovat od operace, ale at si každý kdo o ní uvažuje dobře rozmyslí jaké je riziko komplikací. Když jsem já uvažovala o operaci tak mě ani nenapadlo, že by se něco nepovedlo. Andyno přeji Ti rychlé zotavení a aby se ti dařilo udržet kilečka dole :wink:

30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina