fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 srp 2025 12:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2006 21:47 

ahojky, psaly jste tady, že jste hned na sále nebo v nemocnici nechali ňáky kila. Jsem asi vadná, :roll: ale já tam žádný nenechala, spíš naopak při příjezdu domů jsem se zvážila a zjistila, že mám asi o půl kila víc. :oops: Je teda fakt, že jsem pořád řádně nafouknutá, :roll: ale vlastně 4 dny jsem téměř nic nejedla a váha se směrem dolů nehnula. Stalo se to taky někomu z vás, nebo jsem jediná? :roll: :oops: :cry: :roll: :oops: :cry: :roll: :oops: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2006 21:51 

Nazdárek holka, tak jak je? Vydrž, pročti si moje příspěvky jak jsem tady trojčila já, jde mi to děsně pomalililinku, ale jde to, a tobě to taky půjde, neboj. Jen mušíš vydržet, to tělo se přece taky musí vzpamatovat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2006 21:55 

na to, že to půjde pomalu jsem připravená, ale překvapilo mě, že vlastně vůbec nic za tu dobu, co jsem byla v nemocnici. spíš naopak. to je pro mě nepochopitelný.
Jinak tvoje příspěvky jsem si samozřejmě přečetla.A díky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2006 21:59 

Třeba o to rychlejš, to půjde teť, a když ne tak se svět taky nezboří, já z toho byla taky v háji, ale holky mě tu uklidnily a teť už to taky beru jinak, naopak, jde to pomalu, to je pro tělo lepší, tak to aspoń dýl vydrží

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2006 22:02 

Ahoj Martino :-)
Tak už je to za Tebou....teď už bude jen líp .-)
Šetři si peníze na menší hadry :-)
M2

Předmět příspěvku: Doplnění komůrky.
PříspěvekNapsal: 16 lis 2006 14:51 

Ahojky všichni,chci se zeptat někoho z Vás za jak dlouho po operaci se dělá doplnění komůrky?A jestli to bolí?
Já jsem přes 3 měsíce po operaci a mám zatím dole 29 kilo.Jsem ráda že jsem tolik zhubla,ale teď se to trošku zpomalilo.Poradí mi někdo?
Díky všem. Zdraví Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 lis 2006 17:26 

Ahojka,
no Miško už jsem doma, Marta od včera ja dnes. Jsem celkem dead:( nic přijemnyho to nebylo narokoza mi vyloženě nesedla, port dost boli jsem nevyspana unavena, pujdu odpočívat:D Tak se tu držte, ja se jdu davat dohromady:D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 lis 2006 17:28 

A sláva, žije. Na dálku foukám na bolístky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 lis 2006 22:06 

Markéto no nevím,ale těžko ti doplňí komůrku,když máš dole za 3 měsíce 29 kg!!! Já sem taky 3 měs.po a mám dole 15,5 kg.Když jsem měla dole 11 a ptala jsme se Dr.na doplnění,tak řekl,že to není nutné, protože hubnu přesně jak mám...Dokonce mi dal kontrolu až po 2 měs.a né po měsíci.

Jaja byla na doplnění,ale ta dala dolů méně.Je to tady nikde napsaný a popsaný,jak se to dělá.
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 lis 2006 08:05 

Marketo a další nedočkavky, kroťte svou netrpělivost :)
Po človíčkovi bez bandáže se chce, aby hubnul kilo týdně, povoleno má maximálně dvě kila týdně. Z většího úbytku bych měla obavy, protože co jsem četla články o fyziologii hubnutí, nebude v tom jen tuk a voda, je třeba chránit svaly před úbytkem. Když pomaleji, je to lepší. Nemůžu si pomoct, ale mám z toho blbý pocit, pročpak se chtějí za každou cenu úbytky? Že je chce hubnoucí to chápu, ale kde má rozum lékař, když tohle podporuje?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 lis 2006 20:19 

Ahojky. Chci Vás tímto všechny pozdravit.Já jsem na operaci byla 7.11. v Iscaru a ještě teď se dávám dohromady. Pořád to dost cejtím.Je to normální?Četla jsem tady že jste byli skoro všechny v pohodě.Jinak jsem moc ráda za tyhle stránky, alespoň vím že v tom nejsem sama. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 lis 2006 20:26 

Ahojky. Chci Vás tímto všechny pozdravit.Já jsem na operaci byla 7.11. v Iscaru a ještě teď se dávám dohromady. Pořád to dost cejtím.Je to normální?Četla jsem tady že jste byli skoro všechny v pohodě.Jinak jsem moc ráda za tyhle stránky, alespoň vím že v tom nejsem sama. :) :) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 lis 2006 20:44 

Ahoj,no jsi po operaci 10 dnů a mě po 10 dnech taky nebylo nic moc.Tady jsem četla,jak jsou všichni v poho,ale já nebyla.Tak si z toho nic nedělaj-bude to OK!
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 lis 2006 22:05 

Děkuju. to jsem ráda že nejsem jediná který je nic moc.Chci se zeptat jak rychle vám šla váha dolu. když mi vyndavali po týdnu stehy měla jsem dole 5kg. :|

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 lis 2006 11:22 

Zdravim všechny po operaci, já byla 9.11.v úrazovce,nemám sice bandáž ,ale baypas.Cítím se skvěle :lol: :P zatím mám dole 6kg tak doufám že mi to půjde takhle dál. Zdravím i dr.Čierného.Přeji všem pěkný den!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina