Ahoj Lucieee5 já byla už jednou je to asi 2 roky nachystaná na operaci do Olomouce. Měla jsem termín Jako Janaaa. Byla jsem přijata na pokoj, seděla jsem v pyžamku na posteli a pan doktor mi přišel oznámit, že se jim pokazil laparoskop

a poslali mě domů. Já měla už i nemocenskou v páci nahlášeno, že jdu na operaci a nic... Měla jsem jít na bandáž, ale jsem ráda, že jsem to změnila, teď když vidím jaké mají některá děvčata komplikace. No a pak už mě nikdo z nemocnice nekontaktoval, doktor se dokonce přestěhoval do Prostějova(myslím) a já byla v pytli, protože všechny vyšetření byly fuč a nanovo.

Tak jsem si myslela, že je to nějaké znamení neboco

, že to asi nemá být... a zkoušela jsem cvičit a tak chvíli to šlo dolů, ale pak zase jojo nahoru.pak po roce jsem viděla Janu jaká je z ní kočka a řekla jsem si, že to znovu zkusím a snad to teď vyjde.

Je mojí velkou inspirací, a taky jsem jela za holkama na srazík do Brna a viděla, slyšela, přemýšlela a nechala si to všechno v hlavě uzrát... No někomu to holt dýl trvá, ale jsou tady rizika, jak vidíme např. i u Hanky( držím ji palce a přeji brzké uzdravení), takže tak... Taky jsme to dost probírali i s manželem, jak to všechno bude a nakonec jsem to takto rozhodla, snad správně. Tak papá Majda