fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 21:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 16:53 

santoval
ahojky tak jak si psala 5dnů po operaci v nemocnici apak záleží na tobě,měla by ses aspon pár týdnů vyvarovat namáhavé práci.Každý jsme jiný já jsem fungovala asi do 3týdnů,se vším všudy.Sama poznáš co si můžeš dovolit,jak bude reagovat tcvoje bříško :P

Předmět příspěvku: :-))
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 16:56 

Ahojky,po operaci jsem byla v nemocnici 4 dny a do práce(taky sedím u počítače)jsem šla po 14 dnech.Vše jsem měla v pohodě a bez komplikací.Pokud se na něco chystáš,tak držím palce :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 17:38 

Holky chystám, mám úvodní konzultaci u MUDr.Foltýse 26.10,09 chci jít na TUBU, mám doporučení od praktika a internisty dlouhodobě se léčím na vysoký krevní tlak, s inetrnistou jsme také hubla a přibírala zkoušeli jsme různé medikamenty přírodní i lékařské a jednou nahoru a pak dolů. Tak doufám že se lékařem domluvíme :D :lol: pevně v to věřím

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 20:44 

Majdalenko, oni Ti už někdy zrušili operaci a proč?

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Předmět příspěvku: DOTAZ ????
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 15:49 

MÁM DOTAZ..... :idea: :?: :!:

Koupila jsem si Wobenzym jako prevenci před operací....na radu své mudry

TAKY JSTE JEJ NĚKTERÉ UŽÍVALA V PŘED ČI V PRŮBĚHU ???

A POKUD ANO,ŘÍKALY JSTE TO PŘI NÁSTUPU,ŽE JEDETE VE WOBENZYMU??

Děkuji za odpovědi.... :o))[/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 16:43 

:D :D Ahoj Lucieee5 já byla už jednou je to asi 2 roky nachystaná na operaci do Olomouce. Měla jsem termín Jako Janaaa. Byla jsem přijata na pokoj, seděla jsem v pyžamku na posteli a pan doktor mi přišel oznámit, že se jim pokazil laparoskop :twisted: :twisted: :twisted: a poslali mě domů. Já měla už i nemocenskou v páci nahlášeno, že jdu na operaci a nic... Měla jsem jít na bandáž, ale jsem ráda, že jsem to změnila, teď když vidím jaké mají některá děvčata komplikace. No a pak už mě nikdo z nemocnice nekontaktoval, doktor se dokonce přestěhoval do Prostějova(myslím) a já byla v pytli, protože všechny vyšetření byly fuč a nanovo. :shock: :shock: :evil: Tak jsem si myslela, že je to nějaké znamení neboco :shock: , že to asi nemá být... a zkoušela jsem cvičit a tak chvíli to šlo dolů, ale pak zase jojo nahoru.pak po roce jsem viděla Janu jaká je z ní kočka a řekla jsem si, že to znovu zkusím a snad to teď vyjde. :D :D :D Je mojí velkou inspirací, a taky jsem jela za holkama na srazík do Brna a viděla, slyšela, přemýšlela a nechala si to všechno v hlavě uzrát... No někomu to holt dýl trvá, ale jsou tady rizika, jak vidíme např. i u Hanky( držím ji palce a přeji brzké uzdravení), takže tak... Taky jsme to dost probírali i s manželem, jak to všechno bude a nakonec jsem to takto rozhodla, snad správně. Tak papá Majda :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 16:51 

:D Ahojte děvčata, taky jsem o tom wobenzynu přemýšlela, jestli to bude dobré nebo ne. Napište své zkušenosti, díky.. A taky by mě zajímalo, ohledně antikoncepce, mám v papírech napsáno, že vysadit antikoncepční preparáty 4 týdny před operací a doktor mi nic neříkal, jen, že bych neměla mít menstruaci, ale mě někdy právě kvůli té antikoncepci menstruace nepřijde a to se mi zrovna stalo a já mu říkala, že to budu brát durch bez přestávky a tudíž menzes nepřijde a on mi na to neřekl nic. Pak jsem doma pročítala ty papíry a tam bylo toto, tak nevím, co si z toho vybrat. A taky jak ty tabletky papat hned po operaci??? Nebo jste je vysadili???? Prosím o radu. Já vím, že některé chcete mimi a nejde to, ale já vždycky do měsíce otěhotním :oops: :oops: :oops: :oops: prostě se bojím....no anebo bude mít táta utrum :lol: :lol: :twisted: Papá Majda :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:00 

Wobenzym jsem brala kdysi dávno po onkologické operaci, proti otokům, ale efekt jsem nějakej zvláštní nepoznala, ještě že mi to platila ZP, stá tenkrát asi 3 000 Kč :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:19 

Majdalenko doporučuje se vynechat aspoň 3 týdny před operací kombinovanou HA kvůli sraženinám (nebezpečí embolie). Nevím jakou máš, na tohle ti měl odpovědět. Nejsem zdravotník, jen jsem koukala po netu.

Milca wobenzym se bere hlavně na imunitu a hojení? Vyjma vitamínů radši všechno hlásím. Sichr je sichr a myslím se na příjmu stejně ptají.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:57 

trixl.....ano je na lepší hojení,pomahá zánětům.. a tak celkově na lepší průběh léčby...já to dneska probírala se svou obvodačkou ,že tím nic nezkazím..a to co tělo prý nebude chtít z toho ,tak si vyloučí a nechá si jen to čeho je málo...je širokospektrý..co jsem četla v letáku....třeba mě dodá elán a nebudu tak unavená věčbě :wink: když nic..nicméně je koupený a budu jej brát do dne operace....pak né ,protože drcené léky jsou pěkný hnus..celkově...

JJ taky jej nahlásám ,nikdy jsem nic před žádnou operací netajila..

Předmět příspěvku: Plastika břicha
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:18 

Ahoj holky, po delší době se zase ozývám a opět z Turnova. Minulou středu (14.10.) jsem byla na abdominoplastice - nyní se cítím velmi dobře. Žádné bolesti ani komplikace nenastaly a jsem nadšená z hladkého průběhu. Za pár dní si asi sbalím fidlátka a poběžím domů.
K tomu co tady čtu o HANAKA.... je to hrozně smutné a jediné co vím je to že zde pro ni udělají maximum. Bohužel netuším co se stalo, mohu se zde pokusit zeptat. Jsem zde s Hannach - ta jde na abdo zítra tak držte palečky. Zatím papaa

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:24 

:D Trixl děkuji za odpověď. Zítra poběžím na gyndu a zeptám se. Nechci žádné komplikace :shock: :cry: Tak zatím papa Majda

Předmět příspěvku: Re: Plastika břicha
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:25 

ahojky,
mám jen dotaz, abdominoplastika je placená pojišťovnou? Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašla.

Děkuju,
Vlasta

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:25 

Ahoky holky!!Jsme sice stále čekatelka ale můžu Vám předat mé zkušenosti, v užívání různých preparátů.Před 4 lety jsme byla ne redukční mamaplastice(zmenšení prsou), tak brala jsem zhruba tak dva měsíce před operací vitamín C 500mg a Wobenzym také, kdo je kuřák je lépe omezit(já nejsem), a musím říct, že se operace zdařila a to hlavní hojení jizev super sám pan primář se ptal co dělám, že se mi to tak dobře hojí,takže VŘELE DOPORUČUJI!!!!Na netu se dá najít různé např. bylinné přípravky, vitamín c je zaručený antioxidant. Cp se týče menstruace, v den operace jsem ji nesměla mít na to mě upozornil primář, a mně to vyšlo, že jsem ji měla dostat, takže jsem zašla ke gynekologovi a napsal mi prášky.Takže milé holčiny to jsou mé zkušenosti.

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:35 

Antikoncepce by se měla vysadit, aby se předešlo trombóze.. Ačkoliv mám jeden z nejnovějších druhů antikoncepcí, stejně mi bylo doporučeno ji 4 týdny před operací vysadit, pro jistotu.. Menstruace by prý při plánované operaci být neměla, ale není to úplně tak, že být nesmí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina