fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 21:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 lis 2009 12:10 

suelin2

Díky za podporu :oops: rodina je v pohodě, jen manžel má strach, aby vše proběhlo v pohodě. Ale já si takové věci ani nepřipouším, jinak bych tam ani nešla. A na lidi kašlu :D už se nemůžu dočkat.

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 06:00 

Holčičky,
Když jsem šla na bandáž, tak jsem překonala stud, a klidně jsem to řekla.. Ale jestli to teď dobře dopadne a půjdu na tubulizaci, tak nikomu (kromě blízké rodiny) nic neřeknu. Některé reakce byly prostě hnus.. Chtěla jsem se Vás zeptat, kolik stojí nadstandart v Turnově? Posledně jsem ležela na pokoji se super bábinkou, ale vůbec jsem se nevyspala, neboť strašně chrápala. Dík za odpověď. Hanča :P

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 08:45 

kubeshan

Ahojky, nevím sice, co stojí nadstandard, ale vím, jak hnusné jsou reakce okolí. Držím palečky nejen tobě, ale i všem, které to čeká. Zítra si jdu konečně nechat vzít krev na předoperační a příští úterý nástup :D

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 14:11 

Ahojky všem, Tak mě čeká kolečko jak tomu říkáte a pak bandáž žaludku, těším se a mám i pěknej strach tak nevím, ale to měl a má asi každý co? Ale ted nevím zda si to mám nechat udělat v Iscare nebo jít na tu novou kliniku. Paní doktorka Šrámková se od iscare trhá a má svoji kliniku a svůj tým tak snad bude mít dobrý tým no prý záleží na mě kam půjdu jestli si to nechám udělat v iscare nebo u ní v Londýnská 39. Chtěla jsem se zeptat pomohlo to asi všem :-)co tak nějak čtu protože mám obavu, aby mi to pomohlo :? Chci být zase tak nějak normální ta mít tu svoji váhu a hlavně se těším že se mi uleví od bolesti zad ta váha jim pěkně nakládá mám je dost nemocný mám Bechtěreva, skoliozu,(šermana) tlak vysoký, křečáky no hrůza úplnej důchodce :lol: některý lidičky mi odtoho odrazují, že je to blbost a že to nepomůže, ale jak čtu tak to pomáhá dost lidem No koukám, že jsou na tom některý hůř a pomohlo jim to:-) Já měřím 165cm a mám 100kilo :oops: začalo to tím že jsem přetala brát Meridii a přestala jsem KOUŘIT!! a už mám 30kilo nahoře a pořád stoupám a už nemůžu já chodím ráda tančit s přáteli a ted se stydím někam vylézt nemam nic na sebe a kupovat si větší a větší nechci já vždycky vážila kole 55-60kg ale po dvou dětech se tak nějak toulám někde jinde :x a začínám žárlit i na manžela jak si přestávám věřit :cry: mám moc pohlednýho manžela a i když říká , že mě miluje, tak už mi i sám řekl, ale hezky řekl měly bychom to nějak řešit :oops: sem se uplně sama za sebe styděla :? tak jenom doufám, že sem se rozhodla dobře a pomůže mi to jinak tu moc hezky píšete a čím víc čtu tím víc mě přesvědčujete :) všem přeji, aby se jim splnil sen a děkuji za odpovědi :)Marta78

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 15:21 

Marta78

Nejprve tě tady vítám,přeji ti aby ses s náma rychle sžila(to myslím nebude těžké,jsme na tom tady všichni stejně).Martičko,vše co jsi popsala je nejspíš u každé z nás stejné,nebo hodně podobné.Neboj se,už ted nejsi sama,máš jistě chápajícího muže,který ti bude oporou a ted i nás,můžeš se poradit,poplakat i pokecat jen tak.Jestli ses rozhodla jít do toho,je to jen dobře.Máš v podstatě stejné parametry :P jako já jsem měla,ale rohodla jsem se pro tubulizaci,ale nic jsem oní nevěděla až díky holkám odtud.Budeme ti držet palce,at jsi brzo na váze o které sníš a at ti klape manželský vztah,jako dřív,jo a bud si jistá ta žarlivost se otočí :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 15:56 

ahoj Marto78
my dvě jsme se nejspíš bavily v čekárně Iscaru po tvém vstupním pohovoru( jo já jsem ta černovlasá koule :D )
musím říct, že můj pohovor s psycholožkou nedopadl nejlépe, nedala mi doporučení, protože kvůli játrům musím před operací zhubnout pět kilo, tak tam jsem objednaná za měsíc zas
jsem z toho docela zklamaná, protože to po mě mohl chtít internista nebo chirurg a v případě, že bych to nedala dolů mě neoperovat, ale od psycho jsem čekala spíš podporu nebo v případě nerozhodnosti pomoct se přiklonit k operaci nebo naopak
teď budu zas měsíc čekat na ni a pak zas další měsíc nebo dva na operaci a to jsem původně plánovala, že do konce listopadu budu odoperovaná, protože jsem byla na pohovor objednaná od léta :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 17:30 

SMAPÁJA TAK JDI JINAM.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 18:13 

suelin2 píše:
Marta78

Nejprve tě tady vítám,přeji ti aby ses s náma rychle sžila(to myslím nebude těžké,jsme na tom tady všichni stejně).Martičko,vše co jsi popsala je nejspíš u každé z nás stejné,nebo hodně podobné.Neboj se,už ted nejsi sama,máš jistě chápajícího muže,který ti bude oporou a ted i nás,můžeš se poradit,poplakat i pokecat jen tak.Jestli ses rozhodla jít do toho,je to jen dobře.Máš v podstatě stejné parametry :P jako já jsem měla,ale rohodla jsem se pro tubulizaci,ale nic jsem oní nevěděla až díky holkám odtud.Budeme ti držet palce,at jsi brzo na váze o které sníš a at ti klape manželský vztah,jako dřív,jo a bud si jistá ta žarlivost se otočí :!:
Ahojky a děkuji za podporu :-) chtěla jsem se tě zeptat co je to ta tubulizace? je to něco šetrnější? napiš mi o tom něco děkuji mooc :wink: No to budu ráda když se ta žárlivost otočí mě amotné je trapně když žárlím a pak někde potají brečím a brečím :cry: děkuji za odpověd Marta78

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 18:19 

Ahoky smapájo:-) no to je škoda a jak ti zjitili ty játra při tom ultrazvuku? To mě fakt mrzí, protože jsem chtěla vidět tvůj pokrok jak ti to půjde a ono nic :? tak snad to rychle zhubneš a půjdeš co nejdřív :-) já jsem zvědavá na sebe holka pak ti dám vědět jak sem dopadla, tak se zatím drž a kdyby něco tak dej vědět ahoj Martaj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 18:22 

Marta78 koukni se na internetu,nejdeš tam o tom vše http://www.bandingklub.cz/tubulizace-zaludku.phtml ,já se proto rozhodla,nechtěla jsem mít v těle port a hlavně aspon pro mě bylo rozhodující to že jsem viděla u děvčat tady rychlejší ůbytek,co si budeme nalhávat chceme ty naše kilečka shodit hned a rychle.Není to šetrnější operace,spíš naopak,ale rozhodnutí je každém.

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 19:18 

MARTA 78 TAK TĚ TAKTÉŽ VÍTAM V KLUBU BABINCE,JÁ SICE MÁM BANDÁŽ A JSEM JÍ ZATU BERLIČKU RÁDA,ŽE TO TAK JDE,JINÝM HOLKÁM TO TU JDE CO MAJÍ TUBU,A NĚKDY JIM I TIŠE ZÁVIDÍM :lol: JAK JÍM TO JDE A TED NA ZIMU TO TAK NEPŮJDE NENÍ TAKOVÝ POHYB JAK V LÉTĚ.JINAK JE NA TOBĚ KTEROU OPERACI ZVOLÍŠ A MÁŠ HODNÝHO MANŽELA A TEN TŠ PODPOŘÍ I MI TU NA FORU,PÁ RENDY

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 20:47 

Sampája
mě přímo psycholožka operaci nedoporučila, tak jsem šla k jiné a úplně vpohodě, přijde mi, že některé jsou zaujaté, bý tebou jdu jinam a kašlu na ni :D

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Předmět příspěvku: Tak vám nějak nevím ...
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 21:23 

ahojky, zdraví Vás jeden nováček.
nepatřím přímo sem, mám totiž bypas žaludku, ale jak jsem tak koukala, pár Vás tu taky takových je :wink: .
operaci jsem prodělala 10.června tento rok v Jablonci přímo u primáře chirurgie. vše proběhlo bez potíží, měsíc na tekuté stravě byl také v pořádku. problém nastal při přechodu na normální stravu.
snažím se dodržovat dietu, úplně se vyhýbám cukru atd atd ... přesto často zvracím, je mi špatně a trpím průjmem. pan primář mi na tohle vše odpověděl, že z jeho strany je vše v pořádku.
když na to kouknu z pozitivní stránky věci, kila jdou dolů velmi lehko a dobře (ke dnešnímu dni je to 34 kilo), ale po psychické stránce je vše horší. začínám pochybovat, že jsem udělala dobře.
ani nevím, proč Vám to píšu. snad doufám, že někdo poradí nebo napíše, že je na tom podobně (ač to nikomu nepřeju) ....

přeji hodně zdaru, papa Ivka :wink:

Obrázek

Naposledy upravil ivka87 dne 02 lis 2009 22:23, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 22:01 

[quote="suelin2 No a nebojíš se, že se ti zase roztáhne ten žaludek? A jak sis to zařídila mě tohle nenabídli asi se to platí co? kde ti to dělali?Asi v Iscare né že?jinak se mi to zamlouvá taky, ale mám obavy, že třeba za 3roky bych mohla přibívat nevím a hubneš tetda rychleji? než u bandáže? jak dlouho to máš a okolik jsi zhubla? jetsli se můžu zeptat :-) jinak je to lákavé tady záleží jestli by mi to v iscare udělali na pojíštovnu :!: děkuji za odpověd :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 lis 2009 22:31 

Marta78

nechám ti vzkaz na volné diskuzi

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina