Ahojky všem, Tak mě čeká kolečko jak tomu říkáte a pak bandáž žaludku, těším se a mám i pěknej strach tak nevím, ale to měl a má asi každý co? Ale ted nevím zda si to mám nechat udělat v Iscare nebo jít na tu novou kliniku. Paní doktorka Šrámková se od iscare trhá a má svoji kliniku a svůj tým tak snad bude mít dobrý tým no prý záleží na mě kam půjdu jestli si to nechám udělat v iscare nebo u ní v Londýnská 39. Chtěla jsem se zeptat pomohlo to asi všem

co tak nějak čtu protože mám obavu, aby mi to pomohlo

Chci být zase tak nějak normální ta mít tu svoji váhu a hlavně se těším že se mi uleví od bolesti zad ta váha jim pěkně nakládá mám je dost nemocný mám Bechtěreva, skoliozu,(šermana) tlak vysoký, křečáky no hrůza úplnej důchodce

některý lidičky mi odtoho odrazují, že je to blbost a že to nepomůže, ale jak čtu tak to pomáhá dost lidem No koukám, že jsou na tom některý hůř a pomohlo jim to:-) Já měřím 165cm a mám 100kilo

začalo to tím že jsem přetala brát Meridii a přestala jsem KOUŘIT!! a už mám 30kilo nahoře a pořád stoupám a už nemůžu já chodím ráda tančit s přáteli a ted se stydím někam vylézt nemam nic na sebe a kupovat si větší a větší nechci já vždycky vážila kole 55-60kg ale po dvou dětech se tak nějak toulám někde jinde

a začínám žárlit i na manžela jak si přestávám věřit

mám moc pohlednýho manžela a i když říká , že mě miluje, tak už mi i sám řekl, ale hezky řekl měly bychom to nějak řešit

sem se uplně sama za sebe styděla

tak jenom doufám, že sem se rozhodla dobře a pomůže mi to jinak tu moc hezky píšete a čím víc čtu tím víc mě přesvědčujete

všem přeji, aby se jim splnil sen a děkuji za odpovědi

Marta78