Milco neblázni, jsi tak mladá, nemůžeš nic vzdávat. Operace vedoucí k snížení nadváhy se provádějí až do věku 60-i let, i těmhle starším lidičkám to stojí za to! Máš před sebou prakticky ještě dvě třetiny života, tak vydrž, však přijde čas na všechno. Jsi mladá. Budeš i hubenější a krásná. A pak se možná povede i to miminko. Mimochodem, já mám příbuznou 30-i letou, taky silnější, ale ta vůbec děti mít nemůže a ani by je nemohla donosit. Její manžel je v pořádku. Rozhodli se pro adopci, prošli delší přípravou a už mají vše skončeno a jen čekají, až nějakého prcka dostanou. Úplně našli nový smysl života a jen září radostí. I tahle možnost existuje. Nechce se mi tomu ani věřit, ale je zdokumentováno, že každé 5. dítě vychovává nebiologický otec. Ale na tyhle myšlenky máš ještě dost času, teď se soustřeď na operaci, určitě Ti to vyjde. Já, být Tebou, bych MUDr. Hrubému hned volala, věděla bys víc hned, je totiž zároveň 1. náměstkem ředitele nemocnice. Jestli pojišťovna MV 211 už nechce bariatrické operace hradit, tak to by muselo být od 1.11., kdy mají poslední aktualizace na webu i ohledně jiných úhrad. Ale dosud to 211 hradila běžně a smlouvy s pojišťovnami se, předpokládám, uzavírají na kalendářní rok. Tak zatím neházej flintu do žita, určitě Ti to vyjde!
_________________  60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91... 6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014
|