fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 srp 2025 17:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 16:57 

Holky a vás nedorazila laparoskopie jako taková?To nafouknutí?Fakt je,žže mi museli trochu rozrušovat pobřišnici od žlučníku,tak možná to mě bolí.
No uvidím.
Po novém roce už jen někde splaším chuťku gastro a po uplynutí 3 měsíční rekonvalescence se objednám někdy na únor,březen bandáž.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 17:16 

Datli,
já jsem byla po laparu dodělaná víc než když jsem kdysi byla jen řezaná. Tak nejsi sama.

Předmět příspěvku: ještě k Brnu
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 17:22 

Hurá,tak nejsem divná a cíťa sama.

Kdo jste byli operováni v Brně,máte informaci,jestli je tam nadstandartní pokoj,kolik stojí a jestli za to stojí?A taky za jak dlouho pouští v Brně domů?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 22:44 

Já jsem byla v rně a nadstandard tam je......ale mně ho obsadila ted už moje známá co byla taky na bandáži ! :lol: ...takže rada...objednat dopředu

PříspěvekNapsal: 22 lis 2006 12:32 

Může mi někdo poradit?Na bandáži jsem byla 7.11. a od té doby mám dole asi 6kg(za což jsem nesmírně ráda).Ty jsem ale dostala dolu hned první týden a nyní mám pocit že se to úplně zastavilo.Jím stále spíš kašovitou stravu ale pomalu zkouším co snesu.Ale mám zatím pocit že žádné omezení necítím(i když jím daleko méně než před bandáží) a občas se musím držet.Je to normální?A kdy se asi tak chodí na doplnění? Byla jsem operována v Iscaru a 8.12. mám kontrolu.Mohou mi to rovnou doplnit nebo se na doplnění musím objednat zvlášť?A kdo o tom rozhodne že mi bandáž doplní?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 lis 2006 22:02 

Andrísku,
buď úplně v klidu....máš zcela normální průběh :wink:

Předmět příspěvku: Marti 2
PříspěvekNapsal: 22 lis 2006 23:25 

Nevzpomeneš si na ceny toho nadstandartu prosím?Psla jsem mejlík do Brna.Četli jej,ale neodepsali :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 lis 2006 14:51 

Datli nevím jaká je cena. Ale myslím , že 400 nebo 300 nebo 500 Kč.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 lis 2006 21:27 

Ahoj všem,tak jsem se vrátila z kontroly v Iscare a absolvovala doplnění komůrky.Není to absolutně nic strašnýho,když mi berou krev tak to cítím víc.Takže pro ty které to čeká,žádný strach fakt to nic není,je to fofr a vůbec to není cítit o nic víc než odběr krve.Jsem moc zvědavá jestli to bude znát a váha zase poposkočí.Sice byl pan doktor spokojený,že hubnu ukázkově v průměru 4 kg za měsíc,ale vy mě jistě pochopíte,že bych moc ráda ,aby to šlo aspoň o chlup rychleji.Tak se mějte,jo a doplnili to normálně při běžný kontrole,žádný objednávání dopředu.

Předmět příspěvku: Pro Jáju
PříspěvekNapsal: 25 lis 2006 12:49 

Ahoj Jájo a všichni ostatní
Až teprve dnes jsem četla zprávu od tebe.
Ano jsem to já co jsem ležela s tou paní co měla ten balonek.Já ležela na pokoji č.1 a ty na pokoji č.2.Já jsem si to myslela že to jsi ty.Já měla ject na kontrolu 21.11 ale volala jsem do Iscare,že mi je špatně a měla jsem horečku 40,2.Bylo mi fakt mizerně,tak jsem tam nemohla ject.Tak mě pani Doktorka Doležalová přeobjednala na 27.11.Tak tam jedu teď v pondělí.Četla jsem že ty jsi byla už na doplnění.Jak často chodíš na kontroly???Pořád jednou za měsíc nebo po delší době???
Psala si že když přijedeš na kontrolu tak se tě jenom zeptají kolik jsi zhubla.Mě se ptali jenom jednou.Když jsem byla mynulej měsíc na kontrole tak si mě pani Doktorka zvážila.Jinak já jim říkám vždy že chci aby mě zvážili oni,ať vím přesně kolik mám dole.Na začátku jsem měla 145 kg a včera jsem se zvážila a mám 110 kg.Tak mám 35 kilo dole.Fakt mám radost a tobě a všem ostatním držím palečky v uspěšném hubnutí.
Zdraví Markéta.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2006 14:18 

Ahoj všichni. Tak jak čtu Markéty příspěvek,tiše závidím. Zpočátku mi to šlo rychle dolů,ale za poslední měsíc jen 2kila. Byla jsem operovaná 14.8. a celkem jsem dala dolů 18kg. Na kontrole jsem byla naposledy 31.10. a pan primář Fidler řekl,že je to výborné,komůrku zatím doplňovat nebudeme a na kontrolu až v březnu. Tak se docela divím,že tobě Míšo už ji doplnili a to jsi byla na operaci jako já. Tak si musím asi na to doplnění počkat. Tak se mějte hezky a hodně štěstí v boji s přebytečnými kily :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2006 19:26 

teda ženské!Vy tu podáváte takové rekordy v hubnutí a není vám to nepříjemné,ten způsob a máte z něj všechny radost a já tu tiše pukám vzteky,že díky žlučníkové operaci jsem dala dolů 2 kila a to snad jen díky tomu,že musím dodržovat nyní příšernou dietu.
Teda já chci taky!!!Snad budu mít pak do léta alespoň nějakých 10-15 kil za 3 měsíce...Uvidíme-mno

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2006 21:21 

Ahoj holky,pořád žiju,pořád si vás dočítám,nebo se teda aspoň snažím,13.tého jedu k dietní sestře,19.tého na kolečko,jojo,už se mě to taky blíží.
Hlavně musím zajít na tu pojišťovnu. :?

Už se těším,až to budu mít všechno za sebou a až budu čekat na termín operace. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 09:42 

Datli-buď ráda i za ty dvě kila,mohlo by to nastartovat tvoje tělo,a když vydržíš,třeba nakonec bandáž potřebovat nebudeš :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 12:08 

Ahoj všichni! jak si tak pročítám vaše příspěvky tak jste všichni moc dobří jaké máte výsledky.Já se třeba taky dočkám .Byla jsem operovaná 9.11.a zatím mám po operaci dole 8 kilo.Všem přeji jen samé úspěchy a ikdyž to jde dolu pomaloučku tak z toho nebuďte smutné.Vždyť se říká pomalu ale jistě no ne :?: mějte se přeji pěkný den :lol: :P :o :shock: :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina