Petrazam , nic si z toho nedělej, taky jsem zezačátku zhubla každý den kilčo a pak mi to stálo 3 týdny a nic, jen vytrvej, popřemýšlej jestli něco nedeláš špatně a ono se to pohne. Teď neletím takovým tempem jako zezačátku, ale ona se mi asi vyplavovala ta voda, co do mě ládovali v nemocnici kapačkama. Teď více méně pravidelně hubnu kilo za týden, není to raketa, ale je to pěkné, uvědom si kolik roků jsme ty kila nabíraly, tak to nejde shodit ze dne na den a asi by to ani nebylo dobré pro tělo. Cítím se dobře, mám dost energie a hodně jsem začala chodit pěšky, i hodinové procházky. Ale chápu tě, měla jsem taky depku. Zkus opravdu dost pít tekutin a já dělala tu chybu, že jsem si dávala skoro do každého jídla ovoce, když jsem přestala, jde to líp, je tam dost cukru, Takže si dávám tak asi jednu porci ovoce denně. Buď půlku menšího banánu, nebo půl jablka a nebo dva měsíčky grepu. A když mi to moc nejde s váhou dolů, dám si několik porcí jídla jen jogurtové nebo kefírové mlíko a jde to.
A Danas neboj to se urovná, já byla taky nešťastná, že mi pořád nevychází operace, ale věř, že jsou tady na tom některá děvčata o moc hůř. Neboj věř a vytrvej a uvidíš ovoce se dostaví. papá Majda