fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 srp 2025 04:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 19:49 

Ahoj všichni. Teda vy lámete rekordy :roll: , nezbývá mi než jen závidět. Asi jsem bez šance na nějaké větší hubnutí :cry: . Zatím mám dole jen 6kg :cry: , ve čtvrtek jsem byla na kontrole, sice jsem nedostala vynadáno, ale ani žádná pochvala( to jsem ani nečekala). Opravdu nevím kde je zakopaný pes. Prý kaloricky je můj jídelníček OK, dávky jsou však prý větší než bych měla jíst :oops: . Asi jo, ale množství jídla, které jsem snědla před bandem a teď je dost rozdílné. I dle manžela jím o více než polovinu méně. Vím,že mám i slabé chvilky (zvláště před menstruací :oops: ), ale hřeším jen vyjímečně. Jak takové slabosti řešíte vy?Ještě se paní doktorce nelíbil styl psaní jídelníčku, prý gramáž jí nic neříká. Můžete mi někdo napsat jak ho píšete vy? Tak jsem si vylila srdce, je mi trochu lépe. Už začínám propadat beznaději a depresím. Vím,že bych měla být ráda i za těch pár kilo, ale když čtu kolik všichni hubnete,jdou na mě chmury :cry: .Všem předem děkuji.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 20:05 

ahoj Jajo,ja si taky piši jidelniček ale taky s gramáží.Píši si ho už delší dobu a nikdo nic nenamítá.Buďto ho nemáš dost rozepsaný a nebo se paní doktorka lépe orientuje v ml. :P Ale s tím bych měla problém i já protože z gramáže převádět na ml to je síla a přiznám se že to by mě asi moc nešlo.Tak se měj pěkně a přeji další úspěchy :!: :P 8) :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 22:02 

Jajo píšeš, že jsi po operaci cca 11-12 týdnů je to tak? Pak dáváš dolů 0,5 kila týdně, což je normální. Jdeš dolů, nikoli nahoru. Navíc jak jsi psala, máš velký problém s pohybem. Rychlejší hubnutí než půl až 1 kilo týdně bych ti nedoporučovala, protože by u tebe mohlo dojít k jo-jo efektu. Jinak taky píšu gramy, s převodem na ml bych měla velké problémy. Nevím, ale co píšeš se mi nelíbí, myslím jednání paní dr. Má tě povzbudit a ne vystresovat. Vyjádření, že kaloricky sedí, dávky jsou moc velké, ehm to je trošku protimluv. JSI dobrá a JDE TI TO. Asi by to chtělo sejít se s někým ještě jiným, nějaký dietolog, nutriční terapeut, a zkonzultovat jídelníček. Taky se snaž trošku poprat s tím pohybem, to by mělo stačit na trochu rychlejší hubnutí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2006 22:03 

Ahoj,já též nevím,jak převádět gramy na ml.Nemohl by to tady někdo vysvětlit....
Jaja tady jednou psala,že jeden rohlík má... nám pocit,že to bylo 100ml,ale když v něm něco je,tak to bude více,ne?

Díky,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 07:58 

Ahoj vám všem vy si píšete jídelníček i po operaci???To mi nikdo neřekl,že si ho mám psát :?No jdu na kontrolu za 14 dní a něco tak uvidím,ale ani při první kontrole nic neříkali
Jinak Jájo myslím že hubneš akorát.A bez pohybu je jasný že to nemůže jít extra rychle dolů.Jinak chutě řeším nízkotučným jahodovým drinkem,to mě většinou přejde,občas jdu taky radši na procházku,teď už chutě docela ovládám :D A jinak je to nejhorší večer,když si drahý manžel sedne k tv a začne mlsat,to jdu buď spát,nebo mám nakrájenou mrkev,tak chroupu mrkev,ale myslím že se to zvládnout dá.
tak se tu mějte a zdárec

Předmět příspěvku: uz jsem take po operaci
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 11:54 

mno tak je to vsechno v pohode zatim,dneska mi uz vytahovaly i stehy byla jsem 16.11.a mam dole 6kg tak snad to pujde jak ma a je mi hne
dka lepe moc toho nesnim asi tak ctyri polevkove lzice necele :roll:
byl to dobry napad se na to dat pak bude sexy telicko :D mno vsem to samozrejme preju protoze vim jaky to je za 14dni mam jit na kontrolu tak snad me aspon pochvali 8) tak ahooojte

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 12:03 

Ahoj všem. Díky za podporu. S tím pohybem je to bída :cry: , pro mě připadá v úvahu opravdu jen rotoped a domácí posilování. Snažím se jezdit každý den v průměru 45 min (někdy 40, někdy 60) a pak tak 3x15 sklapovaček, 3x10 sedů-lehů. Paní doktorka to ví, na nic jiného jsme nepřišly :cry: . Ještě snad procházky :wink: , ale to nesmí být inverze :evil: .
Jinak L rohlík má cca 150-200 ml, ale asi je lepší psát např. 3 lžíce bram.kaše, plátek masa velikosti .... :roll: .
Od čtvrtka se snažím jíst tedy menší porce :roll: , rozhodla jsem se zvážit se zase až v pátek :evil: . Teď už zase můžu trošku lépe dýchat, tak jsem včera už zase najela na rotoped. Ještě jednou díky za podporu. Pa Jaja

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 14:34 

Jajo hlídáš si tepovku při jízdě na rotopedu? Tabulku jsem někam sem dávala, asi do cvičení.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 17:20 

Ahoj Trixl (neměla bys změnit jsméno na dvexl nebo jednaxl?), tep si hlídám. Bylo to napsané u návodu k rotopedu. Ikdyž si myslím, že to neměří dobře, ani přibližně, ale už to mám vyzkoušené kolik musím jet abych byla tak akorát. Ještě jednou dík.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2006 17:30 

Jajo tak bych se na řeči paní dr vykašlala a klidně bych si hubla svých půl kila. Bude ti to sice trvat dýl, ale je to super. Jestli chceš jíst míň, tak by možná stačilo jen o trošičku, prostě s tím ubíráním opatrně.
Na výměnu nicku je brzy a navíc, jak už mi někdo napsal - dobrá značka se nemění :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2006 07:46 

Trixl díky moc za podporu :lol: , hned je mi lépe :lol: . Budu se snažit co to jde a uvidím. A když to nepůjde tak ať mi paní doktorka poradí co mám dělat :roll: :wink: :twisted: . Pa J.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 pro 2006 13:44 

Ahojky všichni.Tak jsem byla na kontrole v Iscare a pani doktorka mě pochválila že mi hubnutí jde skvěle.Teď jedu na kontrolu až 9. ledna,mám tam být v 9,30 hodin.Nejede někdo z Vás taky tento den na kontrolu???
Ráda bych tam s někým z Vás pokecala.Teď v listopadu co jsem tam byla,tak tam byli dvě paní a skvěle jsme si v čekárně popovídali.Tak jestli někdo 9 ledna tam bude ,tak se ozvěte.Ahoj a zdraví všechny Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 pro 2006 10:53 

Ahoj všichni lidičky.
Dneska v televizi na programu čt 2 ve 20.00 hodin budou dávat pořad o laparoskopické operaci bandáže žaludku.
Nenechte si ujít tento pořad.Taky se budu koukat.Ahoj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 pro 2006 09:50 

Ahojky všichni.
Jedu na kontrolu do Iscare 9 ledna.Nejede někdo náhodou také tento den do Iscare?Jestli jo,tak by jsme se tam mohli potkat.Ahoj Markéta

Předmět příspěvku: Naděje operace ,???
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 10:47 

Dobrý den, jsem tu poprvé ale už delší čas uvažuju o bandáži. Jsem stálým bojovníkem s váhou a dietami. Kdysi asi před 18 lety se mi podařil husarský kousek, když jsem po porodu druhého dítěte, kdy jsem měla asi 126 kg, postupně shodila během půl roku asi 28 kg. Díky dělené stravě a pravidelnému intenzívnímu cvičení ale taky dostatku času a pohodě, kterou jsem na mateřské dovolené měla. Později ale začaly problémy v soukromém životě, které bohužel řeším jídlem a váha byla zpět a postupně se bohužel navyšovala. Dneska mám 50 let, dlouhodobě nezaměstananá, při výšce 172 cm mám asi 143 kg a BMI 47. Zlobí mě klouby, kolena, mám hypertenzi a naprosto mi nefunguje štítná žláza, na dva poslední problémy se léčím. Ačkoliv jsem vždy byla baculka, sport a pohyb mi nikdy nečinil problémy, což se´za poslední čtyři roky změnilo, bohužel, stydím se, nemohu běhat, zadýchávám se a nohy bolí. Prosím o radu, jak je možné se dostat do registru a zdali je možné vůbec být kandidátem na zákrok bandáže. Chci zase žít normální a plnohodnotný život, děkuji předem za odpověď :cry:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina