Ó Janííí, já bydlím na vesnici

, kdysi jsem přechodně bydlela ve městě v paneláku. Ráda jsem odtamtud zdrhla. No a když píšu, že dobří lidé mě pochopí a ocení, tak to jsou ti, kteří nejsou blbí a vědí, že většinou se obézní tzv. nevyžerou, ale že dělají něco špatně. No na tom, co píšeš, je dost pravdy, že jsme se "jako vyžrali sami a teď se léčíme z daní všech", ale co ti, kteří kouří, holdují alkoholismu, fetují, provozují riskantní sporty...takhle to přece nelze brát. Ať si každý nejdřív udělá pořádek ve svých "hříšcích". Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Asi tak.
Kdo se chce šklebit za zády, ten mě nezajímá, a toho, kdo pochlebuje, přece poznám. Sladký řečičky a rána do zad? Jedině je polituju, ale rozhodně se kvůli takovejm paďourům nebudu trápit.
Když budu vše skrývat, tak si budu zadělávat na komplexy a pocity méněcennosti. Pro začátek aspoň se naučme nosit si svou personu s dobrým sebevědomím, já mám břišní pneumatiku, ale kámoška je skoro bez vlasů a druhá kulhá, třetí ...nobody perfect!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014