fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 20:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2010 15:00 

ALA 321 já jsem o operaci řekla jen své dceři :oops: Jinak můj "ponarkozový" stav je vždy hrůza. Tentokrát jsem zvracela 24 hodin, ale výsledky stojí za to :P :P . Držím Ti palce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2010 17:59 

:D Já taky ze začátku měla strach to říct i rodičům, ale nakonec jsem to mamce asi dva dny před operací řekla a jsem moc ráda, byla vystrašená, ale jakmile jsem přijela byla mou velkou oporou a nosila mi polívečku a skákala kolem mě a moc pěkně se o mě starala a moc mě teď podporuje. Neřekla jsem to akorát v práci, ví to jen 2 moje nejbližší kolegyně, ale ty ostatní už to docela tuší, když už mám dole 18 kg za dva a půl měsíce, ale já se o tom s něma nechci bavit, ale nic na tom není. Stejně vidí ty moje malé porce, tak pokud nejsou IQ O% tak jim to musí dojít. Jinak mí známí a kamarádi to ví všichni a všichni mě podorují a drží mi palce.Nezažila jsem nějaké špatné reakce, jedině, že by někdo měl strach a tak , ale oni nemají všechny informace. Takže je to pochopitelné. Tak papá Majda :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 08:50 

To asi často řeší každý.Komu to říct.Já vím určitě,že je to lepší říct jen nejbližším.Kdyby se o tom dozvěděla třeba naše vesnice tak bych byla středem pozornosti.A to nemluvím jen o cizích.V rodině se jich taky pár najde. :evil:

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 11:28 

Já jsem to řekla z rodiny mýmu příteli, našim a ségře. Jinak blízkým kamarádům taky, ale nějak veřejně dál to šířit nechci. Jsem moc ráda, že mě všichni podporují. Zezačátku se báli, aby se mi něco nestalo a řekli, ať na to radši nechodím. Hlavně Luky - můj přítel, ale když sme to podrobně probrali, tak stojí při mě.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 13:24 

SUELIN2 Děkuji za přijetí chtěla jsem se zeptat jak probíhá ta první konzultace co se tam děje i nějaké vyšetření nebo to je jen nějaká přednáška a ještě jak dlouho to asi trvá zatím děkuji :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 15:41 

Děvenky, já mám na tohle zcela opačný názor. Když jsem při těle, jsem stejně středem pozornosti, i když mi to nikdo přímo neřekne do očí, celá vesnice si o tom povídá za mými zády. Takže docela klidně rozhlásím, že jsem se rozhoda pro operaci, protože už sama jsem uznala, že je potřeba s tím něco dělat. Takže očekávám, že Ti uznalí mě podpoří a na těch druhých mi nezáleží. Tudíž se bude mluvit opravdu otevřeně a můžu si v klidu vyslechnout pochvaly. Pak mě taky tak trochu zavazuje, že už přece těm druhým - neuznalým - nechci udělat tu radost, že zklamu a oni se budou za zády šklebit. Vždyť přece neděláme nic špatného, když připustíme, že sami na to už nestačíme a požádat o radu není špatné, spíše ocenění hodné. Ty závistivý báby ať se užíraj a ty kámošky, co mi přejou, mi budou držet palce a podpoří mě. Taky se může stát, že opravdu selžu, ale aspoň jsem se o to pokusila a to se taky počítá. A "vo tom to přece je", že mi záleží na jen těch spřízněných duších a ostatní čarodějnice (ale to křivdím čarodějnicím, protože ty jsou veskrze dobré) ať si škubnou. Hnátou, samozřejmě! Samy by se k podobnému odvážnému kroku neodhodlaly, tak budou za zády škodit. Tak ať. Budiž jim to přáno, když to je jejich smysl života. Chuděrky, zaslouží politovat, že jsou tak "jednoduché a zlé". Nebojte se přiznat okolí, stejně jim budé divné, že krásně hubnete a ještě budou spekulovat o bůhvíčem...setkala jsem se s tím, že dokonce o jedné kamarádce šla fáma, že fetuje. Je lepší jednat s každým na rovinu. Když to nepřijme, jeho problém. Já si jedu po své lajně a basta fidli, vyřízeno k dnešnímu pořádku.

Pro chlapy platí to stejné, ať prominou, že jsem na ně pozapomněla. Možná chlapi by v tomto případě zasloužili mimořádnou pochvalu!
:wink: :D :o

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 15:48 

BOSSICE JÁ TO NEŘEKLA NIKOMU V OKOLÍ A MYSLÍM SI, ŽE JSEM UDĚLALA TU NEJLEPŠÍ VĚC. POSLOUCHAT PAK POZNÁMKY TYPU "ONA SE VYŽERE A Z NAŠICH PENĚZ JDE PAK NA OPERACI" TO OPRAVDU NEMÁM ZAPOTŘEBÍ. BYDLÍŠ VE VĚTŠÍM MĚSTĚ, ŽIJEŠ TUDÍŽ VE VĚTŠÍ ANONYMITĚ, ALE NA VESNICÍCH JE TO PŘECI JEN O NĚČEM JINÝM. MŮŽU TO POSOUDIT, PROTOŽE JSEM SE Z VELKÉHO MĚSTA PŘESTĚHOVALA NA VESNICI. A NEJHORŠÍ JSOU TI CO POCHLEBUJÍ A ZA ZÁDY SE TI VYSMĚJÍ.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 17:17 

Ó Janííí, já bydlím na vesnici :lol:, kdysi jsem přechodně bydlela ve městě v paneláku. Ráda jsem odtamtud zdrhla. No a když píšu, že dobří lidé mě pochopí a ocení, tak to jsou ti, kteří nejsou blbí a vědí, že většinou se obézní tzv. nevyžerou, ale že dělají něco špatně. No na tom, co píšeš, je dost pravdy, že jsme se "jako vyžrali sami a teď se léčíme z daní všech", ale co ti, kteří kouří, holdují alkoholismu, fetují, provozují riskantní sporty...takhle to přece nelze brát. Ať si každý nejdřív udělá pořádek ve svých "hříšcích". Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Asi tak.

Kdo se chce šklebit za zády, ten mě nezajímá, a toho, kdo pochlebuje, přece poznám. Sladký řečičky a rána do zad? Jedině je polituju, ale rozhodně se kvůli takovejm paďourům nebudu trápit.

Když budu vše skrývat, tak si budu zadělávat na komplexy a pocity méněcennosti. Pro začátek aspoň se naučme nosit si svou personu s dobrým sebevědomím, já mám břišní pneumatiku, ale kámoška je skoro bez vlasů a druhá kulhá, třetí ...nobody perfect!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 19:02 

bossice píše:
Děvenky, já mám na tohle zcela opačný názor. Když jsem při těle, jsem stejně středem pozornosti, i když mi to nikdo přímo neřekne do očí, celá vesnice si o tom povídá za mými zády. Takže docela klidně rozhlásím, že jsem se rozhoda pro operaci, protože už sama jsem uznala, že je potřeba s tím něco dělat. Takže očekávám, že Ti uznalí mě podpoří a na těch druhých mi nezáleží. Tudíž se bude mluvit opravdu otevřeně a můžu si v klidu vyslechnout pochvaly. Pak mě taky tak trochu zavazuje, že už přece těm druhým - neuznalým - nechci udělat tu radost, že zklamu a oni se budou za zády šklebit. Vždyť přece neděláme nic špatného, když připustíme, že sami na to už nestačíme a požádat o radu není špatné, spíše ocenění hodné. Ty závistivý báby ať se užíraj a ty kámošky, co mi přejou, mi budou držet palce a podpoří mě. Taky se může stát, že opravdu selžu, ale aspoň jsem se o to pokusila a to se taky počítá. A "vo tom to přece je", že mi záleží na jen těch spřízněných duších a ostatní čarodějnice (ale to křivdím čarodějnicím, protože ty jsou veskrze dobré) ať si škubnou. Hnátou, samozřejmě! Samy by se k podobnému odvážnému kroku neodhodlaly, tak budou za zády škodit. Tak ať. Budiž jim to přáno, když to je jejich smysl života. Chuděrky, zaslouží politovat, že jsou tak "jednoduché a zlé". Nebojte se přiznat okolí, stejně jim budé divné, že krásně hubnete a ještě budou spekulovat o bůhvíčem...setkala jsem se s tím, že dokonce o jedné kamarádce šla fáma, že fetuje. Je lepší jednat s každým na rovinu. Když to nepřijme, jeho problém. Já si jedu po své lajně a basta fidli, vyřízeno k dnešnímu pořádku.

Pro chlapy platí to stejné, ať prominou, že jsem na ně pozapomněla. Možná chlapi by v tomto případě zasloužili mimořádnou pochvalu!
:wink: :D :o
BOSSICE MOJE ŘEČ JE TO TAK JAK PÍŠEŠ :lol:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku: Bossice
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 21:15 

Pro Bossici: No já to širším známým neřekla, protože se ještě může stát, že na tu operaci nepůjdu - doufám, že bude všechno ok, ale třeba se vyskytně něco při těch vyšetřeních, na který jdu poprvé pozítří. Pak zas každýmu vysvětlovat, že to z těch a těch důvodů nejde nebo se odkládá... A taky se mi to nechce každýmu vysvětlovat - většina lidí o tom nic neví a když už to někomu řeknu, tak se vyptávají a je z toho rozhovor na půl hodiny a nebaví mě to furt dokola někomu vysvětlovat. Asi jim to řeknu, až budu po operaci a někdo se sám zeptá, to jo, ale stejně nemám touhu to vykřikovat do světa. Sem na sebe taky pyšná, že jsem se k tomu konečně odhodlala a řeším to, ale nemyslím si, že to musím na potkání každýmu říkat, i když se za to nestydím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2010 21:52 

:D No mám na to podobný názor jako Bosice, ale je fakt, že spousta lidí nemá vůbec žádné informace a někdy mě to už unavuje se o tom stále s někým bavit a vysvětlovat to. Ale máš pravdu, protože mí kamarádi ne, ale jejich třeba známí měli divné reakce a tak jsem už poprosila kámošku, ať to každému neslepičí, mě nevadí, že to lidi ví, ale jsem spíš pro to, kdo to potřebuje, poradím a tak ,ale pochopení od každého se nedočkáme. Ale uznávám, že každá jsme jiná a vyrovnánáme se s okolím jinak a já jsem prostě otevřená a řeším věci přímo a z nějakých různých slepic si nic nedělám, ale jiným to může pochroumat se sebevědomím, takže jestli chcete tajte, já bych se přežbleptla a taky bych těžko obhajovala své porce před lidma. Tak snad jsem se vykecala, papá Majda :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 00:20 

No holky je jasný, že na potkání nikomu hned nehlásím, že mám band, natož to vyvěsit na obecnou tabuli, ale když to někoho blíž zajímá, tak mu to jasně a stručně osvětlím a vše je vyřízeno za 3 minuty. Nejsem vůbec žádná exibicionistka, naopak jsem ráda šedá nenápadná myška. Jenže mám ve zvyku říkat pravdu - milosrdnou lež nepočítám, takže pak se nemůžu nikdy podřeknout, splést nebo se do toho zamotat. Někdy to je na závadu a k vzteku, ale zas to mám jednodušší, že nemusím kombinovat a vést v patrnosti, komu a co jsem kdy řekla, abych příště nestropila botu.

A vůbec! Je to malichernost, máme zlato a to je důležitější!!! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 08:35 

ahoj
já to řekla jen mamce se segrou a kamarádce, které mě podpořily, že se sebou chci konečně něco dělat, když už jsem ve stadiu, že si sama nepomůžu
ostatní rodině to taky přiznám, ale až se mi povede dát něco dolů, pořád mám ještě obavy, že mi to tak úplně nepůjde... :oops: a to by pak teprve bylo řečí...
jinak tajit to nijak nehodlám, když by se mě někdo přímo zeptal, klidně to přiznám, bývala bych to řekla i v práci, ale kvůli jedné rejpalce- nakonec jsem si vzala dovolenou a "byla na horách" :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 08:41 

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jak dlouho po bandáži jste byli doma? Právě nastupuju po mateřský dovolený do práce, tak nevím jestli si budu moct dovolit dlouho marodit, aby mě nevyhodili, jestli si nemám spíš termín operace posunout až budu chvíli v práci. Zrovna to tak ale dobře vyšlo. Díky za radu :)[/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 13:09 

:D Ahoj Hajcice, já nebyla na bandáži, ale na tubu a byla jsem doma měsíc. Každý to má různé, ale mě teda nebylo tak, abych řídila auto denně a točila směny ranní, odpoledne, noc, takže záleží jakou máš práci. Myslím, že ale takových 14 dní je minimum, které bys měla být doma a jestli pracuješ nějak fyzicky, tak ještě dýl. :D :D Zdravím Majdalenka :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina