Zelenoočko, to víš, že jsem tady, vždyť je teprve slabě po půlnoci, ale Ty už chrníš. Dneska Ti pěkně vyprášili kožich, co? Jsem ráda, že konečně jsi začala trošku hubnout, při té Tvé stravě by to snad ani jinak nešlo. Takže možná to zvládneš jen se stávajícím bandem. Vydrž, vždyť víš, že trpělivost přináší růže, občas se popícháme, ale květ je nádherný a stojí za to si k němu přičichnout a obdivovat ho. Tak se trmácej přes ty trny a odměna Tě nemine. No a že seš poděs, to už vím, seš to prostě Ty. Ale na druhou stranu by nebylo od věci si vážně promluvit párkrát s psychologem, jinak se dopracuješ tam, kam já kdysi. Odstav malou a začni si vařit aspoň bylinky na nervy nebo si kup bylinné dražé, Tobě by to určitě pomohlo. Dobře vím, jak pracujou nervy, když se nedaří a do toho jsou děti pořád nemocné. Ta laryngitida je hajzl.
Pett1, možná by stačilo si dojít na nějaké odborné pracoviště a tam by Ti po sdělení Tvých bolestí zad a kloubů určitě doporučili shodit, potažmo doporučit operační řešení. Třeba revmatolog, ortoped a i neurolog k tomu má co říct. To, že Ti začaly tyhle zdravotní problémy je už stav k léčení a operace prevencí k těžším stavům. A možná by stačila fakt zpráva jen od obvodního, že máš přetíženou páteř a klouby se rozumí při té váze samosebou. Není nic jednoduššího, než se zeptat...zvedni telefon a zeptej se operatéra, od koho požaduje doporučení. Zdar! Určitě Ti to vyjde. Jenom musíš trochu koumat...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014