Jak to tady čtu, tak jsem asi vyjímka, protože mě nic nebolelo už v nemocnici (třetí den po operaci jsem si zašla tři patra pěšky do kantýny pro pití a zase zpět, je pravda, že na poslední odpočívadle jsem si musela odpočinout a vydýchat se), poslední noc jsem dokonce spala na břiše. No vlastně bolelo, pití a potom ještě hezky dlouho, ale na to jsem si nic nebrala. Normálně jsem se ohýbala, sprchovala, drén je přišitý, ten z břicha nevyklouzne, tak se ani nemusí držet, jen jsem s sebou musela nosit tu flašku s výpotkem. Navíc jsem před operací dostala měsíčky, tak jsem v předklonu zaváděla tampony o 106. Od bolesti jsem si nechala píchnout injekci na noc jen druhý den, ale spíš proto, abych se vedle svých sousedek, které příšerně chrápaly, vyspala a potom už jsem nebrala nic. Domů jsem jela v podprdě s kosticemi a v riflích, ale mezi prsy jsem žádnou z jizev neměla, ani pas u riflí mi do žádné nezasahoval. Po příjezdu z Turnova do Olomouce jsem asi hodinu lítala s nákupním vozíkem po Globusu a nakupovala vše potřebné k jídlu po tubu. Doma jsem jen dobrala antibiotika, která mi dali v nemocnici a dál beru už jen Omeprazol a spoustu doplňků na kde co všechno

40 let, 2 dcery 22 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg