fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 srp 2025 04:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 20:10 

Ahoj L, díky za podporu, doufám, že to zvládnu, jen nevím, jestli jí tam mám říkat, že pro bandáž jsem se kromě zdrav.důvodů rozhodla i z důvodu rozchodu s partnerem?Ono to totiž tak nějak i je, chci prostě začít úplně nanovo a to nejdřív u sebe. Nedokážu si představit, že bych si hledala přítele s touto postavou. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 20:23 

Ahoj,no že jsi se pro bandáž rozhodla mimo jiné i z důvodu rozchodu,tak je to pro Tebe motiv do budoucna,že chceš partnera což ona bude brát jako pozitivum (si myslím).
Těch důvodu k operaci má asi každý víc. Ona tam není proto,aby Tě ,,potopila". Asi by jsi tam vyloženě musela říkat,že tohle dělat nebudeš,toho se nevzdáš apod.A když už se člověk rozhodně pro bandáž,tak udělá víc...A samotné rozhodnutí pro bandáž je velký krok.Pro mě samotnou bylo nejtěžší první zavolání do Iscare a první návštěva.Bála jsme se toho,že mi to pan Dr.bude vymlouvat a tak. A ono ne.

Páček,L.

Předmět příspěvku: r
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 20:40 

no me to vymlouval doktor ze zacatku ale pak uz to bral v pohode ze jsem nevypadala zase tak spatne jenze ja jsem si stala za svym tal se radeji me podridil jsem rada ze to mam za sebou jsem mesic po operaci a par dni mam dole 12kg jenze nevim jestli to neni malo nebo moc :( kolik jste zhubly takovou chvilku po operaci??? :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 20:47 

Já jestli si dobře pamatuji,tak jsem měla po měsíci tak 7kg. Teď mám 20 po pěti měsících.Pan dr.je spokojený.Prý to je přesně jak má být.Já bych samozřejm.chtěla víc,ale zaplať pánbůh za to! Mám krásných 84 kg a je to jako sen.A až to klesne 79,78.......to bude pohádka. Každý hubne jinak a hodně záleží,jaká je počáteční váha.Asi čím vyšší,tak je to rychlejší.Každý hubne jinak.

Páček,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2006 09:02 

Ahoj L jsem ráda, že se mě nebudou snažit nějak potopit, takže jim tam budu moci říct vlastně vše. Jinak blahopřeju k té váze, mě by pro začátek stačilo dostat se pod stovku. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 12:16 

Ahoj Dano, já jdu k pí. psycho 15.1. a taky mám strach a to asi větší než z gastra.

Předmět příspěvku: Pro Danu I
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 13:17 

Ahoj Dano,tak ti držím taky palce ať jdeš brzo na operaci,já jsem se tenkrát taky bála vyšetření na gastru a musela jsem gastro absolovovat dokonce dvakrát,protože jsem tam měla vředy a zánět,tak mě léčili antibiotiky a pak jsem musela znovu na gastro.Taky mě dost často pálela žáha a teď mám konečně klid.Ptáš se jestli dodržuju dietu,tak samozřejmně že ano.Jsem na sebe hrdá že mám o 37 kilo méně,ale těším se až se dostanu pod stovku.Už mi k tomu chybí kousíček.Tak držím palečky a ozvi se jak si dopadla.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 19:06 

Ahoj Zuzko, proč myslíš že gastro je lepší než pohovor s psychologem?Myslím že obojí má své. Já jdu k psychologovi už 8.1. tak ti pak poreferuju. Taky se chystáš na bandáž? Kolečko máš už za sebou? Ahoj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 19:11 

Ahoj Markéto, děkuji za povzbuzení, jsem už rozhodlá, že na bandáž jdu. 8.1. mám psychologa a pak 18.1.kolečko. Jak dlouho trvá, než mi řeknou výsledku z krve a moče a gastra? to budu vědět hned ten den? Mám totiž na závěr dne jít k paní dr.Doležalové ( ta se mnou dělala před vánocema vstupní pohovor a bandáž schválila ). Jak dlouho si se léčila těmi antibiotiky?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 20:19 

Ahoj DanoI,o výsledek z gastra se volá druhý den a s krví to bude asi stejné. Původně jsme měla mít všechny vyš.na jeden den-gastro první a říkali něco o tom,že odpoledne až půjdu na posl. vyšetř.k chirurgovi,tak by to mohlo být,ale nakonec mi gastro dali o týden dříve.
A co tady lidi píšou, tak to léčení trvá tak 6-8 týdnů,ale to nevím přesně.

Páček,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2007 20:27 

Ahoj, já jdu taky 15.1. k psychologovi tak to bychom se tam mohly potkat. Mám ten den i gastro a chirurga. Tak tam budu skoro celý den.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 09:20 

Dano to určitě každé vyšetření má své, ale jsem ten typ, který radši trpí než mluví. No uvidíme. Už jsem v ISCARE byla 2x , nejdřív vstupní (krev,moč) potom u pana dr.Fidlera no a teď jdu 15.1 na gasrto a psycho a 24.1. na internu a pak už bych mohla jít na bandáž. Doufejme že to bude v únoru no uvidíme. Už se moc těším :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 10:06 

Ahojda všem,tak dnes se snad dozvím výsledky z gastra,volala jsem tam už včera,ale histologie jim prý chodí ve středu,tak jsem zvědavá,zatím se tam nemůžu dovolat a stejně mě asi zase řeknou,ať si zavolám až po 13.30

Mám docela nervíky,strašně moc bych chtěla aby tam nic nebylo a abych se mohla domluvit na termínu operace,ale jak se tak znám,určitě tam něco bude. :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 10:15 

Držím palečky at je to v pohodě. Nervíky jsou určitě,ale musíš myslet pozitivně. Já vím ono se to lehce povídá a húř koná,ale musíš. Moc moc držím palce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 10:22 

Jitko tak 15.1. se tam určitě uvidíme jdu v 8,00 na gastro a v 9,00 na psycho :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina