Ahoj vespolek...dnes jsem si byla v ÚVN u pana profesora Kasalického pro termín operace...a jelikož pan profesor má nějaké konzílium, pokud jsem správně pochopila-tak se na mne dostane AŽ 25.5.2010....Jen budu doufat, že do té dopby mne strach nepřeválcuje, protože již teď se úplně příšerně bojím-jasně, jako asi vy všichni jste se báli

.....mám tříletou holčičku a pokud by na mne padl ten los a nepovedlo se....tak jí nečeká žádné pohodové dětství, jelikož jakýsi zástupce rodiny, který by převzal žezlo chybí...PAn profesor má ke všemu ještě poměrně styl humoru a la Dr.Haus, až hraničící s cynismem...že jsem nevěděla, zda si ještě nemám cestou od něj z ordinace skáknout na další sezení s panem psychologem...

...styl:tady ten papír mi podepište, je tam teď nový dodatek, že můžete umřít...skočte si ještě teď na krev, abychom zjistili kr.skupinu, to kdyby tam byly srůsty a musel bych vám vzít slezinu...ale buďte v klidu, bez té se dá žít poměrně slušně...tady je poukaz na kompresní punčochy...ukažte jak máte tlustý stehna...no, nevím, jestli sem dodáváme takové velikánské, raději si vezměte svoje...Vysílala jsem prosebné pohledy ke krásné sestřičce..která drsný humor pana profesora zmírňovala mrkáním na mne za jeho zády a úsměvy a kroucením hlavou naznačovala, že nebude tak zle..no, pana Božského, jak je zde též nazýván pan profesor jsem si vybrala, jelikož je to skutečně kapacita..věřím mu aa respektuji i