fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 srp 2025 07:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 črc 2010 21:36 

Milá Majakubi s Iriskou naprosto souhlasím. Také mi to moc pomohlo sem chodit ještě před opkou, protože člověka řeší všechna pro a proti a tady jsou všichni naladěni na jednu vlnu a každý si svůj příběh hubnutí a hlavně tlousnutí prožil, tak ví o čem je řeč. Moc ti držím palce v tvém rozhodnutí. Pokud budeš mít dotazy ráda zodpovím. Sama jsem po tubulizaci.
[/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 črc 2010 14:33 

Pett ahoj, taky se mi týden po OP váha na týden zastavila a byla jsem zoufalá. Ted jsem s tím smířená.. Jde to dolů pomalu, ale jistě :wink:

23 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Předmět příspěvku: pozdrav
PříspěvekNapsal: 30 črc 2010 18:56 

taky TĚ chci pozdravit jsem ze Zlína a čekám na termín od června.od února se mi podařilo zhubnout 9kg a dr.mě obj.ve Val.Meziříčí.Tam ale stále neberou tak jsem se obj.do Ostravy a 27 září jdu na konzultaci .Jsem s toho už nervozní.,že jdu tak pozdě.Zatím odtud hodně čerpám.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 črc 2010 18:58 

Ahojky Boubelko,vítám Tě v klubu,dlouhé obj.lhůty v Ostravě,tedy pokud jdeš k Mudr.Foltysovi,mají jen jeden prozaický důvod,pan doktor ordinuje jen jeden den v týdnu a to v pondělí a vzhledem k tomu,že dělá spousty gastro operací,ne jen tyhle,má toho hodně..Mona

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2010 12:38 

Ahoj boubelka99 jsem taky objednana na 27.9.10 do Ovy... na kolik to mas hodin?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2010 14:32 

Ahoj všem v úterý nastupuji na abdominoplastiku,kdyby některá z vás měla cestu kolem nebo tam někde dokonce byla,bylo by to prima.Ráda bych konečně někoho z vás poznala... :D

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2010 14:46 

ahojky super s budu ti držet palečky,aby jsi byla v pořádku a vše dopadlo jak má....kde ti to b udou dělat????také pomalu uvažuji,nebot mám břicho jak splasklou pneumatiku :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2010 03:07 

Je, ja jsem tak rada, ze je tady nekdo ze Zlina. Muzu te boubelko trosku otravovat a vyptat se te na nektere veci? Ja jsem zatim mluvila s Mudr. Cernym a chtela jsem do Breclavi, ale nevim, jak to dopadne, nemaji od pojistovny rozpocet na gastricky bypas, ktery ja chci a pry se to pak domlouva jednotlive. Mam docela strach, ze to bude hodne slozite, hlavne kvuli te pojistovne. Jinak vsechny zdravim, je to tu uzasna podpora a fajn parta lidi.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2010 20:25 

majakubi:držím pěsti ať ti to dobře dopadne,a máš opku kterou si přeješ, :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2010 19:10 

Zeptej se na co chceš co budu vědět tak ráda řeknu.Ke kterému obezitologovi ve Zlíně chodíš?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2010 20:52 

Ahoj vsem, mam chvilku a tak tu studuju, vsichni uz spi. Boubelko, ja jsem chodila driv k dr. Podmolikovi, ale ted uz k nikomu leta, ale pravidelne chodim na kontroly na endokrinologii k dr. Staskovi, mam disfunkcni stitnou zlazu od 15 let, jinak jsem za zadnym doktorem nebyla, rozhodla jsem se sama. Pokud jsem tady cetla dobre, tak zadne doporuceni neni potreba, nebo jo? Mam milion dotazu, ale ted jen jeden. Kdyz se objednam na prvni konzultaci, tak nemusim mit nic, zadne doporuceni, zadne vysetreni, proste nic, jen otazky a zdravotni karticku? Zitra volam do Breclavi a mam si domluvit prvni schuzku s dr. Cernym. Daji se ty terminy nejak domluvit, aby mi vyhovali? A jak to je s tim vysetrenim, da se to udelat treba ve Zline, myslim psycho, gastro a tak. Mam dve male deti, zadne hlidani, bude to hodne o planovani:) Dekuju moc.[i][/i]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2010 21:18 

Majakubi taky Tě vítám! Vše zvládneš, neboj.
Jinak hlásím, že Iriska je trochu mimo, já mám totiž band, ale i s ním už jde to hubnutí od desíti k pěti. No co, mám svůj věk, tak nemusím šílet. Nějaký ten špíček navíc tu prostě je a vyřízeno. Ať si! :wink:

Nezdá se Vám, že se to tu nějak moc rojí nováčky? Za chvíli budeme měnit statistiky obézních v naší republice.

Dars Ty vopice! To mám tak ráda, když někdo skuhrá, že hubne pomalu! Uvědom si laskavě, že tu jsou i lidičky, který by za ty Tvý "mizerný" výsledky dali i plnou šperkovnici...já bych za pár kilo ( to jsou 2) dala aspoň jednu kozákovskou pecku! ...to je ta kamená pecka s polodrahokamenem uvnitř, víš? Tak nepruď, někdo bojuje s pár deky celý měsíc a nakonec je místo v mínusu má v plusu :twisted: . :lol:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2010 00:34 

Majakubi já když jsem se o to zač.zajímat tak mě poradila paní obezitoložku v nemocnici dr.Berčíkovou se kterou jsem velmi spokojena ta mě vyšetřila a dala jídelníček.Musela jsem nrjméně za dva měs.shubnout 5.5kg a potom teprve mě obj.ve Valmezu na konsultaci.se vším vyšetřením i u psychologa.Pan primář řekl že jsem vhodná na tubu.Ale musím zavolat až v červenci na termín.Zatím jsem volala 3x a stále neberou.Tak jsem tady zjistila at zavolám do OSTRAVY a tam mám jít na kozultaci až 27.9.tak čekám jestli to nevyjde dřív ve Valmezu.Jsem v poj.VZP A ty,?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2010 08:29 

boubelka99
Ja jsem taky u VZP, ja jdu prave dnes volat do Breclavi, Dr. Cierny mi psal, ze tam bypas delaji a ze pry domlouvaji s pojistovnama hrazeni jednotlive, pac na tento zakrok na letosek nemaji rozpocet, tak jsem zvedava. Ja doufam, ze mi Dr. Stasek da doporuceni, ja uzivala Meridii, to mi napsala obodacka, poprve jsem zhubla a dvojnasobek pribrala a podruhe uz ani kilo dolu. Cely zivot jsem proste tlusta, akorat po dvou detech mi to uz nejde dolu. Tak ja jdu volat a pak napisu, jak jsem dopadla. Drzte mi palce. Dekuju za info boubelko:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2010 09:12 

Tak jsem objednana na prvni navstevu k MUDr. Ciernemu v pondeli 13.9. Zadne doporuceni nepotrebuji, to jsem rada. A uz se tesim, konecne nejaky zacatek.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina