fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 srp 2025 09:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2010 21:54 

Dobrý večer VŠEM. Dnes píši poprvé i když už je ze mne nejméně měsíc vášnivá čtenářka bandingu. Když jsem o operaci slyšela poprvé, měla jsem z toho hrůzu.Teď už se ale těším a to jen díky Vám a Vaší podpoře. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2010 22:22 

Mám už za sebou předoperační kolečko, což je asi jasné z daného termínu operace. Ale já bych dnes ráda napsala něco všem čekatelkám,které se chystají do Ostravy na operaci. Mám úžasný zážitek z gastroskopie.( Jak se mnou jistě budou souhlasit všichni ,kteří to mají za sebou ,je to hnus. Já jsem si tím prošla už jednou na Fifejdách : Spapat pár modrých granulí,lehnout na bok a pak už jen brečíte, zvracíte a proklínáte doktory.Já k tomu tenkrát měla ještě 5 mladých doktorů,co se taky chtěli kouknout.Byla jsem tam dýl jak půl hodiny.No fajny zažitek jak cip.)Ale TEĎ to byl zážitek naprosto švětový-bez ironie.Mudr BUŽGA z Poruby mi píchl injekci která mne stála 100 korun(na mou prosbu).Vlastně mi ji píchla sestřička(prý rauš injekce :D ) Poslední co si pamutuji bylo,abych skousla náustek a pak už mne čekalo jen příjemné zdřímnutí.Žádná bolest,zvracení,slzy a následná bolest v krku.Fakt nic! Když jsem se probrala,(vlastně jsem vůbec netušila,že jsem spala.Jen jsem si myslela ,že tak v polospánku odpočívám a čekala jsem kdy to začne.)řekla mi sestřička ať pomalu slezu ze stolu a já prý řekla,jestli mi to budou dělat v jiné místnosti.Pan doktor se mile a spokojeně uculoval a sestřička na to,že už mám mazat do čekárny,prý je to hotovo a na ně už čeká další pacient.Nechápala jsem vůbec nic.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2010 22:38 

Boubelka99:Já k MUDr Foltysovi chodím.Je fakt úžasný a já mu plně důvěřuji.Prosím vydrž.Stojí to za to. :D . Teda teď před operací.Jak dopadnu u něj na sále ještě napíšu.Říkal mi ,že mne asi bude operovat sám a já ho vzala za slovo. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 19:33 

nebyl někdo z vás u dr.Foltyse asi 26.7.?Viděla jsem tam holku,kterou bych tipovala na tubu nebo band...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 19:55 

OCTAVIE.k: ahojky, já mám teprve před sebou první konzultaci, s MUDr. Foltysem jsem se ještě nesetkala. Jak dlouho jsi čekala na termín opky od první konzultace? Mám strach, že to letos už nestihnu a pak bych zase mohla já až nejdřív v květnu, kvůli práci :( Sice si říkám, že mi nic neuteče, ale znáš to určitě sama, jaké je to čekání

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 19:12 

V Iscare také vyžadují maximálně 14 dnů staré předoperační vyšetření. :wink:

58 let. Po sedmi letech jsem, přiznávám že vlastní vinou (psychické potíže) :-(, opět na začátku - váha 115 kg.
59 let - 1. 1. 2018 - váha 109 kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 19:24 

ahoj...zdravím všechny nováčky...jak píšete o svém strachu před operací, úplně s Vámi souhlasím...taky nějak nemůžu hubnout,ač mě to zatím ještě tak netlačí,ale říkám si, že by nebylo špatné zhubnout teď co nejvíc a po operaci hubnout dál,ale prostě to nějak nejde....holky, držte se..však to zvládnem a jak psala majakubi, konečně se třeba příští léto svlíknem bez problémů do plavek..já se už venku nekoupala asi 10let :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 20:01 

Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo absolvoval tubu u prof. Kasalického v ÚVN? V polovině září bych měla dostat termín operace, tak by mě zajímalo, jak to probíhalo právě tam :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 20:58 

Panika:máš pravdu:já jsem letos udělala pokrok,byla jsem na krytém bazéně jedenkrát,chichi protože tam bylo málo lidí a venku narváno a tam jsem se styděla chichi,tak třeba narok už kuknu aji ven :lol: No ikdyž nebýt teho že malá měla vstup za vysvědčení zdarma ,tak by mě tam asi nikdo nedostal :oops: jenže sní neměl kdo jít ,tak jsem jí to nemohla udělat,ale voda byla opravdu super :lol: nakonec nám bylo fajn a dokonce jsem zjistila že tam bylo dosti silnějších lidí,tak jsem stratila i ostych,teda myslím vevnitř venku bylo víc těch hubenoučkých,tak třeba narok to bude lepší,já vám moc držím všem pěstičky ,,moooc :P :P :P a jdu spát dobrou nocenku

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 23:44 

vinea ahoj. Jak jsem dlouho čekala na termín? Dlouho :( Nejdřív se objednáš na první konzultaci,pak obíháš první kolečko(Bacha na psichology,mají termíny dlouhé i čtyři měsíce,navíc to né každý dělá.Musíš obvolávat a ukecávat nejkratší termín.)Pak s ukončeným kolečkem valíš za sestřičkou a ta tě s úsměvem objedná tak za tři až čtyři týdny.A pak jdeš zase k doktorovi a ten ti dá termín-zase tak za měsíc a mezitím obíháš druhé kolečko různých vyšetření.Ale čas plyne rychle a pobíhat po vyšetřeních ti taky zabere nějaký čas. No,ale mne napadla jedna vychytávka.Až půjdeš k panu doktorovi poprvé a on Ti vypíše kolečko,zkus při odchodu hned objednat znovu tak za tři týdny.To by jsi měla do té doby stihnout všechno vyřídit a pak už si půjdeš rovnou pro termín.Hm? 8) zdraví Katka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 23:54 

Jejda.Dala jsem přečíst manželovi svůj příspěvek o gastroskopii a te se mi tady vzápětí chechtal, jak pominutý.Já neprosila o to,že ta injekce bude za stovku.Ona tak opravdu stojí.Já jsem prosila o tu injekci. :oops: Se mi to slohově a významově pomíchalo. Se omlouvám. Faktem je ,že mne samotnou představa,jak škemrám o to,že bude stát jen stovku taky rozesmála. :D Hezký večer Katka

Předmět příspěvku: Mám to za sebou
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 06:25 

Ahoj tak jsem dokončila předoperační kolečko a 2.9 už si půjdu pro termín.

Tak za prvý v pondělí mi to nedalo a zavolala jsem na endokri. kvůli tý dietě, protože jsem zrovna chytla MS a představa svěru moče nebyla fakt vůbec příjemná. A ona mi řekla, že už se to tři roky nedělá, ale že ta sestra co ji zastupovala to nevěděla..dobrý co? jsem se dva dny mučila zbytečně :)

Jinak gastro super, jsem přijela autem, takže bez injekce...no dalo se to...ale fakt humus ...hlavní je že krom nějaký černý skvrnky, které pry nic není je to v pořádku.

Pak jsem letěla na sono...to taky dobrý, nadledvinky zvětšený nemám :)

No a na závěr Vám napíšu výsledky z tý endokrinologie, mám velmi sníženou ( prý skoro žádnou) funkci štítné žlázy, takže jsem doživotně vyfasovala hormony, a dávky budem postupně zvyšovat.. než se to ustálí.. nejlepší je.že dle doktorky jsem to musela mít od dětství ( no aspon konečně vím proč jsem taková jaká jsem :)
a pěkně mě vytočilo, že tam měla vyslekdy z loňského května ( dkyž jsem byla těhotná a už ty byli hodně spatný, ale nikdo se neobtěžoval mi cokoli říct. Jen dodala,že je velmi pravděpodobný, že to těhotenství zhoršilo.( a že by těhotný na to měli chodit povinně.)

tak to je moje hotový kolečko ( jsem z tý štítný žlázy hotová ještě ted :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 19:49 

Ahoj všem, mám tolik práce, že nestíhám ani číst.
Dnes jsem byla u Dr Zemana, to je prostě zlatej doktor, napsal mi prášky, jaký potřebuju, pochválil mi skvělý tlak, podebatili jsme o operacích.
Podle něho by pro mě byl asi nejvhodnější bypas, mám to zkonzultovat s Dr Čierným a zkusit I. chirdu u Svaté Anny Dr Jeřábka. Tak se k bypasu zase oklikou vracím. Jen ta mortalita, ta mě znepokojuje.
A mám nové doporučení k jinému psychologovi, ta káča obvoďačka mi ho nechtěla dát. Pan doktor Zeman má slíbený, že až budu štíhlá a krásná, zatančím mu břišní tance. S žádným doktorem jsem se tak nenasmála jako s ním.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 20:27 

Sibyla:blahopřeji k novému doporučení,přeji Ti aby vše dopadlo dle tvých představ,ale hlavně ten tanec s doktorem bude určitě perfektní :lol: A jak jsem slyšela od holek jsi energetický človíček a na fotkách vypadáš taky moc mile a příjemně,takže to bude moc krásné,držím pěstičky,ať se ti splní vše co si přeješ :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 21:02 

Tak zírám, že se někde musí za injekci při gastru platit...u nás v Turnově vše zdarma, stačí požádat o premedikaci, tedy sprej a injekci. A tudíž jen obligátních 30 káčé. :shock:

Štítnice je pěknej parchant! Možná Princessx bys při hormonech byla bývala vůbec neztloustla! No holka, dneska si každý musí své zdraví hlídat sám, jak vidíš, nedá se spolehnout na to, že si špatných výsledků testů někdo všimne natolik, že by se s tím začal zabývat a sdělil Ti to, či snad dokonce přímo objednal k návštěvě :twisted: !
A s tou močí? Taky jsem kroutila hlavou nad tím, proč to u Vás chtějí. Po mně nikdy nikdo, tak jsem si myslela, že tam máte lepší péči. Ale ouvej, ono to je naopak, jak vidím! :lol:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina