Ahoj tak jsem dokončila předoperační kolečko a 2.9 už si půjdu pro termín.
Tak za prvý v pondělí mi to nedalo a zavolala jsem na endokri. kvůli tý dietě, protože jsem zrovna chytla MS a představa svěru moče nebyla fakt vůbec příjemná. A ona mi řekla, že už se to tři roky nedělá, ale že ta sestra co ji zastupovala to nevěděla..dobrý co? jsem se dva dny mučila zbytečně
Jinak gastro super, jsem přijela autem, takže bez injekce...no dalo se to...ale fakt humus ...hlavní je že krom nějaký černý skvrnky, které pry nic není je to v pořádku.
Pak jsem letěla na sono...to taky dobrý, nadledvinky zvětšený nemám
No a na závěr Vám napíšu výsledky z tý endokrinologie, mám velmi sníženou ( prý skoro žádnou) funkci štítné žlázy, takže jsem doživotně vyfasovala hormony, a dávky budem postupně zvyšovat.. než se to ustálí.. nejlepší je.že dle doktorky jsem to musela mít od dětství ( no aspon konečně vím proč jsem taková jaká jsem
a pěkně mě vytočilo, že tam měla vyslekdy z loňského května ( dkyž jsem byla těhotná a už ty byli hodně spatný, ale nikdo se neobtěžoval mi cokoli říct. Jen dodala,že je velmi pravděpodobný, že to těhotenství zhoršilo.( a že by těhotný na to měli chodit povinně.)
tak to je moje hotový kolečko ( jsem z tý štítný žlázy hotová ještě ted