fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 srp 2025 08:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 08:04 

Perlo,ty zase po ránu perlíš!!Kolonoskopie NENÍ tak hrozná!!JEDNAK SE NEDĚLÁ PŘI PLNÉM VĚDOMÍ,ALE DÁVAJÍ INJEKCI!!a při tubu po tobě nikdo chtít kolonoskopii nebude..a Foltýsek už vůbec ne!!!A spirometrie není RTG plic!!

Naposledy upravil bestickova dne 16 srp 2010 08:05, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 08:04 

Iriska píšeš, že jdeš na kolonoskopii a proč tě tam posílají, ty máš něco se střevama a to tě posílá obvodní a kam jdeš do FN ? :shock: :shock: :shock:
Byla jsem již 4x, ale není to nic hrozného, znám horší vyšetření :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 12:22 

No Alošku jdu do Fn.teprve se tam pujdu objednat,no a co mám zaproblém ,nechci to moc psát aby nebylo někomu blbě,jednoduše v záchodku to vypadá jako když mám menzes,ale ten bohužel nemám,a když jsem to řekla dr.tak se zhrozila a řekla že musím a to co nejdřív,tak se prostě bojím no,však jak se uvidíme tak si popovídáme,já jsem dneska mimo ted jsem byla s maličkou u zubařky tahali jí dvě stoličky a měli dlouhé zatočené kořeny a jak jsem jí držela a vlastně vše viděla tak jsem zezelenala a bylo mi tak nějak hodně zle skončila jsem taky na toaletě,ale zlatičko Světlanka to jinak zvládla na jedničku,tak jdeme odpoledne na zmrzku,má to chladit,kdyby jsi byla doma mužeš taky dojit asi kolem 16hodky,tak tak asi,no už mě vše štve nejraději bych nikam nešla ,ale dr.říkala že se nemám bát a jít a řekla mi větu,pokud se něco najde,ze začátku se to dá léčit,později ne :( No tak musim,mám tady 2děti a musím být aspoň v cajku ,když ne uplně zdravá-prostě zodpovědná),tak asi Aloušku tak papa :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 15:54 

Irisko,držím palce,aby ti to vyšetření dopadlo dobře,jsem zdravotní sestra a můžu ti říct,že většinou to jsou hemeroidy,vnitřní krvácí více,znám to z vlastní zkušenosti.Zkus ještě sedací koupel z dubové kůry a hodně pij a jez vlákninu,ať nemáš tuhou stolici,pomůže i laktulóza-koupíš ji v lékárně.
Držím palce!!! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 16:35 

Irisko držím palce, ale také se připojuji k tomu, že to budou hemeroidy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 16:41 

Irisko, neboj kolonoskopie je opravdu brnkačka oproti gastru. Jen ten fortrans nebo jak se ta srač.a na pití před jmenuje je hnus . :mrgreen:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 17:14 

Irisko opravdu se neboj.Jsou horsi veci a kdyz mi delali dutiny teda punkce jan sem videla ty dratky tak sem jim na poprve utekla a na podruhe omdlela a probrala se na jipce.

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 18:50 

Irisko potvrzuji výše napsané, jestliže je ta krev jasně čevená, budou do hemouši, které Ti případně už přímo při koloskopii ošetří=odstraní, pokud bude třeba. Případně Tě objednají na ambulantní zákrok. Malé nechávají. Zatím si můžeš koupit mast a čípky a volně prodejné léky na křečové žíly. Koupele v dubové kůře jsou taky dobrý, ale pozor, aby sis moc nevysušila i "přední" dírku. Třeba si ta místa před koupelí natři krémem.
Držím Ti palce, opravdu se neboj, píchnou Ti sedaci a budeš trochu omámená. Pokud Tě nebude zajímat stav svýho střévka (já jsem se dívala na obrazovku), můžeš zavřít oči a tak trochu to prospat. Budeš ležet na boku, v andílku, ale zahalená prostěradlem, takže pan doktor bude vidět jen "dírku", neboj. Sestřička Tě bude "ovívat", potom trochu postrkovat břicho, aby se kolonoskop líp posouval, pak budeš ležet na zádech a konec. Odvedou Tě do vedlejší místnosti, kde bude šero, budeš se moct napít, lehneš si a budeš tak 20 minut až půl hodinky ležet a odpočívat. Až se probereš, pomalu můžeš odejít. Já jsem odjela autem. Člověku je tak trochu slabo, nejlepší je dorazit domů a ještě si na chvíli lehnout. Ale neboj se, opravdu to není nic hrozného, jen je člověk motavý a slabý. Z toho všeho je fakt nejhorší asi to chlastání přípravné a čistící látky. Ani se mi nepodařilo to všechno dorazit, je po tom hodně na zvracení. Když dobře zvládneš to pití, tak už samotného zákroku se neboj.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 20:09 

Holky všechny co jste mi napsali,jste opravdu moc hodné,je fakt že se děsně bojím,jak teho pití,tak teho zákroku,no a samo ve finále výsledku,já jsem si taky četla o hemeroidech a taky jsem si myslela že to bude něco tímhle směrem,ale ta krev pak už nebyla jen sv.červená ale i dosti tmavá až černá,no tak jsem dostala strach a prostě jsem se rozhodla že do teho pujdu,no pujdu se ve středu obědnat,tak uvidíme za jak dlouho,uf,a budu se těšit až to budu mít za sebou,jinak prej se ten hnus dá něčím dochutit,tak dávejte rady,u mě je problém že jidiné co jsem kdy pila byla kofola nebo čistá voda,a samo teď mi zbyla jen voda a sladké vubec nemusím a zvedá se mi žaludek,tak opravdu nevím,no já se asi zblázním,taky mě zajímalo zda dojdu potom tak nějak v pohodě dom,mám to necelej kilometr tak myslíte že to půjde?aji tak všem děkují za radu jste moc fajn,dobrou noc všem :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 21:07 

Irisko já byla do 18 hodin v práci a pak jsem pozvala syna a jeho skoro ženu na večeři, bo jsem měla ten svátek a ona je Petra a zítra je Petry, tak jsme trošku slavili :wink:
a tady čtu, jaké máš problémy, jsem z toho dost špatná a určitě na to vyšetření jdi ať zjistí z čeho to máš :evil: :evil: tmavá krev, skoro černá bývá také od prasklých žaludečních vředů, ale to by jsi měla velké bolesti, tak snad to budou ty hemeroidy, jak budeš mít čas, tak se musíš stavit než odjedu na dovolenou :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 21:57 

Irisko, byla jsem na kolono. v červnu ve FN Olomouc na vyšetření se tam hrozně dlouho čeká, protože jsem se objednala na vyšetření s uspáním čekala jsem 2,5 měsíce, na normální vyšetření se čeká 1,5 až 2 měsíce zkus se napřed zeptat za jak dlouho ti to udělají, protože toto vyšetření se dělá i v jiných zdr. střediskách v Ol. ( třeba na Hradisku, ve SPEI nebo na drážní klinice) tam mají kratší termíny. Myslím si taky, že to budou hemeroidy dr. mi říkal, že to mají skoro všichni i děti a hlavně ženy po porodech. K vyšetření ti nic neřeknu protože o ničem nevím spala jsem, nic mě potom nebolelo poležela jsem si tam 2h a odjela domů autem. Ten nápoj co se pije den předem, tak ten je opravdu hnusnej, ale dá se vylepšit jsou to 4ks pytlíků s práškem, každý si ředíš jedním litrem vody já jsem si tu vodu chladila vlednici nebyla tak cítit ta chuť další tři lytry jsem si ředila 1/2l vody a 1/2l džusu pomerančového chutnalo to jako šumák, který jsme pily jako děti ještě dnes se prodává, toto jsem vyčetla na internetu tam píší jak si to různě dochucují. Neboj se je to nedobrý, ale když si to dochutíš dá se to v pohodě zvládnout.

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 22:18 

Milus ahoj Miluško, taky že sem něco napíšeš a koukám, že už máš dole 6 kilo, to ti závidím, já furt nic asi jsem blbá, když už neumím ani hubnout :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 00:03 

Milus jak tomu mám, prosím, rozumět? Kolik jsi po shození 30 kil znovu nabrala? To víš, mám band a tak mě to hodně zajímá, občas se tu někdo mihne, kdo při bandu následně ztloustne. Sama se toho děsím. :roll:

Alenko ať už tu víc nikdy nečtu něco o Tvé blbosti! Pak to člověk stahuje na sebe a já už nechci být blbější, stačí mi, jak jsem teď!

Irisko je pravda, že ten hnus před kolonoskopií se dá naředit něčím "jedlejším", ale aby potom nezůstala ve střevech zabarvená voda a nekomplikovala "viditelnost". Já jsem to pila taky ledové, s pár kapky citrónu.
Ono nakonec je ale nejhorší do sebe vpravit tolik litrů pití...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 08:11 

Ahoj Irisko - mám za sebou kolonoskopii 2x a proti gastru je to pohoda. A dobrá rada na pití Fortransu - hodně to vychlaď, pak si zmáčkni nos a pij. Je to tak zvláštně v ústech propojené, že když necítíš, tak nemáš ani chuť. Pak se to dá vypít úplně v klidu a hlavně to v tobě zůstane. :wink:

58 let. Po sedmi letech jsem, přiznávám že vlastní vinou (psychické potíže) :-(, opět na začátku - váha 115 kg.
59 let - 1. 1. 2018 - váha 109 kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 08:18 

bossice tak Milus měla 128- 30=98, pak přibrala 98+7=105 a nyní zase hubne 105-6=99, já jsem s ní mluvila, tak to vím, to ne že bych byla nějak chytrá, jsem poslední dobou spíš ta b..á(když to sem nesmím psát, tak si to domysli :wink: :wink: Miluška to dá dolů, je dobrá, to jen já jsem takovej nepodarek :roll: :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina