fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 srp 2025 09:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 11:28 

Irisko, kup si ošetřující ubrousky pro miminka na pr..l. Potom Fortransu Ti i třívrstvý hedvábný toaletní papír bude připadat jako žiletka. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 11:34 

Rosmarine ,děkuji za radu,určitě vychladím a jak říkali holky i dochutím,no to se fakt bojím,bylo mi řečeno že stačí vypít jen 3 sáčky tak snad,prostě až je člověk čistej,no budu se snažit :( :P

Leni:holka zlatá tak jo koupím zvlhčené i ten měkoučkej,tak mi přijde že asi bude u nás na wc obsazeno ten den jen semnou že?no malá musí předemenou a pak mají nočník :lol: achjo,ted se nebudu stresovat,prej se čeká až 2měsíce tak uvidíme,ale děkuji za radu opravdu všem jste moc hodní :P

Alenko
:Ano Miluška je holka šikovná,měla jsem jí tu čest taky poznat,díky Tobě,no a teď opravdu jede dolů,tak ještě Miluško ,vše nej k docentůře :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 15:39 

uz jsem si zjistila co to je SPIROMETRIE :-) aha tak uz jsem v obraze, tak to je v klidu a jsem jinak moc ráda ze na kolonoskopii nemusím.

BESTICKOVA dekuji za uklidneni:-)
ja uz s elekla ze me to taky bude cekat.

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 22:01 

bossiceAlenka to napsala úplně přesně moc jsem mlsala sladké a taky jsem měla málo doplněný kroužek, až teď konečně cítím omezení, ale stejně pořád mlsám :oops: achjo ty LENTILKY :oops: a ta disciplina mi chybí po opce jsem si zapisovala co jím a počítala kj dnes na to nějak nemám čas kdybych všechno dodržovala tak mám dole jednou tolik.
Irisko tobě moc gratuluju jsi úžasná, už jsi mě předehnala tiše závidím. posílám ti správu na SZ

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010 22:58 

Alenko a Miluško díky za osvětlení. Já jsem taky takový "nepodárek". Dyk sme lidi, nééé?

Irisko já jsem tedy moc toaleťák nevyužila, radši jsem střídala záchod a opláchnutí sprchou. I tak jsem byla dost poničená.

Pppppppppppppperlo možná bys někdy za ty své výplody kolonoskopii, klystýr nebo něco podobného zasloužila :oops: .
Nééééééé, promiň, to byl jen takový záblesk pomsty za to luštění a sumírování Tvých příspěvků. Zkrátka se nedáš přehlédnout 8) .
Doufám, že jsem Tě moc nenamíchla, ale maličko se mi snad přece jen podařilo Tě naprudit :roll: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 12:06 

Ještě jednou k menzes při operaci-taky ji mám dostat přesně v ten den,myslela jsem,že si zajdu pro prášky na oddálení,ale teď,když jste o tom psaly,že by to mohl být problém,tak nevím....každopádně se svého termínu nevzdám a poradím se ještě s doktorem,vím,že někde to není problém,když to žena má,ale on se mě ptal,jestli je zrovna mít nebudu.....no tak nevím co bude...měla jste některá před opkou ty prášky???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 12:20 

andyno je to přesně tak, jak píšeš - někde v nemce to vadí, někde NE..... pokud ale budeš brát nějaké prášky na oddálení, tak je potřeba myslet na to, aby jsi to nahlásila. možná to bude vadit kvůli narkoze - raději se na to přeptej. :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 13:34 

Já jsem byla na operaci v ISCARE, přesně v den operace jsem menzes dostala-ještě jsem se před tím ptala a bylo mi řečeno, že prášky(konkrétně Norethisteron) jsou mnohem horší, než menzes,jsou to silné hormony a mohou případně vést i k pooperační trombóze,takže jsem to akorát nahlásila před narkózou a vzala si tampón..Který jsem si v pohodě sama po operaci vyměnila..

[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 13:42 

tak holky díky,prostě to vyřeším taky tamponem,snad mě domů nepošlou.:-(
s těma práškama riskovat nebudu.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 15:44 

ahojte kočky,
tak už to mám konečně za sebou... operace proběhla v klidu i probuzení z narkozy, ani jsem moc neblinkala. včera jsem měla jsem šílené křeče v žaludku, ale dnes už je to lepší...
moc děkuji malvi za psychickou podporu :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 15:59 

Felix 83:Blahopřehi ,vítej mezi náma,a teď už jen pořádně zatočit s těmi kilíčky co se nás tak drží,tak šup,šup ať letí na ty vychrtlinky,ale pozor ať minou lolinku,ta se jich pracně zbavila,ta je zajisté nechce :lol: Tak se opatruj a hlavně hodně zdravíčka :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 17:26 

felix83 tak už to máš konečně za sebou, já si říkala, kdy jdeš asi na opku, nechodilas sem na forum, tak jsem nevěděla, zda máš již po nebo před :wink: :wink: tak ti přeji ať jsi za pár měsíců krásná hubená kočka a začneš nový život v novém těle :!: :!: :lol: :lol:

Iriska píšeš, že se nás ta kila drží, ale to neplatí u tebe :lol: :lol: mám pocit, že tvoje zhubnutá kila lítají přímo na mě, no mají to dost blízko, tak se usalaší na mě :evil: :evil: :evil: pak mám mít nějaké výsledky :twisted: :twisted: :twisted:
a co kolonoskopie, byla ses již objednat :?: :?: :?:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 17:54 

Teda Alííí ty jsi lumpík ,nemyslím že skáčou na Tebe, to vžádném případě,nezapomeň že jsem až za tramvajemi,takže já je hážu na koleje aby se nadobro rozjeli na srajdu chichi a už se nevrátili,a neříkej rychle zlatí teď sem čekala na kilčo skoro dva týdny,no tak týden a půl,ale trvaloto :lol: však neboj zlatíčko i Tobě to půjde,já Ti věřím :P Jinak na tu kolonoskopii se asi skáknu objednat zítra ráno ,nebo v pátek,dneska jsem měla doma uklízecí den,a byla jsem dopoledne v tescu,koput základní potřeby+věci do školy a zítra odpoledne mě čeká Ct v Prostějově a opichní kolem míchy,další čeho se děsně bojím,ale bude to dělat odborník,tak snad to dobře dopadne,notak asi :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 18:02 

Iriska tak budu na tebe moc myslet, aby dopadlo všechno dobře, hlavně ať ti je po tom pichnutí líp, to se dělá asi pod tím CT, moc tomu nerozumím, ale mám kolegini v práci a ona na to chodí 2x ročně myslím, že taky do Prostějova, ale pak nesmí několik hodin chodit, taky má rozdrcenou ploténku, ale byla na operaci a moc to nepomohlo, má důchod a bez těch opichů, by asi nemohla fungovat :evil: :evil: tak ať je to aspoň trochu lepší, když už úplně dobré to nikdy nebude :!: :!: :!:
a ty kila asi lozí přes koleje a mažou hned za mnou, máme výtah, tak jim to jde dobře :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010 18:48 

Aloušku,nestraš,několik hodin,nebudu moci pořádně chodit,no to mě švihne,no ještě že je malej skoro velkej,a jsem sním potom sama doma,jen ta Marta zde bude chvilinku,no tak mi to nějak s malim dáme,nojo prďolka už zvládl i když jsem měla 4Ohorečky a pomáhal ,nosil pití,tak i tohle dáme...při tomhle si vždycky nadávám,co dělám blbě že musím mít tak debilní nemoci,ale říkám si vydržet a jedém,,Alouši tak výtahem jo :lol: Ty jsi fakt pako :lol: Promiň,ale jinak děkuji za poivzbuzení,jsi fakt hodná :P A je tu hodně holek co mi přes SZ velmi mile pomohli,takže prosím všechny co mi pomohli ,moooc Vám děkuji a vážím si Vás,víte co jednou bych chtěla vyhrát milion ,milionů a malinko si nechat pro děti a zbytek bych rozdávala,,,týjo,to by byl pocit někomu pomoci :D :D :D Tak se všichni moc opatrujte a myslím na všechny,,,zachvilku pujdu do hají dobrou nocenku,teď musím pádit ,malej chce mlíčko a hajinkat.... :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina