fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 srp 2025 22:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 led 2007 18:02 

L Nooo,tak to sis musela "užít",to musela bejt fakt pakárna.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 led 2007 18:04 

Tak to jsem ráda,že se mě to nezdá,já to přičítala nastydnutí,ale teď nastydlá nejsem a mám to pořád,ráno když vstávám,nebo v noci když vstávám k malýmu,to je děsný,mám tak sucho v puse a krku že ani nemůžu polknout.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 08:53 

ahojky sluníčka,
tak Vás po delší době opět zdravím a pozdravuji:) Jak se všichni máte? Doufám že skvěle:) Jsem dva měsíce a dva týdny po operaci s úbytkem už skoro 21 kg, ve čtvrtek jsem byla na konrole a nechala si udělat adjustaci, pač jsem začinala mit moc brzounko hladíka:) Ted jsem tyden zas na mixování, tak jsem z toho cela nakřivo :( :D ale je to fajn, že to tak krásně jde. Začinám se zase vracet do sve byvale formy a cvičit a makat, tak moc mi to chybělo:))) Na Všechny myslím a držím palečky na ty co už to mame za sebou i na ty co se teprve chystají nebo odhodlavají. Všem držím palečky a přeji mnoho úspěchu...... Vaše panenka....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 08:56 

panenko a co tvoje krásné tvary, nepozbyla si z nich moc?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 09:44 

Milá trixl,
nejvic jsem ztratila asi na bříšku hodně v pase, ten začinam mit zas krasnounkej, doufam že budu jak vosenka :D hihi no a prsinka jsou menší:(( ale myšánkovi to nevadi řikal že udělame plastiku kdybych chtěla, ale to bych asi nechtěla, stačilo mě tohle řezani do tělička :D taky jsem trochu ztratila tu svoji přišernou zadnici:D akorad teda boky v těch jsem pořad festovni:D ale to ničim jinym nezlikviduji než cvičenim takže se hlavně zaměřuju na tyhle problematicke partie u mě zadek a boky:))) a co Ty jak pokračuješ? Je vše v pohodě? Tobě fandim strašně moc jsi taková krásná neobandovana hubnoucí vyjimka tady :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 09:49 

panenko tak to je fajn, že se to myšánkovi líbí :) Hlavně že jsi spokojená, ale trochu boky to musí být na to chlapi rádi hledí. Zatím se držím zuby nehty toho co jsem zhubla a pokračovat budu po porodu, i když potom hodně pomalu, doporučuje se jen kilo za měsíc dávat dolů, no uvidím. Prostě se budu snažit jak dosud nežrat a ono to půjde.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 12:48 

no by me zajimalo co je to ta adjustace nebo jak se to pise poradiste mi???? :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 13:59 

renuško já si myslím že ta adjustace je vlastně doplnění tekutiny po bandáži ale nejsem si jistá a zkušenost nemám já nemám bandáž ale bypass.Zkušenější děvčata nám jistě dají vědět :wink: :D

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 18:09 

Ahoj PANENKO, máme podobné problémy s tím, že hubnu nejvíc do pasu (prsa, obličej, pas) a dolů to jde opravdu těžko. Když jsem byla na vstupním pohovoru u Dr.Doležalové myslím že mluvila o tobě, že takovou jako jsem já má ještě jednu a říkala, že se ti daří hubnout i přes ty problematické partie....Teď čtu, ale že to není asi zase taková sranda co? Je fakt, že když jsem ještě mohla cvičit, že ta zadnice a stehna šly líp dolů......Jsem ale po operaci kolene a cvičení mi dělá problémy, ale asi mě to stejně nemine, jestli ty proklaté partie chci zmenšit....Jsem čekatelkou na band, už jsem mohla být po operaci, ale našli mi na gastru nějaký zánět, takže se to oddálí až po vyléčení. Napiš jak ti to jde dál s hubnutím a jestli po tom bandu opravdu si i přes ty probl.partie dala dolů. Potřebuji povzbudit, teď do operace mám shodit nějaká ta kila, čím víc tím líp, tak se snažím, ale jde to přesně jen tam, kde bych to ani moc nepotřebovala :) Ahojky Dana

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 18:33 

Dano ale myslím, že bříško je přesně to dobré místo kvůli operaci, vzpomeň si, že nejnebezpečnější je obezita typ jablíčko, tkže hruštička je leeeepší a pak se hnou i ty bůčky a kejtičky :lol: Mně se hejbly díky rotopedu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 21:17 

Ahoj holky,koukám,že se bavíte na téma:kde je to nejvíc poznat.
Dívala jsem se na ty americké stránky s fotkama a s manžou jsme se oba shodli,že sice byly vidět markantní úbytky přes břicho,ale velice často zůstaly boky a "emko"-prdel.
Tak to se mám na co těšit.Já sem právě do toho tvaru hruška,takže to bude asi znát podobně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2007 22:19 

PANENKO gratuluji!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Za dva a půl měsíce tolik kg dole, to je oooobrovský úúúúspěch.

Předmět příspěvku: Jak po operaci?
PříspěvekNapsal: 29 led 2007 14:03 

Ahoj,může mi tu někdo poradit, jak se dostat do místa bydliště po operaci? V rodině nemáme auto a jsem dost daleko od Prahy.Půjde to autobusem?Dá se to zvládnout? Romča

Marketa píše:
Zdravím všechny lidičky.Ahojky já jsem už také po operaci.Operovali mě v Iscare 10 srpna.Před operací jsem zhubla 10 kg a po operaci zatím 14 kg.Jsem moc ráda že jsem to podstoupila,jen ať jdou kilečka všem dolů.Ahoj všem.

Předmět příspěvku: doprava po operaci?
PříspěvekNapsal: 29 led 2007 14:08 

Ahojky, dá se po operaci odcestovat autobusem? Jsem z daleka a v rodině nemáme auto.bohužel ani nikdo ze známých nepřichází v úvahu.Romča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2007 15:13 

Jed domu autobusem bych si asi netroufla. Jsem sice čekatelka na bandáž,ale mám za sebou dvě laparoskopické operace a i když je fakt že se to rychle hojí tak bych to neriskovala.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina