fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 srp 2025 22:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 zář 2010 14:15 

Irisko jsi trochu mimo holka naše zlatá...holky budou u sebe jen telepaticky :wink:

Ale my na ně budeme samozřejmě myslet !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku: JANA
PříspěvekNapsal: 10 zář 2010 18:46 

Všem díky díky díky a ještě jednou dddíííííííky!Jana :P :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 zář 2010 19:57 

AHOJKY JANI,JÁ JDU TEPRVE 27,9 DO PRAHY NA 1. KONZULTACI ALE SNAD BUDE VŠE V POHODĚ A NA OPKU PŮJDU CO NEJDŘÍVE.BYLA MI NABÍZENA JIŽ PŘED 3 ROKY ALE TEHDY JSEM O TOM ANI MOC NEPŘEMÝŠLELA A HLAVNĚ SKORO NIC NEVĚDĚLA,POUZE NĚJAKÉ EXTRÉMNÍ HRŮZY Z TELEVIZE.VE CHVÍLI,KDY JSEM NAŠLA TENHLE BANDING KLUB JSEM PROČETLA PÁR STRÁNEK A BYLA JSEM ROZHODNUTÁ,ŽE JDU DO OPKY A TED MĚ JEN MRZÍ,ŽE JSEM PROMARNILA TOLIK ČASU A TO JSEM JEŠTĚ V TOM PROMARNĚNÉM ČASU NABRALA ZE 130 NA 150 KG.
TOHLE PSANÍ LIDÍ PŘED OPKOU I PO NÍ,DODÁVÁNÍ ODVAHY,RADY,SRAZÍKY A DOKONCE I NÁVŠTĚVY V NEMOCNICI,TO JE NĚCO TAK HROZNĚ HEZKÉHO...ČASTO MÁM I SLZY V OČÍCH,KDYŽ ČTU NĚJAKÉ PŘÍBĚHY HOLEK A NĚKDY SE ZASE SMĚJU JAKO CVOK,HLAVNĚ KDYŽ SE LÍČÍ NÁVŠTĚVY U PSYCHOUŠE.ŠKODA,ŽE JÁ JSEM ZE SEVERNÍCH ČECH,PROTOŽE TO OKOLÍ BRNA TO JE PROSTĚ SUPER JAK SPOLU HOLKY KOMUNIKUJÍ,ALE JEDNOU SI UDĚLÁM ČAS A PŘESTOŽE JE TO PRO MĚ DOCELA DALEKO NA NĚJAKÝ TEN SRAZÍK URČITĚ PŘISKÁČU.
ANDĚLÍČKA STRÁŽNÍČKA TI POSÍLÁM,URČITĚ TĚ POHLÍDÁ A TOBĚ I VŠEM HOLKÁM PŘEJU AŤ JSTE V POHODĚ .JSEM PŘESVĚDČENÁ,ŽE BUDETE.

A TĚM VŠEM CO JSOU PO OPCE DRŽÍM PĚSTIČKY AŤ VÁM KILČA PADAJÍ CO NEJRYCHLEJI. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 zář 2010 20:02 

RENNY: Definitivně vítej doma Zlatíčko.Jsem na tebe pyšná,jak skvěle jsi to zvládla.Teď už budeme jen hubnout...ale ty laskavě brzdi,protože už teď máš náskok,jak cip.Jak na výšku,tak na tenoučkost.Huš!! Ty jedna. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 zář 2010 08:57 

no fakt holky-díky za podporu,moc to pro nás všechny znamená...Já byla včera se všema papírama na předpříjmu- zastupovala tam úžasná sestřička z chir.JIPky a tak jsme se bavili o operaci,a říkala,že je jich čím dál víc,že tam mají skoro každý den jednu nebo dvě tuby!!!A že pokud nebudu mít komplikace-půjdu už v pátek domů,což by bylo úžasné,nevím jak to je v dalších nemocnicích,ale doufám,že stejně,a tak už bychom se s Janou a Mattonkou mohly v pátek tady zase s vámi hezky vykecávat!!!
:lol:

Předmět příspěvku: informace
PříspěvekNapsal: 11 zář 2010 13:00 

Zdravím všechny, jsem tu nový a zatím jen sbýrám informace o bandáži, již od malička bojuji s nadváhou, diety a td. nezabírají, před rokem sem přestal kouřit a kila jdou neůprosně nahoru tak je třeba s tím něco dělat proto sem se rozhodl pro bandáž momentálně měřím 165cm a vážím 117kg BMI dle výpočtu mám 42,98 a měl bych na vás zkušené pár dotazů:
1) jakou by ste mě doporučili kliniku v brně a okolí? vím že to dělají u svaté anny ale nikde sem se nedočetl žádné recenze, proto se raději optám...
2)můžu se obědnat přímo na kliniku nebo musím mít doporučení od obvodního lékaře? někdo říká že doporučení být nemusí a někdo zase že musí tak teď nevím na čem sem :lol:
3) Hradí zákrok plně pojištovna? nebo jaké sou podmínky aby zákrok pojištovna plně uhradila? a dále když zhubnu a bude na mě vyset kůže hradí i plastiku pojišťovna?
4) jak je to s prací? dělám v těžkém průmyslu tahám těžké věci atd. na jak dlouho budu muset mít neschopenku? a brání bandáž nějak pohybu?
5) jaký druh operace by ste mě doporučili? je toho víc a jaksi se v tom ztrácím

předem děkuji všem za odpovědi :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 zář 2010 06:04 

nowasek
Ahojky, vítej mezi námi na foru a přeji ti, aby si tady našel spoustu odpovědí a rozhodl se tak snadněji k operaci.
K tvým otázkám... odpovím co vím, co nevím, tak neodpovím... :lol: :lol: :lol:
1) Brno a okolí, no, protože nejsem z Brna a okolí, tak netuším, kde co provádějí, vím, že se ale omezují tubulizace díky pojišťovnám, více o tom píšou holky v kavárně
2) na kliniku se objednat můžeš, pokud budou ale chtít doporučení, tak budeš muset k obvodnímu, ale objednávala jsem se na dvou místech a doporučení jsem nepotřebovala ani na jedné
3) ty operace hradí jak která pojišťovna a jak kde, to se musíš zeptat lékaře, jsou s tím problémy, pojišťovny nechtějí operace hradit, problémy s pojišťovnami jsou a budou, takže neváhej a dokud to jde, využij toho, než bude pozdě
4) jak je to konkrétně s tvou prací, netuším, ale lehká administrativní práce se doporučuje až po 14 dnech po opce
5) a jaký druh operace by jsme ti doporučily? odpověď si musíš najít sám... pročítej forum, je toho tady mraky, zvažuj možnosti, co by bylo pro tebe nejvhodnější a podle toho se rozhoduj...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 zář 2010 06:17 

nowasek zkus zabojovat s metříkem, návod najdeš tu :arrow: http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 05:09 

Děkuji všem za moc velkou podporu, kterou od vás dostávám a které si vážím. Jsem ráda, že jsem čekala na operaci s vámi, protože jinak bych si balila do nemocnice i velký kufr nervů. Tak jsem úplně v pohodě-více vynervovaný je teda manža než já, ale to je tím, že nechodí sem jinak by byl taky v pohodě a věděl, jaká obrovská podpora tady je. Ještě jednou všem děkuji a už se těším, jak budu posouvat metřík směrem dolů, k vysněné váze.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 05:50 

mattonko správně, žádné nervy a hned je lépe. Už se těším, až tu zase budeš a poreferuješ (teda mě poreferuješ už v nemce) :wink: Tož teda už upaluj, ať nepřijedeš pozdě :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: Ahoj děvčata a kluci
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 07:24 

tak jsem se sem konečně dostala taky trošku pochlubiiiiit
Děkuji všem za povzbuzení a podporu během pobytu v Turnově, skoro bych řekla že jsem se vážně vrátila jako jiný nebo alespoň pořádně odpočinutý človíček.No opravdu takhle jsem si pobyt v nemocnici tedy nepředstavovala ani náhodou.zkusím to trošičku popsat ale jestli na něco nebo na někoho zapomenu tak se rovnou omlouvám protože tam rozhodně nuda nebyla :D .
v úterý v osm ráno mě manža dovezl do Turnova a jelikož jsme měli hlad oba tak jsme ještě napadli chlebíčky v kiosku, v devět na příjem a pak jsem do půl 12 povídala a povídala s veruberu než ji odvezli na sál, potom následoval 2x klystýr, šťourání a lepení pupíku a do rána klídek.Kolem 10 přivezli veruberu ale viděli jsme se jen tak 3 minuty protože už jsem jela na to.Víte že jsem se tam ani nezačala bát?tam jsou vám takové vysmáté sestřičky že vás ani nenapadne že by mohl být něco problém a na sále si pamatuju jenom hromadu sehraných lidiček,představuje se mi anestezioložka vidím to sálové světlo a probouzím se na jipce.nic mě nebolí jen jsem pořád unavená a spím a probouzím se a spím, sestřičky samozřejmě super, ráno už vstávám na mytí a na wc a po vizitě hurá na pokoj.Veruberu už vysmátá a z druhé strany na mě číhala HANICKA SLUNÍČKO.ještě jsem celý den prospala protože jsem měla malinko teplotu ale nic mě nebolelo.a pak už to bylo jen o té slepičárně ......jéééé tam bylo srandy že jsme se vážně bály o stehy ....krom nás tří tam byla také Naďa s bolavými zády takže hotový babinec,pak přišla Boss a Iva63 na chvilku načíhla jane-jane a když u nás byl chvíli klid tak k nám chodily drbat sestřičky.No vážně nevím jestli jsme měli zrovna kliku nebo je to tam takhle pohodový pokaždé ale já jsem se domů vrátila jako z lázní.včera po 9 hodině mě naložil manža do auta jeli jsme 100 kilometrů domu,manža hodil gáblík a vyrazili jsme s dětma na pouť,po pouti pokafrat k sousedum a navečer jsem courala se psem po kraji lesa, a až večer jsem se cítila unavená ale jak jsem ráno vstala tak mám zase energie na rozdávání-samozřejmě že to zas až tak nepřeháním, mám se teď totiž mnohem raději než před týdnem.no a můj metřík se od toho srpna co jsem se dozvěděla termín opky OOOOLLAAAA taky se mi líbí víc.
takže abych vám tady úplně nezahltila stránky tak DOPORUČUJI VŠEM , VÁŽNĚ JE TO BRNKAČKA, TO TAKOVÝ POROD JE FAKT MNOHEM HORŠÍ,RIZIKOVĚJŠÍ A BOLESTNĚJŠÍ.DRŽÍM PĚSTIČKY VŠEM KTEŘÍ TO MAJÍ PŘED SEBOU A DĚKUJI TĚM CO TO MAJÍ ZA SEBOU PROTOŽE BEZ NICH BY JSME TADY NEBYLI ANI MY A VŠEM DOHROMADY HODNĚ KILÍČEK DOLŮ A SEBEVĚDOMÍ NAHORU

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 07:33 

VerunkoBerunko krásně jsi to napsala - jen si dovolím dodat, že jsi žádné štěstí neměla, že je to tam takhle pohodové stále !! Teda pokud nenarazíš na chrápající spolupacoše :evil: :roll: ...Mám teď na mysli pohodový personál :lol:
No a mě se divíte všichni, že mám plno elánu, vždyť Ty už ho máš týden po opce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Počkej, jak to bude za 5 měsíců, to si pak podáme ruce ju?? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vítej v klubu holka naše !! :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 07:53 

verunkaberunka
Tak to je super !!! Já jsem po opce čtvrtý den na OB klinice a taky to byla brnkačka, sice ne taková sranda jako u vás, je to tam komornější, byli jsme tam jen tři pacienti na operaci ten den, ale aspoň jsem byla na pokoji s exante a byla pohoda, jak jen v dané situaci mohla být :-) Tak přeji ať jdou kila dolů úplně sama :-)

jaro 2011 váha 99,9kg, jaro 2012 váha 114kg - částečně rozmotaná plikace ´
UVN Praha 11.10.2012 tubulizace (sleeve resekce)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 08:53 

No holky,teda fakt velká gratulace,jak jste to krásně zvládly!!!!!
Mně se to začíná trochu komplikovat-dostala jsem menzes :cry: ,jsem naštvaná,protože jsem byla ve středu na zákroku na gyndě a doktor řekl,že po něm teď mensky mít nebudu,takže prášky na oddálení brát nemusím.Tak doufám,že mě zítra nepošlou domů-v Ostravě nechtějí při menskách operovat.Jinak nástup mám ráno a ještě ten den operace.V práci jsem řekla,že budu zpátky do 14 dnů,tak doufám,že budu při síle tak jako vy.
Takže mattonko,Jani D. a ostatní co jdou zítra pod nůž-HODNĚ STĚSTÍ!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2010 09:43 

andynko a nechceš si tam raději pro jistotu zavolat, aby jsi tam nakonec nejela zbytečně, což bych Ti opravdu nepřála !!! Ale znáš to - pokud neoperují, tak operovat nejspíše nebudou.... držím palečky, ať opka JE !! :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina