Tak děvčátka-našla jsem si chvilečku,neb spolubydlící na pokoji zaspájí,tak i já se pochlubím
takže:
v úterý nástup na pokoj č. 500, kde na operaci již čekaly boubelka99 a Fanynka(jednoho dne si prý založí účet zde

¨) a anazuz, která byla po opravě bandu. Když holky odvezly na sál,padnul na mě docela strach,ale tak jsem si říkala, proč, přece to zvládnu.
no Zuzku pustili ve středu domů a já čekala...přišel Hrubáček a řekl,že jdu na sál jako druhá.
Potom nastaly běžné věci-andělíček,punčošky,pigárko a v devět nula nula už jsem si to drandila v rauši do předsálí.
tam zjistili,že mi napíchli kanylu do špatné ruky,tak se snažily na mých neviditelných žilách něco najít-nakonec vyhrálo zápěstí. pak už si pamatuju jenom jak mi Hrubáček říká,tak jdeme na to a já že no už aby to bylo

a pak už nevím vůbec nic

prý mě v 11 hodin odvezli na ARO,ale já si pamatuju,že jsem se probrala až tak kolem půl třetí...
Pak jsem pospávala a nešlo se mi vyčurat,čili následovalo 2x cévkování...ale jinak jsem byla v poho.
druhý den ráno, mě vezli na RTG - kontrastní látka blééééé

toho jsem se bála,aby nebyl prosak-nebyl!!! naštěstí.
Následoval převoz na pokoj, uvítání s kočendama,a poprvé jít na wc-s kabelkou(která mě neskutečně až do dnešního rána štvala

)
První den mě neskutečně tlačil žaludek-vzduch apod,takže krásně mi šlo říháníčko...a teď už funguje vše jak má
Kabelku mi ráno vyndal pan primář-velmi nepříjemné...
a dostala jsem před hodinkou rozmixovaný banánek-mnaminka-čtyři lžičky a bylo po jídle.. jinak nemám vůbec chutě,akorát moc nemusím mlíko...a přitom jsem ho zbožňovala,nu, uvidíme...
jinak si myslím,že zákrok se vydařil na jedničku s hvězdičkou, Hrubáček je opravdu superchlap
a samozřejmě velké díky patří bossičce a také vám, ztde na foru za podporu
A nyní hurá do nového života

2.11.2010 TUBU v Turnově, startovní váha 126 kilíček, ideální váha 60kg dosažena po měsících po operaci, mezitím nečekané těhotenství

, rozvod, svatba a tak dáááál

celkově mi rozhodnutí, jít na tubu, maximálně změnilo život k lepšímu

8.4.2014 ABDO Praha - Bulovka - megamaximální spokojenost s krásným bříškem
do budoucna - prsa:-)