Ahojky všem. Já jdu na tuhle operaci v lednu na OB Kliniku. Vybrala jsem si ji sama, zašla jsem na kliniku a řekla, že tohle chci, a budu to mít...

A proč jsem si zvolila tuhle formu operace? Prodělala jsem velice striktní přeměnu životních návyků, které mě dovedly až na hranici denního příjmu kolem 4 - 5 tisíc kJ, a přitom 5x týdně cvičím (mám dokonce vlastního trenéra...

). A přesto se svojí váhou přes 160 kilo nemůžu dát dolů ani kilo. Prostě to nejde.
Takže jediné logické vyšsvětlení je, že tělo se velice rychle přizpůsobuje aktuálnímu příjmu, protože když sním víc, tak málokdy něco přiberu.
K tomu se ještě přidal fakt, že jsem byla v nemocnici na 14-denní hladovce pod dozorem lékařů, a výsledek za 12 dní bez jídla je ten, že jsem shodila pouze jedno jediné kilo tuku, jedno kilo svalů a 7 kilo vody. Přitom jsme tam denně měli 2 hodiny cvičení + další vlastní pohybové aktivity, jako jízda na rotopedu apod. Takže když si to přepočítám na kJ, tak moje tělo, ač přístroje pana Havlíčka i jiných odborníků ukazují, že má bazální spotřebu 12000 kJ, bez problému vyžije s necelými třemi tisíci kJ.
No a protože nechci jíst pouze okurkové saláty, dám si udělat tuhle operaci, abych tak uměle navodila tělu hladovku, protože krátké střevo méně vstřebá, a přitom mi z hladu neodešel mozek...