Ahojky, jdu na OB kliniku v Praze, chodím tam už od února 2010, zhubla jsem cvičení a úpravou stravy asi 10 kg, ale když mám stres tak prostě papkám neboli-žeru. Nejsem si jistá zda zda to bude by-pass nebo ten tubus. Lékařka mluvila o té maloabsorbci...Trochu mě děsí i fakt, že nemám ještě děti a tak za 3 roky bych se chtěla pustit do těhotnění. Jenže jak dokážu být disciplinovaná v práci tak mi fakt chybí disciplína v jídle...ano jsem schopná několik měsíců i roků vydržet, ale příjde nějaká darda životní a jsem tak kde jsem byla a i s bonusem. Například - před rozvodem jsem vážila 80kg po rozvodu 135kg. Rok po rozvodu 85 kg. Pak nástup do velmi stresového zaměstnání ups 110 kg. Pak práce na Mallorce pohoda klídek pláž a ups 90kg po 1/2 roce....Návrat Praha a hurá 125kg a pak OB klinika. Přítel si dělá srandu, že mi nemůže ani koupit spodní prádlo, protože neví jak budu vypadat za měsíc....Je to hroznej záhul pro tělo...a to pozor sportuji celkem aktivně. Svalovou hmotu mám pod tím sádlem jak vrcholovej sportovec...všechen stres mi jde do břicha a to teda tak, že mě i v tramvaji pouští sednou, abych jako nerodila přímo tam, asi...paní doktorka říkala, že s těhotenstvím nemám mít starosti, že si to miminko v případě těhotenství vezme co potřebuje...no uvidíme. Jinak děkuju za tuhle stránku snad mě to před plánovanou operací uklidní