fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 srp 2025 02:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 15:09 

Ono se nemá před operací kouřit kvůli narkoze,že by mohli být problémy s dýcháním. Já mám zase po každé narkoze problémy se zvracením. Kouřit jsem přestala v r.1993 a to jsem kouřila 20 denně.Kouřila jsem 20 roků a stejně jsem byla tlustá. Přestat kouřit problém nebyl,ale zhubnout a udržet si váhu opravdu nedokáži.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 15:34 

pavko... :wink: ne ééé..byla černovlasá mladoučká holčinka moc příjemná... :wink: No mě to nedělelo problém přestat což je taky divné, na nekouření pevnou vůli jsem měla...a na hubnutí nikdy né bohužel...Papáníčko bylo vždy lákavé..více hii hi hi hi :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 17:07 

Trixl, to je vidět, že fakt nejsi kuřák. Taková cigareta s kafíčkem dokáže zahnat hlad úplně neuvěřitelně. A po ránu tahle kombinace na spoustu lidí působí jako to nejlepší a nejjemnější projímadlo. Tím samozřejmě nechci dělat propagaci kouření - je hnusné, smradlavé, drahé a návykové a teď už nás taky odevšad vyháněj a nechtěj v práci - dobře nám tak, závislákům.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 17:48 

Když jsem kouřila,také jsem si myslela,že bez ranní cigaretky nepůjdu na AHA. Není to pravda. Pouze psychika pracuje.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 19:11 

no myslim si ze mam stejny problem s cogaretama jako vy no ale to je takovej blbej zlozvyk ze se toho nemuzu zbavit sice je fakt ze jsem po operaci nekourila pet dni ale pak jsem cudila ostoset :lol:
no jeste jsem se chtela zeptat ja cu taky ten metr co mate vy jak to mam sehnat???????? :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 19:45 

Je to na FORU- PROSÍM VÁS O PODPORU strana č.4 píše Trixl

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 20:14 

jani fakt nejsem kuřák :) u kafe jsem si všimla, že mi blokuje pocit hladu a když ho vypiju víc tak spolehlivě prožene na wc :) jenže se v chytrých knížkách píše, že dělá paseku v metabolismu, takže káva je při hubnutí zlo, i když ji obsahuje řada diet, jenže jsem na něj navyklá
:x

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 23:18 

Přestat kouřit, je relativně lehké, prostě už si nezapálíš.
Přestat chlastat, prostě už si nenaliješ.
ALE - jíst málo :?: :idea: :?:
Myslím, že při každé operaci se nedoporučuje kouřit nějakou dobu po a před. Je to z důvodu narkózy a po operaci při každěm vdechnutí nikotinu se krev bez kyslíku dostává do přerušená tkáně, která se nechce hojit. :lol: Takové to s tím, tím. Tedy, já už se neumím vyjadřovat ani písemně, :oops: Jsem samoléčitel amatér, jinak bych nebyla pacient. :wink: Nikotinové náplasti je čistý nikotýn, ale krev je okysličována. (pokud nesedíte v putice bez oken a klimatizace) Již nekouřím, voní mi to, a kuřákům závidím........ale děkuji, už nemusím, už nemusím,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 23:52 

Kuřáci, díky za podporu. Jsem na tom jako jsi byla ty Milčo. Vím, že vylezu z Iscare a první co udělám, tak si zapálím. To kouření od půlnoci bude pro mě smrt! Už zítra mě to čeká, protože ráno v pátek jedu do Prahy na odběry. Radku četla jsem dobře je to na www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/la ... az-zaludku Ale já bych to stejně nezvládla. Trixl náplast by mi pomohla jedině, že bych jí zabalila a vykouřila. Já totiž nejsem až tak závislá na tom nikotinu, jako na té činnosti samotné. Mě to prostě baví!!!! Vím, že to nekuřáci nedokážou pochopit, ale ten kdo kouří jo. Teď při posledním těhotenství jsem nekouřila 19 měsíců - 9 těhotenství, 10 kojení a první den, kdy jsem to dítě odložila od prsu a ono se konečně naučilo pít nutrilon jsem běžela do obchodu a koupila své L&M a zapálila si. Všichni mi nadávali, když jsem to tak dlouho vydržela, proč začínám, ale já nemohla jinak. Taky když jsem nekouřila váha šla skvěle nahoru. 15 + i přes kojení a tvrzení, jak se u kojení hubne a to jsem kojila jak divá. Tak už mě znáte, jsem prostě KUŘÁK jak poleno. Tak miláčkové, jdu si dát poslední dnešní cigáro a jdu spinkat. Pa.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 09:22 

Přátelé kuřáčky a nekuřáci.Náplasti nefungují vyzkoušela jsem jich x,ale před třemi roky jsem byla na magnetické stimulaci,stimuluje buňky v mozku které jsou závyslé na nikotýnu.Od té doby nekouřím a nebudu je to hnus humus týfus!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 10:50 

Betty píše:
Přestat kouřit, je relativně lehké, prostě už si nezapálíš.
Přestat chlastat, prostě už si nenaliješ.
ALE - jíst málo :?: :idea: :?:

Teda Betty, ty jsi ale srandistka! To by potom podle téhle tvé teorie mělo zákonitě platit, že zhubnout je relativně lehké - prostě jíst jen moc málo a nekaloticky a hodně se hýbat. Tak proč to ale tolika lidem nejde???!!!!!!
S tím kouřením a pitím je to asi to samé - snadno se řekne a těžko udělá.
(Já to vlastně dovedu pochopit u toho alkoholu, na mě by výrobci zkrachovali: v součtu za celý rok vypiju 1 pivo, půl litru vína a dva panáky tvrdého)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 12:38 

jj kdybych se nerozežrala tak nemůžu být tlustá, vidím to na svojí sestře se stejnými sklony k tloustnutí, ale ta se umí celoživotně hlídat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 12:55 

Qwys já nevím - v přírodě nevidíš volně žijícího živočicha, který by byl tlustý až vyžraný. To jen domácí mazlíčci a lidi. Na druhou stranu je fakt, že pralidi jedli pořád dokud měli co, protože věděli, že pak třeba dlouhou dobu nebude nic a že musí přežít. Někdy si myslím, že tenhle pračlověcí mechanismus mi funguje dokonale, že bych byla do té doby ideální, protože co sním, to poctivě uložím do mrtě. A to není od mého těla moc fér - můj přítel jí jak ztrhaný, obrovský porce a téměř neustále něco ujídá, svačí, jí sladkosti, brambůrky apod. k tomu pracuje doma takže pohyb maximálně od PC do kuchyně, sport žádný a váží pořád stejně už celá léta - 60 kg při výšce 173. Zatracenej metabolismus. Tak hoíky řekněte, nekoply byste do toho? :?: :!: :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 16:21 

já stále řeším jestli ano nebo ne mám 4 duležitá témata na které mi doktor musí objasnit odpovědi.Sport (horolezectví,kickbox,in line brusle lyže plavání squash) je možné vše bez problému po operaci absolvovávat.Pak jako dárce krve naruší to nějak tento ritual budu moc dale chodit dávat krev.Zapíjení povinných prášku(to už jsem se tu i par věcí dočetla tak to bych už i věděla.A pak které jídlo je pak navždy zákázané.ˇčetla jsem šlupky na jablíčkách křupavé věci toto je zákazané napořád nebo jen zpočátku?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 16:24 

jinak psychologa mam už hotového,na chirurgii jdu 28.2. Tak pokud nebude vědět nikdo tady tak se dozvím tam a pokud budete chtít ráda to sem sepíšu.Omlouvám se pokud to tu už davno je.. :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina