Milus já mám sice občas problémy s bandem, ale jen v tom případě, kdy si to zaviním sama...rychle něco nedostatečně rozkousaného shltnu...přeženu zátěž a omačkám si okolí portu...jinak problémy zásadního rázu jsem nikdy neměla a doufám, že ani mít nebudu

. Miluš, já taky začínám znovu, ale bez doplnění, to jsem měla na jaře. Snad to zvládnu, uf, ještě pár kileček, ale ty jsou nejtěžší, že?
Nedávno sklouzl kroužek
Anazuz a vyndat si ho nenechala, jen zase umístit tam, kde má být a zajistit novými protilehlými stehy. Asi ji dobře posloužil.
Jinak by mohla písnout
Janaaa, jak je to s udržením váhy po delší době u tubulizáků...musí se hlídat, takže ani zde není po čase vyhráno.
Pokud vím, tak původně se bandáž v Americe vkládala až po několika letech po provedené tubulizaci, aby si pacient jistěji udržel svou sníženou váhu. Takže jako pojistka proti přibírání. Při tubulizaci se ufikne právě ta část žaludku, kde jsou buňky, produkující hormon hladu. Jenže tělo je už nastavené tak, že pud sebezáchovy způsobí, že tyto buňky se po čase znovu vytvoří v oblasti přechodu do tenkého střeva nebo přímo v něm. Takže pocit hladu zřejmě znovu přichází a je třeba si hlídat porce, aby se žaludek neroztáhl.......a kdo ještě přispěchá se svou troškou?
Lucko...možná Tvá kamarádka má poškozené plíce a slinivku v důsledku sepse...obsah žaludku vytékal do břišní dutiny a zánět se mohl rozšířit i na přilehlé orgány. Že by operatér udělal tak velkou chybu, že by poškodil nejen slinivku (ta leží hned "za" žaludkem), ale zároveň i plíce, to snad by ho musela chytit křeč, aby tou packou na tyči způsobil tak rozsáhlou škodu. Ale možné je všechno. Špatné to je, ať to je tak či tak. Až se dozvíš nějaké nové zprávy, tak nám zase písni, každého to tu jistě zajímá. Moc ji držím pěsti, vzpomenu si na Hanaka a běhá mi mráz po zádech. Snad bude brzo líp.
Irenko to výše uvedené je i pro Tebe!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014