fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 10 lis 2025 11:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 16:25 

Taky nezapomeň nafurt dodržovat redukční dietu, hlídat si to, psát si to, vážit si to. Jestli chceš uspět nadosmrti, musíš. Už tu někdo psal, že si všiml, že by klidně mohl jíst větší porce, cca rok po operaci, že žaludek nehlásil stop stav. Dlouhodobá úspěšnost v udržení váhy jen 40% to taky nutí k velkému zamyšlení se nad sebou. Prostě bandáž je pomůcka jak nemít pocit hladu dokud si nezvykneš na režim, ale bez tvé aktivní práci sama se sebou je to zbytečně operace navíc. To prosím nepromlouvám směrem k tobě, ale připomínám to osazenstvu a také sama sobě. I mě se to týká. Doživotní režim i pro mě stejně jako pro tebe.
A nepište mi někdo, že to víte, mluví se tu o tom zatraceně málo a brzy info zapadne hluboko do historie fora a hlavní stránku čte asi málokdo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 16:32 

Alex asi by byl problém jen při úderu do portu, jinak by to nemělo vadit. K dárcovství, je třeba vědět, jestli přísná redukční dieta by byla překážka, pokud ne tak není problém. Na transfuzce by ti to na telefdotaz nesdělili?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 16:44 

Alex s tím sportováním si myslím, že to nebude problém bandáž tě mimo jídla nijak neomezuje já bych si troufla do všech sportů co píšeš sama už se těším jak budu jezdit na serfu až se přiblížím k mému cíli.

K tomu jídlu, jablíčka jím aji se šlupkou, ale musím ji pořádně rozkousat a křupavé jílo nevím, které konkrétně mysliš třeba kukuřičné lupínky jím taky, vyhýbám se, ale rohlíkům, které se nedrobí takové ty gumové nejdou pořádně rozkousat. Samozdřejmě ze začátku jsem jedla opatrně měla jsem strach, ale po třech měsících jsem už jedla všechno.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 17:00 

milus moc děkuji měla jsem na mysli právě křupavé rohlíky nebo musli se sportem se akorat bojim jestli nebude organismus z tak malych davek oslabena unaven ale asi si zvykne. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 17:13 

Alex ono je to u každého asi jinak, ale já jako bych se znovu narodila sotva jsem shodila pár kilo přestala jsem být unavená, nepotila jsem se dřív jsem jenon polehávala teď si ani nevzpomenu, že nějaký gauč máme mám tolik energie až stím mou rdinu otravuju. Moje denní dávka jídla je 4-5000kj a nemám pocit, že by mě něco chybělo a byla jsem nějak slabší spíš naopak.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 18:32 

qwys je třeba se zepat na tu přísnou redukční dietu, protože řada látek se do těla při ní uvolňuje, takže proto třeba těhule a kojící musí na toto dávat pozor. Kojícím to přechází do mlíka, když je to všude, bude to i v krvi. Raději bych se zeptala, přeci jen dostane tu krev nějaký človíček i malé dítě a sichr je sichr.
Milus úžasný že jo :) A to jsem před pár lety, když jsem měla tohle BMI se na sebe nemohla ani podívat :shock: Dneska se chválím když koukám do každé výlohy co se namane
:o

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 18:38 

milus a to teda jako nromalně jíš ale teda malinké porce treba pecene kure a brambor ale jmisto 1/4 treba je stehynko?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 18:57 

Alex,můžeš být klidná a krev dávat dál.Jen ta nucená pauza po operaci.
Jsem také dárce krve a poprvé od operace jsme byla min.pátek a naprosto v poho.
Jen jsem měla probl.s tím,že se člověk po malém odběru má najíst a napít,ale snědla jsem jen půl tatranky.A po odběru dostáváme párky,tak jsme je taky snědla...
Doktorce jsem to řekla a nic neříkala-zapsala do PC a řekla,že jsme celá rozzářená :wink: .
Jak to vypadá budu si asi muset dát další pauzu,ale o tom až jindy...

Papa,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2007 20:26 

trixl přesně tak je to úžasný projít kolem zrcadla a neleknout se, ale mám problém možná by to stálo za nové téma já hodně shazuji na nohách a mám na nich takové škaredé boule, když jsem měla dřív tuto váhu tak jsem si troufla chodit u moře jen tak v plavkách sice celulitida na nich byla, ale ne takové hrby nevím co s tím mám strach jak to bude pokračovat dál.

Alex celé stehýnko od kuřete je pro mě moc ještě jsem to nezkoušela tuhé stravy sním tak 10dkg , takže si dám 5dkg brambor a 5dkg kuřete já hlavně jím polévky jakékoliv a to v pledne, až tak večer jím tuhé jídlo, protože mě víc zasytí, večer totiž trpím žravostí a chutěmi a to tuhé jídlo mě tak zacpe, a
už do sebe nic nedostanu a překonám tím ty chutě.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2007 07:44 

Alex neboj sportovat můžeš,dokonce to půjde s každým kilem dole,líp a líp :lol: jen dávat pozor na port.Ale to není tak těžký,jsem v bráně a stalo se mi jen jednou,chvíli po operaci,že jsem dostala míčem,ted už ne,nějak si instinktivně místo kde je port chráním.Ani na to nemyslím.
Chtěla jsem se zeptat:holky co jste po operaci jak moc máte vidět port?
Mě to přijde že čím víc jsme shodila tím víc je vidět,zatím nosím volný trika,ale co potom až si vezmu upnutý?Máte někdo zkušenost.Napište
tak pa :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2007 22:02 

teda belo, ty jsi mě dojala, :lol: :roll: :evil: :lol: já chci aby mě byl port vidět a to co nejdříve :?: :?: :?: :P :?: :?: :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2007 23:05 

Ahoj belo,
tak port je mi taky vidět. A to mám před sebou ještě plánovaných tak 17 kilo....
Myslela jsem na to jak to děláš v bráně a už jsi mi i odpověděla. Já byla letos poprvé s portem lyžovat a měla jsem děsný strach, že sebou rubnu a praštím se do něj.
Zatím jsem se do něj jen dloubla peněženkou, kterou jsem měla v kapse u bundy a naskočila mi na jizvě podlitina a asi 2 dny jsem to cítila.
Tak uvidíme, jak to bude pokračovat, ten náš hrb na žebru :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2007 23:08 

Ale Betty, vždyť tobě už zbývá jen kousek do vysněné váhy, jsi strašně skvělá a úspěšná, čeká tě báječné léto v nových dvoudílných plavkách, chlapi tě nespustí z očí a budou se rvát o tvojí přízeň, budou ti sloužit a plazit se v tvých stopách - tak jen ať ten port klidně zůstane zalezlý - nebo ne? Doktoři si ho najdou neomylně, kdyby potřebovali!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2007 07:35 

Ahojky jé tak to nejsem sama,komu je vidět,to jsem ráda.
Martí já mám naplánováno,že shodím ještě tak 15až20 ideální by bylo těch 20 ale jsem momentálně vděčná za každý kilo,při běhání to fakt poznám.Jediný co mám společnýho s holkama co se mnou trénujou je věk jinak by ze mě stále mohli být skoro dvě hubený,ale zase mi to v bráně jde,jen tak tam míč neproletí :lol: :lol: :lol:
Jo jinak se musím přiznat že jsem včera zbaštila čokoládu :oops: :oops: :oops: sice tu malou,ale stejně.No snad to bylo jen momentální(nebo mentální?)selhání :lol:

Tak se tu mějte a já se zas ukážu
Všem přeju ať hubnou,jak chtějí,ať ty co čekají ať se brzy dočkají a končím jdu běhat tak pa
ps:hodila by se mi kámoška co by chodila běhat se mnou,netrénovaná pokud možno (tomu psovi fakt nestačím :lol: )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2007 08:56 

Ahojky! :lol: :lol: :lol:
Popsaly jste to dobře ,taky mám ten hrb na žebru a vidím to hlavně když ležím a dívám se na něj!
Jinak k té čokoládě-mám strašné chutě na sladké týden před menz...
To si jí taky musím dát! :roll:
Hezký den! :P Míša

Po bandáži 9.1.2006

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina