Mono79...to byla zkratka.
Sama se na psychatrii léčím již spouuustu let a mám za sebou i psychology a psychoterapeuty.
Navíc když jsem si obstarávala papíry k opce, tak právě proto, že se léčím na psychiatrii, jsem musela mít řádný a vyčerpávající psychologický posudek, tedy od psychologa. Psychiatr spíš vyslechne původ Tvých problémů, ale hlavně projevy fyzické (strach, panika, úzkost, deprese, poruchy chování, psychotické projevy...) a ty projevy pak léčí léky. Psycholog léky psát nesmí. Asi jsem to zamotala, ale snad mi rozumíš.
Lucka - asi čte rychločtením a tudíž jí unikají základní pojmy. Budiž ji odpuštěno, ale i tak to ve mně vyvolává dojem, že vůbec neví, co má v pupíku

.
Olčo já mám před třičtvrtě rokem doplněno na 5,5 ml celkem, ale časem prý malinko obsahu prosákne ven, takže kroužek teď už neobsahuje plných 5,5 ml, prý by se to mělo tak po roce zkontrolovat, pokud už člověk necítí omezení. Taky jsem se setkala s případem, kdy kámošce kroužek sklouzl a to proto, že měla v břišní dutině trošku agresívnější prostředí a kroužek naopak nabobtnal a totálně se jí zaškrtil, takže žaludek jí vylezl celý nad kroužek a byl malér. A tady byli i lidičky, co mají doplněno na 8 ml a nijak zvlášť velké doplnění necítí. Co jednotlivec, to jiný příběh.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014