Lucie K. to je právě ono, proč psát SZ? Proč se nezeptat veřejně a taky veřejně odpovědět, aby to pomohlo víc lidem? Nejde přece o žádné intimní problémy...i když na jejich probírání je tu místo taky.
Mrzí mě, že se lidi ptají hodně přes SZ...asi se bojí zeptat veřejně, aby to zase náhodou někoho nevytočilo a někdo je neodsoudil. Proberte se! Hodit dotaz sem, víc lidí si ho přečte, víc lidí taky odpoví. Každý máme svou zkušenost a každý trochu jinou, je dobré znát všechny možné komplikace, kombinace, úspěchy...
Jane u Tebe člověk nikdy neví...tak lehká jsem bývala, ale "lehká" nikdy

. Navíc jsem psala, tě Vy TO mentorování unesete, ne, že mě musíte nosit na rukou. Na to mám toho svého medvedíka, ale toho už to dávno nenapadlo, stejně nevím, kam by mě umístil při tom svém obřím bachoru!
Verčo jestli Ty se pasuješ na debila, tak v tom případě se já můžu jít rovnou oběsit, jestli si vůbec při své chabé inteligenci dokážu vůbec udělat oprátku...
A prskaj se kozy a my jsme slepice, ne? Teda já ne, já jsem opice! Někdy vřešťan, někdy roztomilá drápkatá, někdy nezbedný šimpanz a často lenivá gorila...tak co to tu je vlastně za chlívek?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014